Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 25, 10:32)
Na, pvz. galima tą kėdutę pasistatyti virtuvėje, kai ką nors gamini ir vaikelis bus šalia, nereikės su visa lovyte atsitempti...

aš dėl to pirkau naminę kėdutę drinks_cheers.gif biggrin.gif labai geras dalykėlis thumbup.gif
turim CHICCO, bet dabar pirkčiau tokią, kuri pati supasi nuo vaiko judėjimo smile.gif
Atsakyti
mes turim FP Kick&Play , man nepamainomas daiktas kai reikia namus tvarkyti ir valgyt gaminti, nes nusinesu kedute isodinu leliu, jis mane mato su zaisliukais zaidzia arba mane kalbina ir taip abu susitvarkom. nes jei lovyte ar vezimas , vaikas is kart rekia nes nemato mamos schmoll.gif mokejom nemazai, nes pirkom nauja (279 lt ) pirkom Cipoline, bet as apskambinau beveik visas vln parduotuves ir tik vienoje ju radom, nes labai greit isperka jas, o devetu irgi buvo skelbimuose bet ir jos labai greit isparduodamos, reikia ieskoti siaip
Atsakyti
nuo gimimo HAUCK firmos kedute naudojom, zaisliukai ant lanko kabinami, na naudojom iki 4 men kol nenusipirkom maitinimo kedutes
Atsakyti
nu as tai uz vibro kedute , mes turim ta paprasta tai sedi kartas nuo karto , zaidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančike @ 2008 03 17, 20:17)
FP supynes thumbup.gif  thumbup.gif ,

mes irgi turim supynes, tai mano moteryte rameke, tai jai labai patinka sedeti jose ir barskinti zaisliukus smile.gif kartais uzmiega besisupdama. man tai nerealus dalykas, bet is tikruju sitie dalykai nuo vaiko priklauso, vienam tinka kitam ne...
Atsakyti
Mes turejom FP supynes.Super dalykelis.Labai gaila,kad isaugom.Vaikuciu labai jose budavo gera suptis. wub.gif
Atsakyti
isigijom FP supynes http://www.fisher-pr...0...t&pid=38314, bet man toks vaizdas, kad jos supimosi greiciai visiskai nesiskiria doh.gif
nezinau, ar cia brokas, ar taip turi buti? atsiliepkti, prasau, kas tokias turit 4u.gif
Atsakyti
O kokias supynes geriausia pirkti?
Atsakyti
Mielosios mamytės padėkit mums. Mes iš Šiaulių kaimo. smile.gif Šeštadienį su vyru aplakstėme kiek žinojom vaikiškų prekių parduotuves: Saulės mieste, Tilžėje, Brukline, Limpopo, Univermage, buvom ir Pabalių turguje, tačiau niekur neradome normalių nei kėdučių supuoklių nei maitinimo kėdučių. Kur būtų jų galima rasti, nes minėtose parduotuvėse jau labai pigio, t.y. nekokybiškos, nes manau jei pirkti tai tik gerą.
Atsakyti
Mes turėjom vibro kėdutę. thumbup.gif daiktas. Ir miegodavo jame, ir šiaip pasibūdavo. Nereikėdavo ant rankų tampyti.
Atsakyti
mes turim supynes. issigelbejimas. bet musu skirtos vaikuciui nuo 6men, nes ten sedimos ir laikytis reikia. tai super dalykelis. patenkintas, tik pasodinam ir sypsosi iki ausu. 6tada tik dainuot reikia: supu supu vaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2008 04 06, 20:41)
Mielosios mamytės padėkit mums. Mes iš Šiaulių kaimo.  smile.gif Šeštadienį su vyru aplakstėme kiek žinojom vaikiškų prekių parduotuves: Saulės mieste, Tilžėje, Brukline, Limpopo, Univermage, buvom ir Pabalių turguje, tačiau niekur neradome normalių nei kėdučių supuoklių nei maitinimo kėdučių. Kur būtų jų galima rasti, nes minėtose parduotuvėse jau labai pigio, t.y. nekokybiškos, nes manau jei pirkti tai tik gerą.

www.karolis.lt 4u.gif
Atsakyti