Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

mes turime ir FP Baby Papasan supynes ir nelabai aiskios firmos vibrokedute smile.gif . abu puikiai naudojam, o ir vietos nepasakyciau kad daug uzima.. tik supyniu staliuko nenaudojam, nes jis jai kazkodel nelabai patinka..
o siaip abu daiktai super thumbup.gif tada bent koki pusvalanduka galiu pasedet ir arbatos isgert ir truputeli atsipust karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 10 21, 16:02)
Gal kam teko tureti tokia vibrokedute:
user posted image
zadu pirkti, tai butu idomu atsiliepimai apie ja  4u.gif

Vaiko dziaugsmas thumbup.gif ir supasi ir zaislai priesaky biggrin.gif
Atsakyti
Kai maziukui jau 4men. dabar labiau patinka supynes FP Baby Papasan wub.gif bet pries tai labiau patikdavo vibro kedute FP Rainforest wub.gif
Atsakyti
Radau dar viena nebloga, mano poziuriu, vibrogultuka:
user posted image

Tai dabar niekaip neapsisprendziu - kuris geresnis, kuri pirkt doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 10 24, 18:02)
user posted image

Mes toki turejom, tai mano vaikui visai nepatiko. O drauges mergytei patiko. Negali zinoti kas kuriam vaikui tiks ir patiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfuze @ 2012 10 24, 18:02)
user posted image

Tai dabar niekaip neapsisprendziu - kuris geresnis, kuri pirkt  doh.gif

user posted image

Tiek to, tiek to f-ja ta pati. mirksiukas.gif Zaisliuku lankus abi kedutes turi, vibro f-ja abi...zodziu, cia belieka apsispresti vien del spalvos. smile.gif
Atsakyti
Mes turejom ta FP melyna, viskas buvo ok, tik vibrorzimais ne vienas vaikas nebuvo suzavetas, o zaisti - mielai zaide 4u.gif
Atsakyti
Mum geriau vibro patiko,turejom ir ta ir ta
Atsakyti
Mes turejom FP supynes ,bet naudojom mazai . Labiau mego Baby Bjorn sedeti thumbup.gif
Atsakyti
turejom ir vibro kedute ir supynes,bet pasakysiu atvirai-mums buvo nereikalingas daiktas uzimantis tik vieta schmoll.gif juk istisai vaiko juose nelaikysi,kazkokio ypatingo palengvejimo nepajutau,nes musu pipiras buvo priprates ant ranku,todel juose nemego ilgai guleti schmoll.gif
Atsakyti
Mes turejom kazka panasaus i si http://www.parduotuv...light-blue.html
Turbut labiausiai pasiteisines dalykas thumbup.gif Supdavom koja, kol uzmigdydavom, labai labai pasiteisino.
Turejau ir Graco supynes, kurios kainavo zyyymiai bangiau, bet sis gultukas labiau patiko maziui.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 27, 14:29)
Mes turejom kazka panasaus i si http://www.parduotuv...light-blue.html
Turbut labiausiai pasiteisines dalykas thumbup.gif  Supdavom koja, kol uzmigdydavom, labai labai pasiteisino.
Turejau ir Graco supynes, kurios kainavo zyyymiai bangiau, bet sis gultukas labiau patiko maziui.
thumbup.gif

Vat tame blogumas, kad reikia visad tada stoveti-sedeti salia vaiko, kad pasuptum ji su koja, ar ranka. biggrin.gif Ne visad laiko ir galimybiu yra, todel daug patogiau, bent jau mano manymu, vibro kedute, kurioje pajudejus leliukui ji pati supasi. mirksiukas.gif
Atsakyti