QUOTE(Paja @ 2006 03 10, 12:13)
Kaip ir žadėjau, rašau koordinates, gal kam pravers:
Reumatologijos klinika, UAB
Žygimantų g.9, Vilnius
2618130
Konsultacija kainavo 60 Lt., nedirbančiam-40 Lt. Doc.Staponas (arba Steponas), neatsimenu pavardės. Tiesa, veidelis toks gerokai paraudęs (gal nuo alučio...), bet dirba gerai. Nejaučiu jokių skausmų.
Dėkoju Paja, tu mano gelbėtoja

Aš šį penktadienį pas jį buvau

Man dabar yra 30m., kairio kelio sąnarį skauda nuo 14m...

Paskutiniaisiais metais po dviejų nėštumų, skausmai darėsi nebepakeliami, gydytojai Panevėžyje skėsčiojo rankomis... Negana to, iš vidinės kelio pusės iššoko gūzas, kietas kaip kaulas... pagal nuotrauką man buvo pripažinta silpniausio laipsnio artrozė, gydytoja prirašė šidymus

Gerai, kad yra supermama.lt, kur bėdos sprendžiamos kolektyviai ir iš patirties

Pasiskaičiusi temą, radau adresą ir nutariau prisiregistruoti pas tą profesorių. Vietą gavau po dviejų savaičų

Na atvažiavau aš į tą kliniką, maniau, kad tai bus kokia nors modern klinika

o pasirodo čia taip viskas paprastai, net keista

Na užėjau aš pas gerbiamą profesorių, jis apžiūrėjo mane, išsamiai viską papasakojo apie tai kas man yra, ir... suleido vaistukų į kelią (beje visai neskaudėjo, nors bijojau) ir išsklaidė mano tą gūzelį

dabar labai gražiai gyja ir jo jau nebeliko

einu aš Vilniaus centru ir galvoju...kažkas ne taip... o pasirodo nebejaučiu skausmo, maudimo ir viso to, kas buvo tapę mano nuoatiniu palydovu

Be viso to, sumokėjau tik 110lt.

O tiek kankinaus....
Beje, profesorius man pasakė, kad tam gūzeliui šildymas netinka, nes tai tik būtų skatinę jo augimą... nu kaip gydytojai Panevėžy

Eisiu aš jos paklaust, ką aš jai blogo padariau...rrrrrr.....