Įkraunama...
Įkraunama...

Žema kūno temperatūra

QUOTE(benux @ 2006 11 06, 20:30)
taip taip, sportas labai gerai veikia ir pagerina bendrą būseną, bet kaip prisiverst, kai jauties lyg maišu trenkta blush2.gif

Tai va taip va ir prisiverti, pasiemi save uz pakarpos biggrin.gif , padarai kokius 5 pritupimus, po to jau savaime einasi tongue.gif
Atsakyti
mano taip pat žemas spaudimas ir žema temperatūra. Todėl pati labai mėgstu šilumą smile.gif Vyras net juokiasi, kad net žiemą miegoti einu su kojinėmis.
Atsakyti
Ar normalu, kad po gimdymo kuno temperatura nukrenta iki 34,1 C?
Jau 3 menesiai turiu tokia zema temperatura, kartais ji pakyla iki 35,4 C, bet ne auksciau?
Kiek suprantu tai kazkas netvarkoje su karaujotaka, ar as klystu?
Gal dar kazkam taip buvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krispi_kristi @ 2006 12 14, 14:48)
Ar normalu, kad po gimdymo kuno temperatura nukrenta iki 34,1 C?
Jau 3 menesiai turiu tokia zema temperatura, kartais ji pakyla iki 35,4 C, bet ne auksciau?
Kiek suprantu tai kazkas netvarkoje su karaujotaka, ar as klystu?
Gal dar kazkam taip buvo? blink.gif

Man taip pat po gimdymo buvo. O kodel tai nezinau. Buvau sakiusi daktarei, bet pro "ausis praleido" ir tiek g.gif
Bet po kokiu 10 menesiu viskas normalizavosi. Priezasciu taip ir nezinau. unsure.gif
Atsakyti
man po gimdymo visus 8menesius iki dabar laikosi zema temperatura taip 35,9auksciausia ,siandien matavaus tai 34,7 tik blink.gif nzn gal cia spaudims mazas doh.gif
Atsakyti
Mano iprasta temperatura-35.8-36.3,o kai sergu(sloguoju,kosciu,skauda gerkle,savijauta siaubinga)apie 36,8 doh.gif.Taip ir dirbu,nes bijau,kad biuletenio neduos,tai i poliklinika neinu.Atvirai sakant,tai net jegu neturiu eiti po darbo.
Atsakyti
Mano šiaip žema kūno temperatūra.Normali yra maždaug 35.9-36.2 bet kai sergu,tai siaubas būna.Sunkiau sergant,tai vos ne mirštu dėl temperatūros.Pvz:pereitais metais sirgau angina,tai 5 dienas niekuo nepavyko numušti 41 laipsnio temperatūros.Jokie analginai,ibuprofenai,Coldreksai-niekas nepadėjo,tik išgėrus nukrisdavo 0.2 laipsnio temperatūra,o poto pakildavo maždaug 0.7-1 laipsniu! doh.gif
O ta normali kūno temperatūra pas mane gali būti žemesnė,nes skydliaukėj cistų turiu ir truputį hormonai pakitę... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukee @ 2006 11 04, 12:15)
Dėl ko mano kuno temp. nukrenta taip žemai? Vis dar kankina galvos skausmai ir temperatura tokiu metu buna 34,8 ar dar zemiau. Auksciausiai pakilusi sia savaite buvo iki 35,6... Gal zemas spaudimas ar kas?

O termometra tikrinai ar teisingai rodo ?
Atsakyti
mano kūno temperatūra irgi žemesnė nei įprastai, kraujospūdis taip pat žemas. Bet jaučiuosi gerai. Šian ryte buvo 35,4, bet atsikėlus mažesnė temperatūra yra normalu, tiesa po poros valandų pakilo iki 35,8. Dabar po kavos ir kelių puodų arbatų 35,7. Tiesa, dažnai skauda galvą, tiksliau maudžia, rankos būna šaltos, todėl geriu daug tonizuojančių arbatėlių. Skydliaukė gerai veikia, neseniai sirgau tai temp buvo užkilus iki 39 beveik, bet nesijautė... biggrin.gif

Ta kūno temperatūra manau yra labai individualu, kaip ir kraujospūdis, kuris, pvz., vadovėlinis yra 120/80, o mano dažnai būna 95/50, bet savijauta tai gera. Kartais pagalvoju, kad nereikia ieškot ligų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 11 04, 15:00)
Mano šiaip žema kūno temperatūra.Normali yra maždaug 35.9-36.2 bet kai sergu,tai siaubas būna.Sunkiau sergant,tai vos ne mirštu dėl temperatūros.Pvz:pereitais metais sirgau angina,tai 5 dienas niekuo nepavyko numušti 41 laipsnio temperatūros.Jokie analginai,ibuprofenai,Coldreksai-niekas nepadėjo,tik išgėrus nukrisdavo 0.2 laipsnio temperatūra,o poto pakildavo maždaug 0.7-1 laipsniu! doh.gif
O ta normali kūno temperatūra pas mane gali būti žemesnė,nes skydliaukėj cistų turiu ir truputį hormonai pakitę... g.gif

Jau nebeturiu ir tų 35,9 doh.gif doh.gif
Dar krito tempa ir vaikštau dieną su 34-35,3,o ryte tik pabudus 33 doh.gif doh.gif Spaudimas prie aukštesnio,pulsas naktį labai žema,dieną aukštas
Atsakyti
O jūs su kokiais termometrais matuojatės? Elektriniais ar gyvsidabriniais?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 12 13, 20:26)
O jūs su kokiais termometrais matuojatės? Elektriniais ar gyvsidabriniais?

Visokiais.Visi +- rodo tą patį.Skirtumas tik kelių padalų.
Atsakyti