Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

QUOTE(knielita @ 2008 11 23, 18:45)
As ir uz supynes ir uz kedutes. Turim FP supynes didziasias esam labai patenkinti, vaikai daznai uzmiega jose, pas drauge buvo mazesnes FP take along swing atrodo supynes, nieko tokios, bet tos didesnes tikrai patogesnes  thumbup.gif
Vibro kedutes taip pat  thumbup.gif As praktiskai net nejungiau vibro funkcijos mums jos nereikejo, bet muzikiniai zaislu lankai  thumbup.gif Jei dar svieseles, muzikeles yra tai nuostabus dalykas  thumbup.gif Nuo vaikuciu judesiu kedutes svelniai linguoja ir to pilnai pakanka. Musu turetos vibro kedutes buvo FP, tikrai labai geros, idomios. Vaikai taip pat uzmigdavo jose  smile.gif Ir abiems vienodai patiko tiek supynes tiek vibro kedutes, nors kaip ir rasiau pacia vibro funkcija buvau ijungus gal tik kelis kartus  4u.gif

Visiškai pritariu tavo nuomonei apie FP vibrokėdutę, vibracijos režimo dar net nebuvau įjungus, nes vaikas kuo puikiausiai supasi pats i ružmiega nuo savo lingavimo. Dukra labai žavisi muzikėlėmis ir imituoto krioklio tekėjimu (turim Rainforest kolekcijos vibrokėdutę), švieselės ir juddantys žaisliukai. Esu labai patenkinta, dukrelė irgi smile.gif

QUOTE(zalainga @ 2008 11 26, 01:28)
nelabai as supratau sitos kedutes veikimo pricipo, ir babymarkete skaiciau ir cia vistiek nesupratau ar cia ji elektra naudodama vibrina ar nuo vaikucio judesiu kazkaip isisiubuoja... 4u.gif

Vibruoja todėl, kad yra paprasčiausi elementai įdėti, kuriems nusėdus juos reikia pakeisti.

QUOTE(Zitlali @ 2008 11 26, 20:43)
Turiu Fisher Price vibro kedute, nerealus pagalbininkas  thumbup.gif naudoju nuo gimimo.. pasodinu ir ryte turiu laisvas 10 min tongue.gif guli patenkintas... ir dienos metu patinka ten but jam... zodziu esu lb patenkinta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Lejla @ 2008 12 02, 16:25)
Turim FP vibro kedute, su juros iliustracijom, ekraniuke burbuliukai kyla, zuvytes juda, muzikeles nu tai tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Naudojam nuo 3 sav. tai tikriausiai pirmas dalykas patraukes mazosios demesi  wub.gif Tiesa vibro funkcija naudojam retai  ax.gif  uztenka to kad supasi nuo vaikiuko judesiu  tongue.gif

Išbandėm pas draugus ir šį variantą, tai tiek man, tiek dukrelei labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi neatsidžiaugiame savo FP vibrokedute Kick and Play 4u.gif Jau naudojame ją penktą mėnesį ir vis netasibosta biggrin.gif Gaila bet jau teks su ja atsisveikinti nes ji skirta iki 9 kg. 4u.gif Vibro funkcija ypač tinka vaikiukams kaip aš vadinu pilvinukams- kuriems pučia pilvelį, nes ši vibracija juos nuramina 4u.gif Na čia mūsų patirtis mirksiukas.gif O supynes teko parduoti jomis taip ir nepasinaudojus, nes mažajai tiesiog neatiko suptis 4u.gif
Atsakyti
Mes turim vibro kedute Graco firmos, pirkom deveta is supermamos pagal skelbima, bet labai geram stovyje ir esam laaaaaaaaabai patenkinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras pagalbininkas ir budas judeti po buta, buni virtuvej, nusinesi vaika i virtuve ir kuo ramiausiai vaikutis sedi, stebi mama, jam ramu kai mato mama ir man ramu kai matau savo zvirbliuka thumbup.gif o ir nusnaudzia truputeli ax.gif o kazkur eprskaiciau,kad pilviukui gerai, matyt tikrai, nes juokiuosi, kaip tik vakare pasodinu i sia kedute, taip kakuliu pilnas pamperis buna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
va ir dabar mazoji salimais sedi ir savo kojytes apziureineja, nes su kojinytem su meskuciais yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marecka: 18 gruodžio 2008 - 15:32
Gal kas planuojat parduoti fisher price papasan supynes greitu laiku?parasykit i az labai prasau. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tacita,2008 12 19, 22:53]
Gal kas planuojat parduoti fisher price papasan supynes greitu laiku?parasykit i az labai prasau. 4u.gif
paziurek stai cia:
supynes

gal patiks?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mes turim Vibro kedute, bet mazoji beveik 4 men nebenori joje sedeti, nebent kai pastoviai supi. Tai galvoju gal reikia el. supynes jai nupirkti, bet ar ne per velu pirkti? Pasidalinkit nuomone iki kada realiai mazyliai supasi supynese?
Atsakyti
Mes taip pat uz vibro kedutes thumbup.gif turejome Baby Einstein vibro kedute, nepanaimonas daiktas. Veiklos vaikas turi, kai uzsinori miegelio, su muzikelem laisvai uzmiega, nes tikrai gan erdvi kedute. Be to mums buvo labai gerai ir kazkur vaziuojant i gamta susilankstyti ir issimesti i masiniuka thumbup.gif

Jeigu kazkas susidometu, tai kaip tik siuo metu turim nauja visiskai nedeveta, tiesiog galvojom apie dovana, bet pasirodo, kad pavelavom doh.gif
galit rasyti i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
As naudojau FP supynes- kedute iki 18 kg. Vibro funkcijos kazkaip neprireike ir vaiku nelabai tai ramino. Paskui kaip daugelis nuo 4 men. kaip maitinimo kedute naudoju. Siuo metu jau noriu parduoti, nes reikia pinigeliu didesnei maitinimo kedutei. Vaikai jau ramesni tai nebera taip reikalinga kaip pirmomis gyvenimo menesiais.
Atsakyti
Gal per artimiausius pora menesiu kas nors ruosiates parduoti sawo fisher-price wibro kedute!? Mielai priglaustumem blush2.gif

Domintu tokia arba panasi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Leja* @ 2009 01 13, 20:50)
Sveikos  4u.gif

mes turim Vibro kedute, bet mazoji beveik 4 men nebenori joje sedeti, nebent kai pastoviai supi. Tai galvoju gal reikia el. supynes jai nupirkti, bet ar ne per velu pirkti? Pasidalinkit nuomone iki kada realiai mazyliai supasi supynese?

Mes turėjom supynes Hauck iki 9kg., instrukcijoje parašyta, kad supynės tinka tik iki tada, kada vaikas pradeda savarankiškai sėdėti. Iš patirties pakomentuočiau,kad tinka iki tada, kada vaikas jau pradeda NORĖTI ir BANDYTI sėstis. Mes tai realiai iki 6 mėn. (8 kg.) džiaugėmės,o po to, kai maniškė, man užsisukus, rietėsi keltis ir išvirto (pakibo ant diržiukų) blink.gif blink.gif blink.gif , mes jas ir paslėpėm...
Kiek žinau, dar yra tokios pačios tik iki 13 kg., bet apžiurejom pas draugus, kad nelabai kuo ir skiriasi (gal galingesnės?). Nelabai įsivaizduoju, kaip į tokias 13 kg."peniūkšlį" įsodinti, jei pas mus svečiuose buvo 10 mėn. 9 kg. mergytė,tai jau tos supynės braškėjo doh.gif
Aš dabar susidomėjau va tokiomis
user posted image
kiek žinau, "vaikutyje" jomis prekiaujama, tai labai rūpi nuvažiuot, pačiupinėt, be abejo ir kaina pasidomėt biggrin.gif ...
Atsakyti
Aš turiu FP Baby Papasan supynes.
Įsigijome ją, kai dukrytei buvo 1.5 mėn. Tuo metu jai labai patiko suptis, dažnau jose ir užmigdavo thumbup.gif Nereikėdavo siūbuoti ant rankų. Kai suėjo 4 mėn. vis mažiau jose norėdavo siūbuotis, dažniau jose pradėjo tiesiog žaisti.
Vis vien tai puikus daiktas, neįsivaizduoju, kaip reikėtų auginti vaikutį be jo ax.gif
Atsakyti
mes nusipirkom tokia

http://www.fisher-pr...0...t&pid=44368

mergytei menesis kazi ar jau galiu bandet sodint. stuburiukui nekenks, gal yra cia vibro keduciu zinoviu ax.gif
Atsakyti