fisher price mna patinka, bet dovanu gavom Hauck firmos va toki http://www.kotryna.l...9852&cat=3#home , tai irgi patenkintos, supuojasi, zaisliuku lankas, tad daugiau ir neiskojom, bet kas mamytes svarstot isigyti, tai daugumai maziuku sios kedutes patinka, tik zaisliukus laiks nuo laiko pakeiciam
QUOTE(lemonmint @ 2009 06 22, 22:47)
fisher price mna patinka, bet dovanu gavom Hauck firmos va toki http://www.kotryna.l...9852&cat=3#home , tai irgi patenkintos, supuojasi, zaisliuku lankas, tad daugiau ir neiskojom, bet kas mamytes svarstot isigyti, tai daugumai maziuku sios kedutes patinka, tik zaisliukus laiks nuo laiko pakeiciam
O kaip sita kedute, tokia patvari atrodo?? nes kiek zinau Hauck produkcija nebrangi, bet ir nera is kokybes pirmaujanciu

QUOTE(lemonmint @ 2009 06 22, 22:47)
Ai Hauck vieni peikia kiti dziaugesi geru daiktu kaip kam pasiseka

mes turime supynes, taciau mums nelabai pasiteisino, nelabai vaikui patinka suptis

QUOTE(AudrikeB @ 2009 07 11, 17:37)
As va vakar jau buvau susiruosus pirkt Babybjorn kedute. Pasirodo, jos visos naujo modelio is Kotrynos tinklo (kas dar pardavineja neteko rast) grazintos gamintojui patikrinimui....
keistai cia. Sake kreiptis po dvieju savaiciu
o toks geras daiktas pasirode, turbut as jo vis tiek lauksiu 

babybjorn'ais prekiauja babycenter Banginyje. mes turejom sitokia kedute, nereali ji man.

Mes turim pasiskolinę "vibrokėdutę" Babybjorn

Dar turim automatines supynes "Butterfly Garden Papasan Cradle Swing"

Vaikui labai patinka tiek viena, tiek kita, bet atrodo, kad Babybjorn patinka labiau... Šiaip, kiek teko matyti vibrokėdučių, tai Babubjorn man pasirodė pačios patogiausios: labai stabilios ir tvirtos, keičiasi kėdutės statumas, kėdutė lengvai susilanksto ir ją patogu pasiimti su savimi pvz einant į svečius, sėdima dalis yra dvipusė ir lengvai nuimama, dėl ko lengva išskalbti ar apsukti į kitą pusę ir pan. Tiesa, jos kainuoja labai nepigiai

Dar turim automatines supynes "Butterfly Garden Papasan Cradle Swing"

Vaikui labai patinka tiek viena, tiek kita, bet atrodo, kad Babybjorn patinka labiau... Šiaip, kiek teko matyti vibrokėdučių, tai Babubjorn man pasirodė pačios patogiausios: labai stabilios ir tvirtos, keičiasi kėdutės statumas, kėdutė lengvai susilanksto ir ją patogu pasiimti su savimi pvz einant į svečius, sėdima dalis yra dvipusė ir lengvai nuimama, dėl ko lengva išskalbti ar apsukti į kitą pusę ir pan. Tiesa, jos kainuoja labai nepigiai

QUOTE(Spokas1 @ 2009 07 29, 11:19)
Maciau Kotrynoj pranesima, kad BabyBjörn atšaukia BabyBjörn® vaikišką kėdutę Balance ir BabyBjörn® vaikišką kėdutę Balance Air:
http://www.kotryna.l...x.php?cid=11735
Išgazdinai tu čia mane... Pasirodo tiesiog metalo drožlių rado keliose kėdutėse, gamintose nuo 2007m., o aš jau išsigandau, kad kažkas su konstrukcija blogai 
Pas mus sena kėdutė, o ir su nauja nedidelė bėda: išpurtei, apžiūrėjai ir viskas
"Du Japonijos vartotojai vaikiškos kėdutės medžiaginės sėdynės kamšale rado metalinių dalelių. Patikrinus BabyBjörn sandėlyje esančias 10 000 vaikiškų kėdučių rastos trys mažos metalinės dalelės. Nėra duomenų, kad būtų įvykusi nelaimė, tačiau BabyBjörn AB vis tiek nusprendė savo iniciatyva atšaukti gaminius koregavimui."

Pas mus sena kėdutė, o ir su nauja nedidelė bėda: išpurtei, apžiūrėjai ir viskas

"Du Japonijos vartotojai vaikiškos kėdutės medžiaginės sėdynės kamšale rado metalinių dalelių. Patikrinus BabyBjörn sandėlyje esančias 10 000 vaikiškų kėdučių rastos trys mažos metalinės dalelės. Nėra duomenų, kad būtų įvykusi nelaimė, tačiau BabyBjörn AB vis tiek nusprendė savo iniciatyva atšaukti gaminius koregavimui."
Sveikos mamos,
norėjau paklausti, jeigu mazylė užmiega supynėje, ar perkeliate į lovytę ar leidžiate miegoti supynėje?
norėjau paklausti, jeigu mazylė užmiega supynėje, ar perkeliate į lovytę ar leidžiate miegoti supynėje?
QUOTE(Linute_3 @ 2009 07 29, 14:37)
Sveikos mamos,
leidziu miegoti supyneje. Nieko neisjungineju