Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

QUOTE(evid @ 2009 02 09, 16:09)
mes nusipirkom tokia

http://www.fisher-pr...0...t&pid=44368
mergytei menesis kazi ar jau galiu bandet sodint. stuburiukui nekenks, gal yra cia vibro keduciu zinoviu  ax.gif

tikrai nekenks, dauguma vibro keduciu yra skirtos mazyliams nuo gimimo, tame tarpe nurodytoji. As savo maze sodinau i vibro kede nuo poros savaiciu... wink.gif ten ir pamiegodavo, o dabar mielai zaidzia joje smile.gif

Gydytoja tik perspejo mus, kad tiek auto kedej, tiek naminese kedutese vaika pasodinta laikyti rekomenduojama be pertraukos ne ilgiau nei 2 val. Reikia siek tiek duoti issitiesti, po to vel gali sedet.
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2009 02 09, 16:09)
mes nusipirkom tokia

http://www.fisher-pr...0...t&pid=44368
mergytei menesis kazi ar jau galiu bandet sodint. stuburiukui nekenks, gal yra cia vibro keduciu zinoviu  ax.gif

aš tai manau, kad drąsiai, nes paveiklsiuke matosi praktiškai gulima padėtis ax.gif
mes pirkom tokio tipo 2 in 1
user posted image
yra trys nugarėlės padėtys
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 02 09, 17:40)
aš tai manau, kad drąsiai, nes paveiklsiuke matosi praktiškai gulima padėtis  ax.gif
mes pirkom tokio tipo 2 in 1
user posted image
yra trys nugarėlės padėtys

Laba diena mamuliukai smile.gif O kur Jus pirkote sias supuokles? Kokia ju kaina? Musiske reikalauja pastoviai suptis, tai noime irgi tokias nusipirkti.... O gal kas is mamyciu turi jau nebereikalingas supuokles, kurias galetume is jusu nusipirkti???
Labai reikalingas daiktas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 02 16, 20:18)
Laba diena mamuliukai  smile.gif  O kur Jus pirkote sias supuokles? Kokia ju kaina? Musiske reikalauja pastoviai suptis, tai noime irgi tokias nusipirkti.... O gal kas is mamyciu turi jau nebereikalingas supuokles, kurias galetume is jusu nusipirkti???
Labai reikalingas daiktas... smile.gif

mes pirkom Kaune Urmo bazėje. Dar yra Akropolyje - žaislų planetoje (www.voira.lt). Pabandykit skelbiu.lt pavartyti ar SM skelbimus mirksiukas.gif
Atsakyti
mes nunsipirkome supyne Fisher Price. Tai galima sakyti ne supyne, o migdyne thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės, kurios turi naminę kėdutę!

Svarstau, ar įsigyti tokią kėdutę, todėl norėčiau Jūsų paklausti.
Kokia kėdutė geriau supama ar linguojama? Ar būtina vibracija, kaip jūsų mažylis reagavo į virbaciją? Ar muzikėlė reikalinga - jums pačioms neatsibosta pasikartojančios muzikėlės? Ir kaip su žaisiukais, pritvirtintų ant lanko prie kėdutės, mažylis ilgai jais domisi?
Jei mažyliui nepatiko kėdutė, kaip manote kodėl?
Atsakyti
Dabar išgasdino, kad nuo tokių kėdučių judrūs mažyliai apsiverčia. Ar taip buvo mamytėms?
Atsakyti
Mano mazyte irgi labai mego supynes. Tik as net nezinojau, kad ju yra toks pasirinkimas. Va radau kad parduoda visokiu: http://public.fotki....es-fisher-price
O kai man reikejo, tai pirkau taip brangiai.... blink.gif
Atsakyti
Supyne mums padovanojo,tai buvo pagalbininke nr1 biggrin.gif Labai padedavo uzmigt ir pilvuko skausmai nurimdavo besisupant smile.gif
Atsakyti
Nepamenu kur, bet kazkurioj saly (Europoj) net is ligonines neisleidzia jei neturi kedutes (cia turima omeny ta nesiojama kedute), nes kitaip negalima masina vaziuot smile.gif
Atsakyti
O mes turim tokias supynes. Gerai yra tai, kad kedute nusima ir galima naudoti kaip gultuka. Raso kad iki 18 kg, tai tikrai naudosiu iki kokiu 3 metu. Superinis daiktas. Pirkau naujas pagal skelbima Lietuvoje ir pakankamai pigiai, tai manau paskui dar parduoti, tai visai nebloga ekonomija bus thumbup.gif

[user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy2007: 18 balandžio 2009 - 21:43
Mes turejom ir vibro kedute ir supynes,tai vibro kedute negaliu atsidziaugti thumbup.gif pirmais menesiais mano dukryte buvo lb nerami tai ta kedute man buvo tikras issigelbejimas,tarp jos ir migdydavau ir valgydindavau ir ji zaizdavo,pradejau guldyti nuo kazkur 2-3 menesiu,tik ji vibracijos bijodavo,bet siaip super daigtas thumbup.gif Turejom ir supynes iskas buvo gerai kol pradejo sestis,tada ir isgriuvo doh.gif
Atsakyti