QUOTE(knielita @ 2008 11 23, 18:45)
As ir uz supynes ir uz kedutes. Turim FP supynes didziasias esam labai patenkinti, vaikai daznai uzmiega jose, pas drauge buvo mazesnes FP take along swing atrodo supynes, nieko tokios, bet tos didesnes tikrai patogesnes
Vibro kedutes taip pat
As praktiskai net nejungiau vibro funkcijos mums jos nereikejo, bet muzikiniai zaislu lankai
Jei dar svieseles, muzikeles yra tai nuostabus dalykas
Nuo vaikuciu judesiu kedutes svelniai linguoja ir to pilnai pakanka. Musu turetos vibro kedutes buvo FP, tikrai labai geros, idomios. Vaikai taip pat uzmigdavo jose
Ir abiems vienodai patiko tiek supynes tiek vibro kedutes, nors kaip ir rasiau pacia vibro funkcija buvau ijungus gal tik kelis kartus 

Vibro kedutes taip pat

Visiškai pritariu tavo nuomonei apie FP vibrokėdutę, vibracijos režimo dar net nebuvau įjungus, nes vaikas kuo puikiausiai supasi pats i ružmiega nuo savo lingavimo. Dukra labai žavisi muzikėlėmis ir imituoto krioklio tekėjimu (turim Rainforest kolekcijos vibrokėdutę), švieselės ir juddantys žaisliukai. Esu labai patenkinta, dukrelė irgi

QUOTE(zalainga @ 2008 11 26, 01:28)
nelabai as supratau sitos kedutes veikimo pricipo, ir babymarkete skaiciau ir cia vistiek nesupratau ar cia ji elektra naudodama vibrina ar nuo vaikucio judesiu kazkaip isisiubuoja... 

Vibruoja todėl, kad yra paprasčiausi elementai įdėti, kuriems nusėdus juos reikia pakeisti.
QUOTE(Zitlali @ 2008 11 26, 20:43)
Turiu Fisher Price vibro kedute, nerealus pagalbininkas
naudoju nuo gimimo.. pasodinu ir ryte turiu laisvas 10 min
guli patenkintas... ir dienos metu patinka ten but jam... zodziu esu lb patenkinta 

QUOTE(Lejla @ 2008 12 02, 16:25)
Turim FP vibro kedute, su juros iliustracijom, ekraniuke burbuliukai kyla, zuvytes juda, muzikeles nu tai tikrai
Naudojam nuo 3 sav. tai tikriausiai pirmas dalykas patraukes mazosios demesi
Tiesa vibro funkcija naudojam retai
uztenka to kad supasi nuo vaikiuko judesiu 

Išbandėm pas draugus ir šį variantą, tai tiek man, tiek dukrelei labai patiko