Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

QUOTE(black_orchid @ 2011 11 09, 18:59)
kokie požymiai artrito jums buvo? man vis pasuka rankų ar kojų sąnarius, sako, keičiantis orams taip būna g.gif bet juk tai nėra normalu, kad skauda.

Kad pamaudžia sąnarius tik keičiantis orams-normalu.Jei skauda ir šiaip sau-nenormalu.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2011 08 09, 08:25)
O tai kaip suprasti, kad čia sąnariai? Man neseniai pradėjo skaudėti rankų pirštus: lenkiant skauda, gręžt skalbinių negaliu, o neseniai gręžiau, tai trakštelėjo kažkas plaštakoje, kad net cyptelėjau..Niekas nesideformavę ir nepakitę..Tai ar čia sąnariai>? g.gif


as taip pat laukiu pasisakymu kas turejo shia problema. man taip jau 4 diena doh.gif spinax tepiau nepadejo. tai dabar siaoip su pirkstine vaikshtau . skausmas tik kaip judinu ranka. be to matosi tarp KRUMPLIU TRUPUTI PUTLIAU pasidare toj vietoj -tai itariu sanario uzdegima koki ..

help.gif kas ka bande ir padejo rashykit merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Nezinau ar cia rasau, bet nezinau ir kas yra, todel prisiglausiu cia ir uzduosiu jums klausima.
Kai pabunu pirtyje ir ilgeliau paguliu karstoje ar siltoje vonioje, man pradeda skaudeti kelius. kartais rodos kad jie ten ko nos prisipilde arba istine. jausmas nemalonus, bet nezinau kas cia man yra.
Atsakyti
QUOTE(afyte @ 2004 10 26, 14:50)
O kaip suprasti "suka sanarius"? Spraga issilavinime g.gif
Neseniai man koju sanariai buvo sustreikave. Istino, skaudejo, vos pasliauziau, todel manau, kad cia ne sukimas buvo biggrin.gif Labai padejo FastumGel gelis ir dar kazkokius vaistus geriau, bet kadangi neturiu medicininio issilavinimo, tai nekonkretizuosiu, o tai miau visa persisuks laugh.gif

Atsakyti
Sveikos,

Gal kas susidurė su sąnarių implantais/ protezais?
1. Kur darėte operaciją? Jei galima, klinikos ir gydytojo pav.
2. Laukėt kompensavimo eilėje (kiek metų) ar mokėjote pilną sumą (jei galite, parašykit kiek bendrai kainavo)
3. Per kiek laiko viskas sugijo? Kada pradėjote vaikščioti?

Bučiau dėkinga už bet kokią informaciją apie šiuos protezus 4u.gif
Atsakyti
Sąnarių endoprotezavimo eilės labia skiriasi skirtinguose miestuose, va čia yra visa info:

http://www.vlk.lt/re..._12balandis.pdf
Atsakyti
Kaip palengvinti kelio sąnarius skausmo viršūnėje, nes gali sienom vaikščiot doh.gif ..masažuoju trinu bet nelabai veikia, ir kojos iškeltos nieko neduoda...neturiu nieko šildančio..ką dėti šildančio kokio tai parafino pagalvėles ar ką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 04 20, 16:58)
Kaip palengvinti kelio sąnarius  skausmo viršūnėje, nes gali sienom vaikščiot  doh.gif ..masažuoju trinu bet nelabai veikia, ir kojos iškeltos nieko neduoda...neturiu nieko šildančio..ką dėti šildančio kokio tai parafino pagalvėles ar ką?  blush2.gif



Karstas kopusto lapas padeda nuo skausmo, pabandyk. man padejo
Atsakyti
4u.gif na tikrai truputi palengvina... visai nenuima... geriau nei nieko...
Atsakyti
Patino vieno kelio sanarys, skausmo nera, kartais jauciu siek tiek deginima. As sportuojju, tad gali but, kad perdidele apkrova buvo ar pasitempiau. Kazin ar cia nerimaut ir eit pasirodyt gydytojui ar palaukt, praeis savaime?
Atsakyti
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 01 15, 15:17)
O ką reikškia sąnarių treškėjimas. Sugėriau papildus, bet dabar taip visi sąnariai pradėjo treškėti. Ankščiau to nebuvo.
O dėl pratimų aš ėjau pas kizineterapeutą (gal taip parašiau) . Ir padėjo. Gaila, kad dabar negaliu išeiti iš namų. Manau, kad geriausia su specialistu pasitarti, nes tuos pratimus reikia teisingai padaryti. Be to, ir nuo problemos priklauso. Mano buvo kai kurie raumenys labai įtempti, o kiti atsipalaidavę. Ir dėl to girnelė blogai į tą duobutę įsistatydavo.

Vaidaaaa,ar suzinojai ka del traskanciu sanariu?gal bukle pagerejo?man traska irgi viskas,atrodo akd plinta po visa kuna kuo toliau tuo labiau..ir tas traskejimas,jau ne traskejimas,o kazkoks gramdymasis,klaksejimas nuo kiekvieno judesio-kazkas nenormalaus doh.gif aisku uzeina ir skausmai,kelio osteoartritas,naktinis koju meslaungis,nepaaiskinamas ranku pirstu skausmas pvz timptelint dzinsus i virsu..zodziu,dar ne tokia senatve,o jau byram..ir kaip matau,issigydziusiu nera..sveikstanciu taip pat..tiesiog belieka susitaikyt,dalintis receptais ir patirtim..baisu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinara26: 14 rugsėjo 2012 - 11:50
Sveikos brangiosios,
rašau apie savo skausmus....
Kai buvau nėščia nuo maždaug 8 mėn. man pradėjo skaudėti kairysis riešas, o dešinėje puse rankos tirpo naktimis ir sportuojant. Naktį taip pat tipro ir kita ranka. Dešinėje rankoje buvo lūžimas alkūnės sąnaryje (maždaug metai iki pastojimo).
Po gimdymo praėjus maždaug 1 mėn. man dingo rankų tirpimas ir pradėjo skaudėti abiejų rankų riešus. Skaudėjo judesio metu, naktį nežmoniškai skaudėjo po miego keliant vaiką. doh.gif
Aplankiau šeimos gydytoją, sako tau greičiausiai abiejų riešų kanalo sindromas. Aplankyk neurologą.
Neurologas sako-tau ylinės ataugos uždegimas, praeis kai baigsi maitint, vaistų nėra, aplankyk chirurgą.
Chirurgė padarė rentgenogramą, sako tau Ca(kalcio) trūkūmas, todėl pirk ir dėkis spec. langetę(tokias turi tenisininkai) ir gerk daug pieno, valgyk varškę, upinę žuvį. Vaistų jokių ir papildų nereikia, aplankyk dar reumatologą.
Reumatologas padarė kraujo tyrimą, ištyrė, kad Ca man pakanka, reumatoidinis faktorius normos ribose. Sako, praeis kai baigsi maitnti. Tepk Perskindol tepalu.
Šiai dienai: tepalo netepu, geriu Ca papildą bei baigiau intensyviai maitint (tik vieną kartą naktį kelis ml pavalgo, vaikui beveik 4 mėn.) ir skausmas sumažėjo. Manau, kad čia daug įtakoja hormoninis organizmo fonas, kadangi jis po gimdymo intensyviai keičiasi, ypač laktacijos periodu. Jeigu nebūtų nurimęs skausmas aplankyčiau būtinai dar reabilitologą bei paprašyčiau kokių nors procedurų (ultragarsas, magnetas ar šildymas).
Beje, po gimdymo man skaudėjo kažkurį laiką stuburą, klubus, kryžkaulį, viskas traškėjo, bet čia su laiku sąnariai grįžta į savo vietą ir viskas susitvarko. Šiai dienai liko tik stuburo skausmas juosmens srityje, atsirandantis naktį, kai praeina apie 5 val. po užmigimo.
Nesirkit, mamytės! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruziuko: 09 gruodžio 2012 - 23:36