Įkraunama...
Įkraunama...

Lopšelis-darželis „Klevelis“, Stadiono g.

QUOTE(lena_s @ 2008 09 24, 14:40)
Bretane, su manimi kalbėjai
mirksiukas.gif

aišku blush2.gif

QUOTE(Jenifer @ 2008 09 26, 10:24)
Bretane, nu tai as manau, kad Ugniaus tevas ir yra TB biggrin.gif Ugnius pas tave profily irasytas, grupej vienas tera tokiu vardu. nu tai ko cia nezinot? biggrin.gif cia Serloku Holmsu nereikia but.

Nu tai taip, bet kuri tavo dukra aš nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2008 09 26, 10:45)
aišku  blush2.gif
Nu tai taip, bet kuri tavo dukra aš nežinau  blush2.gif

nu jo, pas mane profily ir darzely ant spinteles tas pats vardas irasytas biggrin.gif
viena toks tera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer @ 2008 09 30, 21:38)
nu jo, pas mane profily ir darzely ant spinteles tas pats vardas irasytas biggrin.gif
viena toks tera smile.gif

Na jei viena tik Andrėja,tada dabar jau žinau biggrin.gif Vakar pašnekėjom lauke, kol laukė kol mama išeis hihihi.gif

Vakar kai išgirdau Andrėja, galvoju ar čia tik nebus Jenifer biggrin.gif Bet kažkaip neišdrįsau užklaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2008 10 01, 08:05)
Na jei viena tik Andrėja,tada dabar jau žinau  biggrin.gif Vakar pašnekėjom lauke, kol laukė kol mama išeis hihihi.gif

Vakar kai išgirdau Andrėja, galvoju ar čia tik nebus Jenifer  biggrin.gif Bet kažkaip neišdrįsau užklaust  blush2.gif

nu jo, maniskei tai duok pasneket smile.gif
o kitakart uzklausk smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tu irgi 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,mamytes!As naujoke cia... blush-anim-cl.gif2:noreciau pabendraut ir daugiau suzinot apie si darzeli!Ar ten tikrai taip blogai?Nesuprantu,tai su vaikais rusiskai kalba ar lietuviskai? g.gif Gal kas zino ju lavinimo programa?na bukit geros,pasidalinkit patirtimi....aciu... ax.gif
Atsakyti
Labas,

man tai ten gerai, nedidelis tas darželis, tai gal mažiau kokių programų būna, pvz. šventimų su tėveliais, bet vaikams būna tos pramogos, apie lavinimo programą nieko negaliu pasakyt, kažkaip nesidomėjau g.gif žinau,kad rusų kalba. Su vaikais ten matyt labiau bendrauja rusiškai, nes auklėtojos rusės, o ir darželis juk rusų, bet man tai nesukelia problemų, tik,namuose norint kad vaikas nesuprastu rusiškai jau nepakalbėsi doh.gif biggrin.gif (mes lietuviai). Kažkokių papildomų mokesčių beveik nebūna, kaip kad girdžiu kituose darželiuose, šiemet kalėdų šventei surinko po 10 lt. pernai dovanėles vaikams mes patys pirkom, dėl šventinių kostiumų irgi kievienas kaip nori aprengia, manau gerai, nes kartais sunku sugalvot jei privalomas kažkos kostiumas būtų. Vnž. aš šituo darželiu patenkinta thumbup.gif Kitos gal daugiau ką pasakys ax.gif
Atsakyti
Labas,
man tas darželis visai ir fainas, vaikelių grupėj nedaug, dvylika, ir tai juk ne visi visada vaikšto. Su vaikais, kiek pastebėjau, kalbama vaiko gimtąja kalba, tačiau bendra kalba, jei kreipiasi į visus iš karto - rusų. Dėl kažkokių ypatingų lavinimo programų nieko negaliu pasakyti, o iš savo patirties galiu pridurt, lavinimas 2 metų vaikučiams, kaip ir visada buvo - piešimas pieštukais, akvarele ir pirštukais, labai paprastas lipdymas iš plastilino, knygučių skaitymas. Auklėtojos moko vaikus kartoti žodžius, dėlioti dėliones ir kaladėles, yra ten grupėje ir kitų lavinamųjų žaisliukų. Tad nepergyvenu, kad mano vaikas nuobodžiauja arba nesimoko naujų dalykų biggrin.gif
Man dar labai patinka, kad dukrytė darželyje Valgo smile.gif ir net kartais papildomos porcijos paprašo.
Ir dar vienas geras dalykas - grupėje yra tikrai šilta.

QUOTE(katiuska77 @ 2008 11 26, 15:16)
Laba diena,mamytes!As naujoke cia... blush-anim-cl.gif2:noreciau pabendraut ir daugiau suzinot apie si darzeli!Ar ten tikrai taip blogai?Nesuprantu,tai su vaikais rusiskai kalba ar lietuviskai? g.gif Gal kas zino ju lavinimo programa?na bukit geros,pasidalinkit patirtimi....aciu... ax.gif

Atsakyti
Sveiki! Ieskau teveliu is Ančiuku grupes!
Atsakyti
QUOTE(V.i.k.A @ 2008 12 02, 00:01)
Sveiki! Ieskau teveliu is Ančiuku grupes!

Mes is anciuku
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2008 12 06, 21:52)
Mes is anciuku

kiek cia skaiciau,tai jus ne is musu grupes.. Pirmam aukste po kaire?
Atsakyti
II aukšte po dešine ax.gif anksčiau buvom pirmam, bet jau užaugom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bretane: 07 gruodžio 2008 - 17:35