Įkraunama...
Įkraunama...

Žema kūno temperatūra

Man taip pat po gimdymo labai zema temperatura ir galva skauda, silpna ir labai salta pastoviai. Nakti, tai net negaliu miegoti, rankos tirpsta...Mano nuomone tai yra del to, kad yra kraujas nusilpes (kraujavimas po gimdymo, maitinimas krutimi, o dar ir antibiotikus geriau, kurie dar susilpnino imuniteta...), todel yra gelezies trukumas. Isgerus gelezies tablete su foline rugstim is kart geriau palieka, bet ja reikia gerti apie 1-2 men, kad organizmas vel pasipildytu jos atsargom. O, kad ji geriau pasisavintu, geriu su sultim arba su vit. C. Geriu jau 2 sav., tai po truputi situacija gereja. Del gelezies, vertetu paprasyti daktares tyrimo, kad nustatytu jos kieki organizme. Tai tokia mano patirtis
Atsakyti
Man taip pat kazkas darosi blink.gif

Jau saviate vakarais apima toks silpnumas, bet taip staigiai kad nespeju net susivokti. Atrodo nuvirsiu ..
Vat ir dabar is lovos pakilau, nes atrode, kad nualpsiu blink.gif Taip negera.. kojos linksta, veidas tirpsta .. atrodo smegenys isbrinko (niu vaizdziai as cia parasiau smile.gif ) Pamatavau temperatura 34,5 blink.gif g.gif
Nieko nesuprantu schmoll.gif

Atidaviau tyrimus kraujo.. kol kas laukiu atsakymo ...
Gal paaiskes negalavimo priezastys g.gif

Bijau miegoti unsure.gif
Atsakyti
siaip tokia silpnumo akimirka nepamaisytu pamatuoti spaudima ir pulsa. Gal trinka sirdies ritmas? Dabar labai daug jaunu zmoniu turi sumazinta kraujospudi ir sirdies susitraukimu dazni. Bet jei ŠSD nukrenta žemiau 50, dėl to jaučiamas diskomfortas, ir dar jei tai dažnai kartojasi, reikia daryt tyrimus.
Atsakyti
o ka daryt tada, kai tokia temperatura?Mano vaikams pora d. vienam 34, kitam 35, sesele mokykloj sako, kad jei taip bus, po poros d., pas gydytoja eiti, dar jom gerkle skauda, bet gi ne angina, nes kaip tik pakiltu, kas galit ka patart???
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad aš ne viena tokia.
Šiaip temperatūra lyg i normali būna, gi kai nesergi, nesimatuoji. Tik spaudimas kraujo žemas.
Užtat peršalus - mirštu. Niekas netiki, kam pasakau. Savijauta tokia pat bloga, kaip ir prie aukštos temperatūros, norisi galvą į sieną daužyt...Nukrenta nelabai žemai pas mane apie 36,4 - 36,5, bet užtenka, kad nebegalėtum sveikai mąstyti.
maitinuoti šiuo metu tikrai geriau nei prieš kelis metus ir kraujo tyrimus dariau... viskas normoje, belieka vienas neišbandytas variantas - skydliaukę pasitikrinti. Gal tikrai??
Vienintelis gelbėjantis dalykas - tik tik kai pajauti, kad kimba zaraza, purto šaltis, stengiuosi prisirengti kuo šilčiau, kalti 50 gramų ir į lovą. Kaip ne keista, dažniausiai gerokai paprakaituoji ir jei viskas gerai, ryte atsikeli sveikesnis. Tik dažnai būna nuo tokio staiguas prakaitavimo darosi dar silpniau, ar spaudimas nukrenta ar ką, tai reikia prieš miegą daryti. Dienos metu kiek tekdavo karštų arbatų gerti, tai dar blogiau būna, visai spaudimas nukrenta.
Dar pastebėjau, kad geriausia tik pasijutus negerai, eiti miegoti, nes visuomet prasčiau jautiesi ir norisi prigulti.
Nuo žemo spaudimo gelbėjuos pradėjus sveikiau maitintis, tikrai veikia, daugiau gerti ne arbatų o paprasto vandens, bet gelbėja geriausiai, nors ir banalu - sportas!
Atsakyti