Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Vibro kedutes neturim, bet turim supyne, tai labai labai pasiteisines dalykas thumbup.gif thumbup.gif i supyne dejome jau nuo antros savaites, labai padedavo kai verkadavo ir nebeidavo nuraminti, i tai idedvom, supdavo ir nurimdavo thumbup.gif .Labai patinka ziureti i savo atvaizda, kuri mato veidrodelyje virs galvytes, taip pat kai sukasi zaisliukai
Turim stai tokias, tikrai rekomenduoju

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 10 vasario 2012 - 13:09
mes turėjom FP ta bauncerį vadinamą,na,kur iki 9 kg smile.gif mano vaikius toks prie lengvų,dabar 9 gal ir sveria,reik pasvert smile.gif bet jau kai tas buonceris pasiteisino,kaip mano vaikui jis patiko...tik...sulūžo nuo supimo,koja kaip čia pasakyt,skilo,trūko ar kaip čia. nu ta geležinė koja. bet tarnavo visgi metus. Ateity,jei turėsimkią vaiką,pirksiu tą ant lingių. Beje,teko skaityt,kad tas ant lingiu nepatogus,galva daužos. Ar buvo tokių,kurioms nepatiko tas ant lingių? Turiu omeny būtent FP.
Atsakyti
Turbūt kiekvienas vaikas individualus ir vieni mėgsta kėdutę/sūpynes, kiti - ne..
Mes pirmai dukrai turėjom sūpynes panašias į šitas, visai nemėgo suptis, rėkdavo tik paguldyta.. schmoll.gif
user posted image

Antrai dukrai turėjom vibrokėdutę, nors vibro funkcijos nemėgo, bet gulėti joje ir pačiai suptis, žaisliukus tyrinėti patikdavo..
user posted image

Sūnui turim sūpynes ir paprastą kėdutę-linguoliuką, be vibrofunkcijos, tai mėgsta ir suptis, ir kėdutėj judėti.. thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 28 vasario 2012 - 15:17
FP supynes tikrai nepamainomas dalykas thumbup.gif labai pagelbejo,ir pamiegoti,ir pazaisti bei 6men dar kosyte galima pamaitinti,paskui nusipirkome FP vibro kedute kuri iki 18kg,irgi geras dalykas,bet vibro funkcijos nenaudojame,db maziui po savaites jau metukai,bet vaziuodami i svecius pasiimame su savimi-kaip maitinimo kedute mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, renkuosi is triju FP supyniu, gal galite patarti kurios geresnes? Renkuosi is Starlight Papasan, My Little Lamb ir My Little Snugabunny. Siaip pirmos ir antros man atrodo identiskos, tik skiriasi isvaizda, t.y. sios abidvi turi ne tik dirzus prisegimui, bet ir plastikini "bariuka" su zaisliukais, o treciosios neturi sio bariuko, tik dirzus prisegimui. Todel norejau pasiteirauti turinciu, ar l. reikalingas sis bariukas, nes man siaip tos treciosios dizaino prasme, graziausios 4u.gif Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

noriu Jūsų patarimo. Nupirkome FB vibrokedutę naudotą, vietoje nepatikrinome. O parvežus paaiškėjo, kad įjungiant vibro labai barška-stuksena tas mešanizmas. Aišku taip neturi būti. Gal kas buvote susidurę ir galite patarti kaip pataisyti? Įdėjau naują elementą, bet nepagerėjo.
Atsakyti
Mes turim tokias FP supynes - kedute
user posted image
Turim nuo gimimo praktiskai,nerealus mums daiktas,iki siol naudojam,dukrytei jau 1m 2men bet super thumbup.gif Is pradziu gulejo zaide,paskiau sedejo pusiau gulom,db moka pati islipti,tad jai smagu atsisedus paciais jos ritmu pasisupuoti. O vibro f-cija mums irgi buvo reikalinga iki 6men,maziuke uzmigdavo lengvai ax.gif
Atsakyti
mes turėjom vibro kėdutę. Pirmoji dukrytė labai smagiai joje leido laiką. Naudojom beveik nuo gimimo iki 9 kg. Nebūdavo nei dienos, kad ji nesėdėtų vibro kėdutėje. Man buvo patogu, kad lengavi galima nusinešti vaiką su kėdute iš vieno kambario į kitą.
Antram vaikučiui pirkom tokią pačia vibro kėdutę, o vaikutis visai mažai joje sėdėjo.. tiesiog nepatiko unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif vakar įsigijome ir mes vibro kėdutę, dukrytei iškarto patiko, o šiandien jau ir užsnaudė netrumpai joje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Norėjau paklausti, ar išjungiate vibro rėžimą kai vaikas užmiega?
Atsakyti
QUOTE(sonela @ 2012 04 28, 15:09)
Sveikos mamos 4u.gif  vakar įsigijome ir mes vibro kėdutę, dukrytei iškarto patiko, o šiandien jau ir užsnaudė netrumpai joje  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Norėjau paklausti, ar išjungiate vibro rėžimą kai vaikas užmiega?

As isjungdavau,nes siaip stengdavausi nemigdyti kedutej,tad ir nepratinau kad visada butu ijungta,kai prakuto,uzmigdavo nuo lingavosi savo biggrin.gif O db jau dukrytei 1m 3men,tai ji atsiseda ir isijungia ir "kaifuoja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 07 24, 11:36)
patarkit mamytes man  blush2.gif
esu nescia antra karta ir busimai lelytei zadu pirkti vibro supynes. bet va kokia dilema. iki kokio svorio pirkti iki 9kg ar iki 11kos? nes mano pirmagime gana burbuliuke ir svere gana nemazai 7menesiu svere 9kg.o jei ir antra bus tokia burbuliuke tai netiks tos supynes iki 9kg.o noretusi jas naudoti kuo ilgiau

Labukas visoms!
As irgi vis pasiziurineju ka cia geriau butu galima nusipirkti, bet kazkaip neapsisprendziam g.gif is pradziu labai patiko Graco sweatpease (atrodo taip rasosi), bet dabar kazkaip abejoju, neilgai lelius ja dziaugsis, nes manau kad kai prades sestis tai bus jau nesaugu, dar uzkliuvo visu isgirta Baby Bjorn, atrodo tokia gan paprasta ir vietos mazai uzima, reiks eit parduotuvej ir apziuret.
Ir dabar labai sudomino tos kur ikele Nala24 nes jas galima naudot gan ilga laika ax.gif
Atsakyti
vibro kedute geras daiktas,joje maziukas visad uzsnusdavo 4u.gif
Atsakyti