Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnariai

QUOTE(nenoriu11 @ 2012 04 20, 19:17)
Karstas kopusto lapas padeda nuo skausmo, pabandyk. man padejo

Pabandykit mano receptą, man šiek tiek padeda. Degtinę sumaišykit su medum, gerai įtrinkit kelį, tada ant jo uždėkit kopūsto lapą ir apvyniokit elastiniu bintu.
Atsakyti
gal kas atsakys ar nepakenks kelio sąnariams važinėjimas dviračiu,man artrozės pradžia
Atsakyti
Gal kas susidure. Mano situacija tokia, kad pradejo keliai trasketi lipant laiptais, traskejo, traskejo, kol pradejo skaudeti. Skauda tik uzlipus laiptais. Siaip galiu vaikscioti kiek noriu neskauda, tik uzlipu laiptais turiu stoveti purtyti kojas nes skauda. Uzsiregistravau pas seimos daktare, bet va jau kiek laukiu kol ateis eile, tai kazkas pasidare, kad pradedu jausti labai keistai savo kojas, kaip svinines, kaip drebancios. Kas tai?
Atsakyti
Man po anginos stipriai skauda sąnariai. Greičiausiai reikėjo operuoti kur kas anksčiau... g.gif
Atsakyti

Sveiki,

gal kazkam taip buvo: isprloviau rankas ir isejau i lauka, kai lyjo ir buvo stiprus vejas,  perpute rankas,  geriu priesuzdegiminius XEFO 8MG du kartus dienoje,  tepu visokiais tepaliukais,  sildau ultravioletine lempa.  Gydausi jau 5 dienas, yra pagerejimas nezymus, tačiau iki galo nepraeina.  Gal kas susidure ?  per kiek laiko turi praeiti ?  dabar toks sustingimas ranku,  pasuka pirstus,  paskausta,  mazeja skausmas, tačiau ne iki galo praeina,  ar cia mazai laiko praejo ar jau reiktu nerimauti pradeti ?

Atsakyti
kokius reumatologus rekomenduojate Kaune?
Atsakyti