Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis-darželis „Klevelis“, Stadiono g.

Gaila verysad.gif Na tikiuosi ne ta tamsi, kur anksčiau pas mus buvo g.gif Nes ten aš kaip sakau ruskaja baba, jau tokia nemiela tokia...Tikiuosi ji jums neteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2007 09 03, 13:03)
Gaila  verysad.gif Na tikiuosi ne ta tamsi, kur anksčiau pas mus buvo  g.gif Nes ten aš kaip sakau ruskaja baba, jau tokia nemiela tokia...Tikiuosi ji jums neteks  4u.gif

a kad as ju ten nelabai skyriau, taip jos ten keitesi... tamsi, bet lygtai ne ta, kur pati bjauriausia. nu vistiek, paskui dar antra bus, paziuresiu smile.gif siaip tai mergina mano ir valge gerai, ir miegojo. zodziu, aukletojos problemu su ja nemato, tik jinai pati baisiai eit nenori.
Atsakyti
Tai šaunu, kad viskas gerai thumbup.gif O iš jūsų rinko pinigus. Iš mūsų ėmė 5 lt. už grindų dažymą, paskui dar 5 ir plius 20 lt. žaislam... g.gif
Atsakyti
is musu 7 lt. uz grindis. zaislams jokiu pinigu nereikejo kol kas, nu blin, as galiu puse zaislu sunest, kurie namie yra, vistiek maniske jais nezaidzia.
Atsakyti
Tai ir aš pagalvojau, kad žaislų galiu prinešt jei reikia, bet ai...tikiuosi neprasidės, kad reikia anam ir dar kažkam ir t.t. nes tada jau reiks prašyt ataskaitų...
Atsakyti
Sveikos super mamos! Esu naujoke noreciau prisijungti prie jusu pokalbiu 4u.gif, ateiti noreciau ir as vesti savo pupa i si darzeli smile.gif, bet as nezinau nuo kokio amziaus ten priema vaikucius?Bej kiek ten kas kainuoja? blush2.gif Maniskei dar tik 11 men.,bet gal jau reiketu uzsirasyti? Butu gerai gauti mane dominancios informacijos is zinanciu mamu! thumbup.gif Is anksto aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš užrašiau savo dukrytę pavasarį, noriu leisti nuo spalio. Su užrašymu neturėtų būti problemų, darželis mažas ir grupės mažos smile.gif
O mokėti, kaip suprantu, reikia apie 120 Lt/mėn., jai vaikas eina kasdien.

QUOTE(anna:) @ 2007 09 07, 14:28)
Sveikos super mamos! Esu naujoke noreciau prisijungti prie jusu pokalbiu 4u.gif, ateiti noreciau ir as vesti savo pupa i si darzeli smile.gif, bet as nezinau nuo kokio amziaus ten priema vaikucius?Bej kiek ten kas kainuoja? blush2.gif  Maniskei dar tik 11 men.,bet gal jau reiketu uzsirasyti? Butu gerai gauti mane dominancios informacijos is zinanciu mamu! thumbup.gif  Is anksto aciu bigsmile.gif

Atsakyti
O kiek laiko jusu mazulei? Gal man dar per anksti? Siaip galvojau vesti tik nuo kito pavasario,tada jai bus jau 1,5 m. Bet nezinau ar priims? verysad.gif
Atsakyti
Paims, ima nuo metų.
Maniškei bus 1.6 m.

QUOTE(anna:) @ 2007 09 07, 18:15)
O kiek laiko jusu mazulei? Gal man dar per anksti? Siaip galvojau vesti tik nuo kito pavasario,tada jai bus jau 1,5 m. Bet nezinau ar priims? verysad.gif

Atsakyti
[FONT=Courier][COLOR=red]Labai jums aciu uz info thumbup.gif Reikes nueiti ten ir uzrasyti savo pupa smile.gif Gerai kad yra zinanciu zmoniu,nes nekaip negaliu istrukti is namu ir ten nueiti.Vaikas nors ir yra didziausia laime,bet atima labai daug laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai su vaiku kartu ėjau užsirašyt į darželį smile.gif nes irgi nėra kam palikt.
Bet ji tada jau vaikščioti mokėjo bigsmile.gif

QUOTE(anna:) @ 2007 09 07, 22:29)
[FONT=Courier][COLOR=red]Labai jums aciu uz info thumbup.gif  Reikes nueiti ten ir uzrasyti savo pupa smile.gif  Gerai kad yra zinanciu zmoniu,nes nekaip negaliu istrukti is namu ir ten nueiti.Vaikas nors ir yra didziausia laime,bet atima labai daug laiko lotuliukas.gif

Papildyta:
Aš irgi žadu kiek žaislų oš namų prinešt smile.gif
Bretane, kaip sekasi sūneliui?

QUOTE(Bretane @ 2007 09 05, 09:11)
Tai ir aš pagalvojau, kad žaislų galiu prinešt jei reikia, bet ai...tikiuosi neprasidės, kad reikia anam ir dar kažkam ir t.t. nes tada jau reiks prašyt ataskaitų...

Atsakyti
Kol kas šias 3 dienas buvo su močiūte, o šiaip mums neblogai sekas, jau į darželį einant nebėra ašarų, pats į grupę nueina thumbup.gif Tikiuos nepasikeis nieks po šių išeiginių, ryt varysim į daržą g.gif
Atsakyti