Įkraunama...
Įkraunama...

Vibro kėdutė ar sūpynės

Mes irgi turėjom FP baby papasan supynes. Nu thumbup.gif daiktas! Mums tai pasiteisino visais 120%. Mano mažiukas ten ir žaisdavo, ir numigdavo ir šeip pasisupti mėgo. Tik kai paaugo pradėjo labai maltis ir verstis lauk, teko parduoti biggrin.gif
Atsakyti
Vibro kedutes nera labai sveika,organizmuo vibracija kenkia,todel pirkom supynes,bet jos taip ir dulkejo,nes mazajam jose nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Mes turejom ir vibrokedute ir dvejas supynes.

Vienareiksimiskai pasiteisno supynes Fisher Price ten su vandens gyvuneliais aquarium kazkaip. Tai buvo musu issigelbejimas, diena tik jose migdydavau, naktimis kai budavo labai sunku i jas imesdavau ir miegodavo, zodziu super.
Kitos supynes jam netiko ir nepatiko, net nezinau kaip jos vadinosi.

Supamos kedutes - isvis nepasiteisino, kaip ir vibro kedute - nemego nesedejo, negulejo joje.

Taigi is musu varpines - tik SUPYNES. thumbup.gif
Atsakyti
mums pasiteisino vibrokėdutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 03 01, 13:48)
gal galit patart kokia vibro kedute pirkt. renkuosi tarp
FP rain forest

Fisher Price Deluxe Infant to Toddler Rocker

Fisher Price Woodsie Bouncer

Turiu woodsie bouncer, is esmes patiko, patogi sedyne, linguoja nuo judesiu plius galima vibracija isijungti, jei reikia. Minusas man pasirode, kad nera barskanciu zaislu, pora kramtuku palingavimui ir peleda, patraukus uz grybo groja melodijas (trumpos). Yra dvi skirtingos melodijos ir papugos ubavimas. Uz grybo maniskis tik keturiu menesiu ismoko patraukti. biggrin.gif Barskanti zaisliuka prisikabinau pati. Praverte sis daiktas, kitu nebanziau. 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau sužinoti nuomonę apie Peg Perego Tatamia staliuką/supynes/gultuką. Esam nusižiūrėję ir galvojam pirkti.
Atsakyti
Mes naudojam Fisher Price vibro kėdutę su žaisliukų lanku. Patiko, mėgo ir dabar dar mielai sėdi, kai košę valgo. Kai pilviuko diegliai kamavo, labai padėdavo vibro, o po to pirmieji žaisliukai į kuriuos tiesė rankytes ir buvo virš kėdutės. Pati kojytėm pasisupti gali ir patogi. O dėl vibro, tai pati klausiau neurologės, tai paaiškino, kad nieko blogo nenustatyta, pačių teisė rinktis.
Atsakyti
susidomėjau Graco sweetpeace supuoklėmis:
user posted image
Gal mamytės turinčios šias supuokles galėtų daugiau parašyti apie jas ax.gif Įdomu ar ta vibro funkcija veikia ir tuomet, kai kėdutė nuimama ir pastatoma ne ant stovo, o pvz. ant stalo? ir ar pasidaro pilnai gulima padėtis, kūdikio nugaryte ant lygaus paviršiaus guli ar vistiek lieka toks išlenkimas, panašiai, kaip autokėdutėse? g.gif
Atsakyti
o nuo kelių mėnesių ar savaičių galima guldyti kūdikius į supynes,konkrečiai domina Fisher Price
Atsakyti
Sveikos mamos, gal turite nuomonę apie Baby Bjorn sūpuokles? Kas gi ten per stebuklas, kad kainuoja tiek daug? blink.gif Žinoma, jei vertas dėmesio daiktas tuomet ir pinigai ne pirmoj vietoj groja.

Iš anksto ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Mes turejom ir Fisher Price supynes, ir Tiny love vibro kedute. Tai abiem mano vaikuciam labiau patiko vibro kedute. Joje guledavo ir zaizdavo, o supynej labai trumpai pabudavo ir pradedavo verkt. Taigi as uz vibro kedute mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano abu mažyliai labai mylėjo Baby Bjorn gultuką. Buvo mano issigelbėjimas. Svorio limitai 3,5-13kg, taip kad mes guldem nuo nepilnai menesio. Jame ir suposi, ir miegojo, ir zaide...Paguldai, koja uzdedi ir supuoji...Arba atsinesi i virtuve ir vaikutis gali tave stebeti...beto, vezdavomes visur, kur tik reikejo...Sis gultukas pasiteisino 200proc.
Atsakyti