Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Man labai idomu, kaip didesni vaikai, virs metu laiko, ar dar domisi sia kedute, kai reikia prisesti. Nes internetiniame puslapyje raso, kad kedute tinka iki 3-4 metu vaikams. Tai kazin ar kas naudojot iki tokio amziaus? Kaip didesni vaikai jauciasi jose?
Atsakyti
QUOTE(azk @ 2009 04 22, 00:34)
Sveikos mamytes mirksiukas.gif  Norejau pasiklausti tu, kurios turi FP kedutes-supynes iki 18 kg. Kiek laiko naudojote? Ar sedejo jose didesni vaikuciai, t.y. virs metu laiko g.gif ? Ar didesniems vaikams padetis jose nesikeicia, vistiek lieka pusiau gulima?
Laukiu jusu nuomones apie sias kedutes  mirksiukas.gif

Galiu apie jas pasakyti tik tiek, kad kai vaikutis pradeda bandysi sestis, jau jo nenulaikysi sioje keduteje, ir nepamaitinsi. Vaikutis labiau nori i auksta maitinimo kedute, sedeti kartu su visais prie stalo(bent jau mano dukrytei taip buvo), o kadangi ji nera kompaktiska, tai nelaikiau daugiau sios kedutes ir nelaukiau kada ateis tas metas, kai dukryte paaugs ir nores vel joje sedeti. Todel rekomenduociau verciau pirkti vibrokedute iki 9 kg(praktiskai visas jas galima naudoti iki 11kg) arba Fisher Price supynes, tuo labiau kad dabar galima zymiai pigiau jas nusipirkti nei parduotuveje, pvz. tokias:
user posted image
http://www.babymarke...ynes/,prid.2609
Atsakyti
Pirksiu greitai supynes elektrines nes rankos pavargo ax.gif pageidautina dvivietes lotuliukas.gif bet tiks betkokios svarbu ne rankom supt blush2.gif
Atsakyti
pirksiu supynes nuo gimimo:))
Atsakyti
mes apziurejom vaiku mieste tokias Fisher Price supuokles ir kartu vibro ir visokios muzikos.. Nu zodziu neralus irenginys - supynes FP bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicyy @ 2009 06 01, 21:13)
mes apziurejom vaiku mieste tokias Fisher Price supuokles ir kartu vibro ir visokios muzikos.. Nu zodziu neralus irenginys - supynes FP  bigsmile.gif

gaila, kad svorio maziausiai is visu supyniu atlaiko unsure.gif
Atsakyti
O gal kuri mamyte turi gultuka babysitter balance, uzmaciau Mazylio pasaulyje as ji jis man toks naujoviskas ir toks dizaino poziuriu isskirtinis ir grazus pasirode smile.gif kiek man aiskino, tai jis puikiai ir siubuoja, kaip supynes ale smile.gif idomu kaip jums mamytes kas turejot toki ar nenusivylet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(azk @ 2009 04 24, 09:18)
Man labai idomu, kaip didesni vaikai, virs metu laiko, ar dar domisi sia kedute, kai reikia prisesti. Nes internetiniame puslapyje raso, kad kedute tinka iki 3-4 metu vaikams. Tai kazin ar kas naudojot iki tokio amziaus? Kaip didesni vaikai jauciasi jose?

vyresni nesedi ir turbut negali atsisest, nes tos kedutes labai siauros. PArdaveju reklama ir tiek. As savo vaika uzauginau fp vibrokedutej ir aquarium supynese (foto auksciau), tai naudojom iki 4men. O veliau vaikas nori sestis, lipt, migruot. Gal ramesni ilgiau sedi, nezinau.
Atsakyti
supynes manau geriau, maniske labiau susidomejus nei vibro kedute thumbup.gif supyneje buvo kad uzmigo, o kedutei maximum 10 min ir pradeda zirst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 06 01, 21:57)
gaila, kad svorio maziausiai is visu supyniu atlaiko  unsure.gif

Tai kad pagal visus duotus Fisher Price supyniu aprasymus - visos ju lopsines supynes tinka iki 11,3 kg smile.gif:
http://www.fisher-pr...mp;pcat=bgsw_cs
nors Europoj kazkodel ant deziu raso, kad iki 9kg, bet kiek teko dometis, tai vien tik del to, kad Europoj reikalavimai grieztesni
Pas mano drauge tai vaikas jau budamas 1,5metu dar supasi (jau pats isilipa), ir supynes dar nesuluzo smile.gif
Vaiku mieste tai kainos nemazos siu puikiu dalykeliu, galima ir pigiau surasti CIA
Atsakyti
QUOTE(Edita888 @ 2009 06 10, 22:54)
Tai kad pagal visus duotus Fisher Price supyniu aprasymus  - visos ju lopsines supynes tinka iki 11,3 kg smile.gif:
http://www.fisher-pr...mp;pcat=bgsw_cs
nors Europoj kazkodel ant deziu raso, kad iki 9kg, bet kiek teko dometis, tai vien tik del to, kad Europoj reikalavimai grieztesni
Pas mano drauge tai vaikas jau budamas 1,5metu dar supasi (jau pats isilipa), ir supynes dar nesuluzo smile.gif
Vaiku mieste tai kainos nemazos siu puikiu dalykeliu, galima ir pigiau surasti CIA

mes turejom sitas supynes, tai labai dziaugiames thumbup.gif , tikrai atlaiko didesni vaikiuko svori, tik va kai vaikutis sunkesnis, sunkiau issupti. pirkom devetas uz 300 pasisupom ir dar pardavem kitam vaikiukui, paieskokit skelbimuose yra nemazai situ keduciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 21, 23:33)
Jau supratau apie kokias kėdutes eina kalba. O gal galima būtų su firmom ir kainom kaip nors pateikti info? Nes nelabai randu internete  ax.gif (turbūt ieškot nemoku  doh.gif )

Sias kedutes labai ivairiai vadina - kas naminem, kas linguokliais ar linguoklem, bet dazniausiai pasitaikantis terminas - vibrokedutes(net nezinau kaip lietuviskai teisingiausia - reiketu Kalbos Inspekcijoj pasikonsultuoti smile.gif , o angliskai bouncer.
Man tai smagiausios atrodo Fisher Price vibrokedutes:
http://www.fisher-pr...0...il&pcat=bgb
Atsakyti