Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Vibro kedute labiausiai pasiteisines daiktas, geriausia pagalbininke buvo, bet isaugom tai db supyne gelbeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintez @ 2013 01 09, 12:23)
Vibro kedute labiausiai pasiteisines daiktas, geriausia pagalbininke buvo, bet isaugom tai db supyne gelbeja smile.gif

Nuo kiekvieno vaikucio priklauso smile.gif geriausia abu isbandyt cool.gif
Atsakyti
Įsigijau supynes, vibro kėdutės neturiu ir kažkaip neplanuojam įsigyti g.gif
Tikiuosi pasiteisins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2012 08 28, 12:11)

mes sias turime, tai mano pagalbininkas nr.1, sunus jose sedi, zaidzia, kartais medituoja smile.gif ar siaip migdosi, dar turime Mamas&Papas vibro kedute, tai ja naudoju tada kai gaminu, mazyli pasisodinus ant stalo, jis domini, ziuri tada ka as veikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astoldita @ 2012 11 14, 16:30)
Mes turime tokias GRACO sūpynes
user posted image

Turiu tokias GRACO SWEETPEACE supynes - tai ten yra ir vibro funkcija, ir supimo. Mažajai labiau patiko suptis, juo labiau, kad ten galima supti skirtingai. Ta kėdutė nusiima - galima nusinešti visur.
Atsakyti
Mums labiau pasiteisino vibro kedute. turejome du viename, tai supimas vos kelis kartus maziukei patiko.
Atsakyti
mes turejom supyne su vibro. abu vienam. tai isvis nereikalinga buvo. kelis kart pasisupo. liko praktiskai nauja.
o super kedute, kur nuo judesio pati linguoja (neatsimenu firmos, babyborn,kazkas panasaus)
tai verta kiekvieno lito. liuks pagalbininkas buvo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mums vibro kedute ir labiau pasitesines pirkinys nei supynes,mazoji supynese nenoredo visai buti verkti pradejo ir neidavo nuraminti o tik perdejus i vibro kedute viskas budavo gerai dairydavosi visur ir uzmigdavo. smile.gif man vibro kedute buvo didziausias pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
gal galit patart kokia vibro kedute pirkt. renkuosi tarp
FP rain forest

Fisher Price Deluxe Infant to Toddler Rocker

Fisher Price Woodsie Bouncer
Atsakyti
Aš tik už vibro kėdutę thumbup.gif Kadangi šį " stebuklą"( prieš 16 m. tikrai dar stebuklas buvo), mums draugai mergaitei iš Vokietijos parvežė ir buvo niu nerealus pagalbininkas, tai kai gandrai atnešė pagranduką-pirmas pirkinys buvo būtent Chicco firmos vibro kėdutė thumbup.gif ( šį kart pagelbėjo draugai iš Italijos parveždami-mokėjau juokingai mažai palyginus su kainom Lietuvoje)
Atsakyti
Turejom tik supynes, vienas is labiausiai pasiteisinusiu daiktu, kuriuos per gyvenima esu isigijus thumbup.gif
Atsakyti
Supynės
Atsakyti