Gruodis....stebuklų, švenčių ir simbolių metas.....pats laikas prisiminti ką nors nepaprasto ir ilgai laukto. Lygiai prieš metus, gruodžio tryliktą dieną prasidėjo angelo virtimo į žmogų odisėja.
Visi maži sparnuoti žmogeliukai, tai yra angelėliai

Vizito metu pas gydytoją staigiai pašoko spaudimas-echoskopo apžiūros nuotraukėlėje man parodė dvi gemalines pūslytes. Tai ką darysit, jei bus dvynukai?- daktarės klausimas pribloškė, sugebėjau atsakyt tik: Kaip tai ką? Auginsim. Tuo metu komandiruotėje buvusiam vyrui pranešiau, kad jis-potencialus daugiavaikis tėvelis, amui atgauti prireikė pusvalandžio. Vos ne valandos bėgyje nutarėm pirkti NAMĄ mūsų didelei šeimai

Deja, kito vizito metu ekrane matėsi tik vienas gemalėlis, vairuodama namo ir žiūrėdama į nuotraukėlę dar su dviem gyvybėm, kelio per ašaras nemačiau..., bet supratau, kad turiu džiaugtis tuo, kas man yra duota ir būti stipri dėl to kas manyje auga...Devyni mėnesiai pralėkė besidžiaugiant gyvybės pilnu pavasariu ir neįprastai kaitria vasara. Pradžioj buvo spėjama, kad laukiuosi mergaitės ir žinoma, per anksti prisipirkau rožinių rūbelių, bet po to buvo parodyti vyriškos lyties įrodymai, pamilau tą berniūkštį su nukopijuota mano nosyte jau pilvelyje, kaip ir kiekviena it maldelę kartojau: Kad tik būtų sveikas.
Gimdymas buvo numatytas rugsėjo šeštai dienai. Savaitę prieš su vyru nudūmėm į Vilnių, jam vyko sesija, tai aš nutariau kaip ir pirmąjį pagimdyt Vilniuje. Dabar turim du būsimus vyrus gimusius Vilniuj, o gyvenančius Kaune

Dėl karščio tikėjausi pagimdyti anksčiau, bet lygiai rugsėjo šeštosios pradžioje, pusė dviejų nakties pajutau nubėgusius vandenis, šiek tiek sunerimus pažadinau vyrą, išlėkėm į ligoninę. Gimdykloj su vyru prajuokavom, prisifotografavom ir prisifilmavom atminčiai (buvom palikti vieni laukti tų išganingų stiprių sąrėmių, bet jie neskubėjo, nutarė man pratęsti gimdymo malonumą).
Bevandenė tęsėsi keturiolika valandų, po dešimties gavau tiek skatinamųjų, kad maža nepasirodė, po keturių valandų stiprių sąrėmių jau griežtai pasakiau savo berniūkščiui lįst lauk, nes tuoj atrodė nuo skausmo persigalvosiu. Nuo savo dičkio užgimimo galvojau plyšiu pusiau, ačiū profesionaliems medikams, tai neįvyko. Viskas, palygint su pirmu gimdymu, kai buvau veik afekto būsenoj, buvo taip realu ir ilga (pirmąjį pagimdžiau per septynias valandas), kad norėjosi greičiau viską baigti. Bet... iš manęs išslydus TAM ŠILTAM, ko aš taip ilgai laukiau, kurį glosčiau savyje, kuriam per pilvuko sieną brolis siųsdavo labanaktinį bučkį, o tėvelis skaitydavo Mikės Pukuotuko nuotykius, supratau, kad aš tapau dar vienam žmogučiui MAMA, Mamyte, Mamuliuku, pamenat, tuo svarbiausiu, mylimiausiu žmogum su kuriuo taip gera ir saugu, kuris yra RAMYBĖ ir PAGUODA, kuris tave priims bet kokį...Mano gyvenimas prasmingas. Sveikas, mažulėli mano, jam pasakiau...
Mano 4666 gramų ir 59 centimetrų mažulėlis

Vyrą vis juokais erzinu, kad jau dabar, tai garbės reikalas mąstyt apie trečią brolį...galbūt JONĄ

LINKSMŲ IR VAISINGŲ VISOM PRASMĖM ŠVENČIŲ! NENUSTOKIT TIKĖTI STEBUKLAIS