Labai noriu paklausti, po kiek lopšeliukų yra grupėse? Niekas mūsų nepriima, tai ieškom laisvos vietos?
Šiaip grupėsi kiek žinau būna po 15-20 vaikučių

oho
čia gal didesnių vaikučių, arba gal vasaros metu, kai grupės sujungiamos?
Nes mano pažįstama (iš mūsų kiemo) veda savo 1.5 metų sūnelį į mažiausių grupę, tai sakė, jie būna keturiese.
tai nepalyginsi net, kiek geriau vaikučiams
Nes mano pažįstama (iš mūsų kiemo) veda savo 1.5 metų sūnelį į mažiausių grupę, tai sakė, jie būna keturiese.

QUOTE(Bretane @ 2007 09 10, 16:04)
musu grupej ant daugelio spinteliu vardai uzrasyti, bet realiai buna iki 10 vaiku (taip bent jau atrodo, specialiai neskaiciavau). tai kazkaip smagiau, kai maziau vaiku, ir ligu gal maziau...
QUOTE(lena_s @ 2007 10 01, 12:13)
oho

Nu tiksliai nežinau kiek ten vaikučių būna, bet kad virš dešimt jų būna tai tikrai. Pas mus rajone matyt nėra tiek daug vaikų, nes kai vedžiau į Vėtrungės darželį, realiai lankydavo tik kokie keturi penki vaikučiai. Bet vat kituose darželiuose tai būne jie perpildyti, vaikų tikrai daug...Bent jau šiuo požiūriu mums gerai, kad nedaug vaikučių

Na kaip sekasi darželyje
Mus fotografavo, tik nežinau kada reiks mokėt ir kada bus foto

aha, mus irgi
bet jokiu nuotrauku dar nemaciau. mano mergina jau sneka pusiau rusiskai, labai juokingai
buvo 'utrennikas', tai dainavo visi... kaip aukletojos juos taip ir ismoko, negaliu atsistebet. maniske tigi vistiek rusiskai dar gerai nemoka, o ten kad dainavo.. ai, smagu man kazkaip ten. vaiku kartais buna is viso kokie 4. ir kalba, tikiuosi, ivaldys.

buvo 'utrennikas', tai dainavo visi... kaip aukletojos juos taip ir ismoko, negaliu atsistebet. maniske tigi vistiek rusiskai dar gerai nemoka, o ten kad dainavo.. ai, smagu man kazkaip ten. vaiku kartais buna is viso kokie 4. ir kalba, tikiuosi, ivaldys.
Labas mamytes! Gal galite man paaiskinti, kur sitas darzelis randasi. Kiek su suneliu vaiksciojome, nieko surasti nepavyko.

Sorry, jau pati sau atsakiau. Sumaisiau stadiono ir olimpieciu gatves.

Aš kelis kartus vedžiau dukrytę į darželį, į pačių mažiausių grupę, tai buvau patenkinta. Ir buvom mes nuėję į tą vyresnių vaikučių "utrenniko" repeticiją. Labai smagu: auklėtoja pasako trumputį eilėraštuką arba padainuoją eilutę, parodo judėsiukus, ir vaikai kartoja jau pagal savo vaidmenis 
Gaila, aš sirgau ir mažę apkrėčiau, tai sėdim namuose dabar.
Kaip ten jūsiškių sveikatėlė, ir ar neserga vaikai vėjarūpiais?

Gaila, aš sirgau ir mažę apkrėčiau, tai sėdim namuose dabar.

Kaip ten jūsiškių sveikatėlė, ir ar neserga vaikai vėjarūpiais?
QUOTE(Jenifer @ 2007 11 24, 20:38)
aha, mus irgi
bet jokiu nuotrauku dar nemaciau. mano mergina jau sneka pusiau rusiskai, labai juokingai

Mes šią savaitę sirgome, bet ne vėjaraupiais. Sakė, kad mūsų grupėj vienas vaikas susirgo vėjaraupiais, bet daugiau nieko negirdėt...
Na, mamytes, kaip sekasi darželyje?
Aš vedu dukrytę tik iki pietų, nes vaikučiai eina miego apie 12 val., o maniškė - apie 13:30-14:30, tai labai nepataikom į režimą kol kas
Pasilieka su ašarom, bet tik aš išeinu - nustoja verkt
Aš pati girdėjau, už durų pasislėpiau
Aš vedu dukrytę tik iki pietų, nes vaikučiai eina miego apie 12 val., o maniškė - apie 13:30-14:30, tai labai nepataikom į režimą kol kas

Pasilieka su ašarom, bet tik aš išeinu - nustoja verkt