Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Mums pasitvirtino vibrokedute. thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir ta, ir ta turim.
Supynes patinka labiau...vibro funkcijos vibrokedutei isvis nenaudojam, nes pradeda verkti.

Atsakyti
Mes turėjom vibro kėdutę. Pasiteisino labai thumbup.gif Mūsų buvo fp rain forest, tai ten ir muzikos, ir švieselės ir žaisliukai. Ir žaidė, ir snaudė, ir apsiramindavo ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2012 06 02, 21:48)
Mes turėjom vibro kėdutę. Pasiteisino labai  thumbup.gif  Mūsų buvo fp rain forest, tai ten ir muzikos, ir švieselės ir žaisliukai. Ir žaidė, ir snaudė, ir apsiramindavo ten  thumbup.gif

Kadangi pati cia ieskojau informacijos, kai rinkausi ka isigyti, tai rasau ir savo atsiliepimus 4u.gif
Mes turim tokia pacia FP vibro kedute drinks_cheers.gif Super thumbup.gif Labai mazuliui patinka ten, taip pat ir vibro kartais ijungiu, ji nuramina thumbup.gif
Atsakyti
Turim ir vibrokėdutę, ir supynes. Man asmeniškai labai gerai, nes kėdutė stovi virtuvėje ant stalo, tai su vaiku kartu valgyti darome. Supynės stovi kambaryje, patogu padėti, kai reikia laisvų rankų. Kartais vaikelis jose ir numiega smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime ir supynes, ir vibrokedute. Tik vat mums supynes nepasiteisines reikalas (gerai, kad skolintos tik blush2.gif ), nelabai dziugina vaikiuka jos. Daug mieliau sedi vibrokedutej - ji ir nuo daug anksciau tinkama buvo (pasidarydavom gulima pozicija, patiesdavau kaldryte ir liuks lopsiukas gaudavosi smile.gif , o kai pradejo labiau spurdet mazius - kaldryte lauk ir toliau puikiai tinka). Be to, pastebejau, kad vibrokedute mano princui labiau patinka, nes joje zaisliukai labiau pasiekiami, daugiau galima prikabint, didesnis pasirinkimas buna biggrin.gif vibro funkcijos beveik nereikia, nesudomino. O supynese idomu muzika ir spalvotos lemputes - bet laaaabai trumpam. Jei aktualus vietos klausimas, vibrokedutei taip pat reiktu deti didesni pliusa
Atsakyti
Mamytes, gal zinote ar imanoma pataisyti supynes jeigu nesireguliuoja ju supimosi greitis, jos supasi tik labai greitai unsure.gif
Atsakyti
Vibro kedute naudojam iki sios dienos, valgom joje, tik as to vibro neijungiu, jam siaip patinka joje sedet, o supynes pradejo patikt tik koki 5men kai jau pats viska imt pradejo, dometis viskuo, bet jos jau jam pagal svori nebetiko, tai teko parduot.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Labai reikia patarimo, kurios turejote ar turite FP Vibro kedutes - supuokles skirtas iki 18kg - vienos yra gelezinem kojelem, o kitos plastmasinem tokiom stambiom.. Kame ju skirtumas ir kuri geresne? Nes kazkaip skelbimuose ant vienu raso kad groja muzikele, o skambinausi vienai mamytei pagal skelbima (del tos su plastmasinem), tai ji pasake kad si stabilesne nei su gelezinem, bet jokiu muzikeliu tikrai nera, tik vibruoja..
Ziurejau video, tai ta su gelezinem pati supasi nuo mazylio judesiu, idomu ar ta su plastmasinem taip pat supasi? O del muzikeles, tai gal rasciau siaip koki papildoma zaisliuka..
Is anksto dekoju uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serbina @ 2012 07 13, 20:08)
Sveikos mamytes,

Labai reikia patarimo, kurios turejote ar turite FP Vibro kedutes - supuokles skirtas iki 18kg - vienos yra gelezinem kojelem, o kitos plastmasinem tokiom stambiom.. Kame ju skirtumas ir kuri geresne? Nes kazkaip skelbimuose ant vienu raso kad groja muzikele, o skambinausi vienai mamytei pagal skelbima (del tos su plastmasinem), tai ji pasake kad si stabilesne nei su gelezinem, bet jokiu muzikeliu tikrai nera, tik vibruoja..
Ziurejau video, tai ta su gelezinem pati supasi nuo mazylio judesiu, idomu ar ta su plastmasinem taip pat supasi? O del muzikeles, tai gal rasciau siaip koki papildoma zaisliuka..
Is anksto dekoju uz atsakymus ir patarimus  4u.gif

Mes turim su metalinem kojelem,o dukrytes kuminai turi su plastmasinem,tad abi maciau gyvai. Nu man vis tik su metalinem zymiai geriau. Ji sunkesne ir stabilesne. Subasi lengvai nuo vaiko judesio,tas lb fainai,jau isbande musu kedute 4vaikuciai skirtingo amziaus,nei vienas neisbrokyjo biggrin.gif Nugarele joje reguliuojasi i statesne,o jei nori,gali uzfiksuoti (atlenkti stabilia kojyte) ir ji nesisups,bet bus gulscia visai. Muzikeles nera,yra tik lankas su zaisliukais. O ta su plastmasinem maziau supasi (bent jau man tikrai tiap pasirode,nes joje ir mano pacos dukryte sedejo ir man pasirode mazesne kazkiek nei su metalinem).
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2012 07 14, 12:46)
Mes turim su metalinem kojelem,o dukrytes kuminai turi su plastmasinem,tad abi maciau gyvai. Nu man vis tik su metalinem zymiai geriau. Ji sunkesne ir stabilesne. Subasi lengvai nuo vaiko judesio,tas lb fainai,jau isbande musu kedute 4vaikuciai skirtingo amziaus,nei vienas neisbrokyjo biggrin.gif  Nugarele joje reguliuojasi i statesne,o jei nori,gali uzfiksuoti (atlenkti stabilia kojyte) ir ji nesisups,bet bus gulscia visai. Muzikeles nera,yra tik lankas su zaisliukais. O ta su plastmasinem maziau supasi (bent jau man tikrai tiap pasirode,nes joje ir mano pacos dukryte sedejo ir man pasirode mazesne kazkiek nei su metalinem).

Aciu labai uz info 4u.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Bet kokios užuominos apie pirkimą/pardavimą/dovanojimą/mainymą laikomos skelbimais. Skelbimam skirta Skelbimų lenta..
Atsakyti