Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 25, 09:32)
Aš tai dar nepagimdžiau, o jau noriu viską nusipirkti, ir tokią kėdutę. Tai gal dar neverta  g.gif  Jeigu vaikelis bus ramus, tai ir neprireiks tokios kėdutės? Aš tai manau, kad ne vien dėl vaikelio ramumo ji skirta. Na, pvz. galima tą kėdutę pasistatyti virtuvėje, kai ką nors gamini ir vaikelis bus šalia, nereikės su visa lovyte atsitempti...

Tu visiskai teisi,bet mes kadangi gyvenom antram aukste,tai pirmam turejo vaikutis vezima ir budavo,kazkaip neturejo net minties tokios pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 25, 11:32)
Aš tai dar nepagimdžiau, o jau noriu viską nusipirkti, ir tokią kėdutę. Tai gal dar neverta  g.gif  Jeigu vaikelis bus ramus, tai ir neprireiks tokios kėdutės? Aš tai manau, kad ne vien dėl vaikelio ramumo ji skirta. Na, pvz. galima tą kėdutę pasistatyti virtuvėje, kai ką nors gamini ir vaikelis bus šalia, nereikės su visa lovyte atsitempti...

as irgi dar budama nestuke.gif nusipirkau BabyBjorn thumbup.gif labai reikalinga man. naudoju nuo kokiu 2sav. trumpam. Apie 3men ismoko pati suptis biggrin.gif kadangi vezimelis musu lopsinis (ne sportinis zemas), tai jame beguledama ne ka ir temato, neidomu schmoll.gif . o lovyteje miegamajame irgi nebuna. lova tik miegui skirta, o kedute -pramogai lotuliukas.gif bet uzsisupa - ir uzmiega joje tongue.gif
tokios, kur kazkaip prisukt reikia ir supa pati kedute - nenorejau, kazkaip ne prie sirdies, o sita tokia 'naturali' - sujuda vaikutis - ir kedute iskart supuojasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triule: 26 vasario 2008 - 21:26
Paciai buvo lab aktualu (esu sios temos autore) ir aciu visoms pareiskusioms savo nuomone. Ir mes issigyjom namine kedute ABC design. Naudojam ja nuo 3 men, vaikeliui lab patinka, zaisliukus kurie kabo ant lankelio kalbina, i burna traukia. Galvojau nesedes jis joje, bet isbuna ir 20min ir yra patenkintas thumbup.gif O svarbiausia vaikas visada salia, matau ka jis daro ir paciai ramiau. Tikrai daiktas super, naudingas ir praktiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 26, 21:23)
as irgi dar budama nestuke.gif nusipirkau BabyBjorn thumbup.gif labai reikalinga man. naudoju nuo kokiu 2sav. trumpam. Apie 3men ismoko pati suptis biggrin.gif kadangi vezimelis musu lopsinis (ne sportinis zemas), tai jame beguledama ne ka ir temato, neidomu  schmoll.gif . o lovyteje miegamajame irgi nebuna. lova tik miegui skirta, o kedute -pramogai lotuliukas.gif bet uzsisupa - ir uzmiega joje tongue.gif
tokios, kur kazkaip prisukt reikia ir supa pati kedute - nenorejau, kazkaip ne prie sirdies, o sita tokia 'naturali' - sujuda vaikutis - ir kedute iskart supuojasi 4u.gif

Vat ir aš apie BabyBjorn svaigstu wub.gif Tik kad niekas padėvėtų nepardavinėja rolleyes.gif Naujos tai labai jau brungios cool.gif

Gal kas nors jau galit parduoti BabyBjorn kėdutę nebrangiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 27, 00:14)
Vat ir aš apie BabyBjorn svaigstu  wub.gif Tik kad niekas padėvėtų nepardavinėja  rolleyes.gif  Naujos tai labai jau brungios  cool.gif

Gal kas nors jau galit parduoti BabyBjorn kėdutę nebrangiai  ax.gif

ieskok, buna. as ir ne nauja pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 02 27, 10:11)
ieskok, buna. as ir ne nauja pirkau mirksiukas.gif

Ieškau, ieškau rolleyes.gif
Gal jos nesenai atsirado Lietuvoje ir dar nespėjo viena karta jomis pasinaudoti, kad dar nepardavinėja g.gif
Atsakyti
Mes turime Baby Bjorn kedute. Tai dabar neisivaizduoju gyvenimo be jos. Ten vaikas ir uzmiega, ir nusiramina. Toks kaip mini hamakelis, vibruoja nuo vaiko judesiu thumbup.gif
Atsakyti
O mes turejome Hauck firmos kedute. I ja maze dedavau nuo 2 sav., kai tik nusipirkom. Ypac man ji patiko, kai reikedavo maitinti is kruties. Buvau po Cezario operacijos, o lelius nemazas, tai visai patiko, kad nereikedavo laikyti ant ranku. Na gal kitoms mamos joje maitinti ir nera patogu, bet mano krutine nemaza ax.gif , tai man buvo thumbup.gif , o po maitinimo maze keduteje uzmigdavo ir ten snausdavo, nereikejo perkelti i lovyte, nes perkeliant atsibusdavo. Naudojome iki kokiu 6 men. Veliau pradejo isropoti. Nesakau, kad butent sios firmos kedute kazkuo labai isskirtine, tiek, kad nebrangi, bet manau tikrai mamai geras pagalbininkas.
Atsakyti
QUOTE(jovjo @ 2008 02 28, 20:15)
O mes turejome Hauck firmos kedute. I ja maze dedavau nuo 2 sav., kai tik nusipirkom. Ypac man ji patiko, kai reikedavo maitinti is kruties. Buvau po Cezario operacijos, o lelius nemazas, tai visai patiko, kad nereikedavo laikyti ant ranku. Na gal kitoms mamos joje maitinti ir nera patogu, bet mano krutine nemaza  ax.gif , tai man buvo  thumbup.gif , o po maitinimo maze keduteje uzmigdavo ir ten snausdavo, nereikejo perkelti i lovyte, nes perkeliant atsibusdavo. Naudojome iki kokiu 6 men. Veliau pradejo isropoti. Nesakau, kad butent sios firmos kedute kazkuo labai isskirtine, tiek, kad nebrangi, bet manau tikrai mamai geras pagalbininkas.

Aš irgi šią kėdutę žiūrėjau. Bet ten žaislai nesikabina. Kiek aš galvoju, tai mažyliui reiktų tų žaislų. Ar jūsų vaikams to nereikia? verysad.gif
Atsakyti
mes turejom GRACO supyne is praziu jam patiko ir miegodavo bet greit jam atcibodo
Atsakyti

FP supynes thumbup.gif thumbup.gif ,
Atsakyti
Mes tai turim supynes,tai dukrytei labai patinka thumbup.gif ,supimo lygiai trys,muzikėlė groja,nesigailim kad turim thumbup.gif
Atsakyti