Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Anglijoje

QUOTE(coliuke @ 2007 03 05, 15:47)
kai nori tai galima ir ne tiek metu issedet dar.as tikrai 4000neuzdirbsiu,ir ten kazkas man nepadengs.o tai as ka uzdirbciau ta atiduociau darzeliui,ne visi ir uk budami skaiciuoja milijonus.

taip kiekvienam skirtingai mirksiukas.gif o kainos tokios jau yra ir nieko nepakeisi schmoll.gif
Atsakyti
Londone jau yra ne vienas Lietuviskas darzelis...Kaina vienai valandai yra 5 svarai...Tai iseina nemaza sumele per menesi...Sutinku kad vaikui reikia vaiku. Taciau maniskiui reikia vaiku ir sale mamos...Bandom eiti i darzeli sale pradines mokykleles-bet ten tik 2.5 valandos.Darbo zinoma valandai nesusirasi.Tai taip ir blaskomes ax.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2007 03 05, 17:47)
kai nori tai galima ir ne tiek metu issedet dar.as tikrai 4000neuzdirbsiu,ir ten kazkas man nepadengs.o tai as ka uzdirbciau ta atiduociau darzeliui,ne visi ir uk budami skaiciuoja milijonus.

Darbas, kuri as nuveikiu per savo 1.5 dienos beveik padengia darzeli. As manau, kad tai yra puiku bigsmile.gif As pailsiu nuo vaiko, vaikas pabendrauja su bendraamziais ir tada su nauju begaliniu dziaugsmu ir nauja begaline meile vel puolame kartu draugauti ir veikti visokius idomius dalykus! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Brangus cia tie darzeliai ir dar labai nelankstus, vedi ar nevedi vis tiek moki, mazoji lanko part time tai kai reik kokia diena sukeist nu tarkim vietoj antradienio i treciadieni moki papildomai doh.gif , bet ka darysi gyveni ir sukiesi. As tik norejau pasakyt kad gaunamcioms working ir child tax credit, uz darzelius yra dalinai apmokama. Suma priklauso nuo seimos pajamu, bet tikrai pradejus vesti darzeli, tax creditu ismokos yra padidinamos. Pasidomekit.
Atsakyti
negaunu as jokiu pasalpu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda @ 2007 03 07, 14:01)
Sveikos mamos 4u.gif
Brangus cia tie darzeliai ir dar labai nelankstus, vedi ar nevedi vis tiek moki, mazoji lanko part time tai kai reik kokia diena sukeist nu tarkim vietoj antradienio i treciadieni moki papildomai  doh.gif , bet ka darysi gyveni ir sukiesi. As tik norejau pasakyt kad gaunamcioms working ir child tax credit, uz darzelius yra dalinai apmokama. Suma priklauso nuo seimos pajamu, bet tikrai pradejus vesti darzeli, tax creditu ismokos yra padidinamos. Pasidomekit.

seimos kuriu income yra didelis uz darzeli is tax credit negauna kompensacijos... tik kaikurios companijos dali zarzelio kompensuoja vauchereis.. bet labai nedaug... unsure.gif arba galima vietoi wages imti tax free child care vauchers max apie £80 i sav... thumbup.gif
Atsakyti
man gerai mano vyras jau i valdiska mokykla eina bet nepatinka man ten....
kaip galima vesti vaikus i lauka jei lietus pliaupia?
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2007 03 05, 13:24)
o gal kas zinot kiek kainuoja darzelis? nes man kazkas sake kad iki 3 metu 800svaru i menesi

Sveikos smile.gif
Zinau viena, kur kainuoja £160 i savaite. I ta suma ieina maitinimas. Darbo laikas nuo 8-18 val. full time, o part time - susitarimo reikalas. Tik valandinis tarifas skiriasi priklausomai nuo paros meto (peak ir off-peak time
lotuliukas.gif ) Tas darzelis rusu-lietuviu, viena is aukletoju lietuve. Forest Gate rajone (cia East Londonas). Stipri mokymo programa. Jei ka domina konkreciau, mestelkit man i private wink.gif O jei vis dar pamenat rusu kalba, tai ilyskit i www.iscra.co.uk/buratino
ax.gif
Atsakyti
Sveikos,va jau ir as pradejau sukt galva del darzelio,maniskei dar tik du su puse,bet kiek girdejau cia eiles dideles,tai manau jau reikia ieskoti darzelio. Gal papasakotumet i kok darzeli kuri savo vaikucius leidziat,kaip jo ieskojote ir ar patenkintos,kiek valandu buna tame darzelyje ir kiek jie kainuoja.Perskaiciau visa tema bet vistiek man kyla daug klausimuku. Labai buciau jums dekingos uz savo nuomone 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 04 27, 15:44)
Sveikos,va jau ir as pradejau sukt galva del darzelio,maniskei dar tik du su puse,bet kiek girdejau cia eiles dideles,tai manau jau reikia ieskoti darzelio. Gal papasakotumet i kok darzeli kuri savo vaikucius leidziat,kaip jo ieskojote ir ar patenkintos,kiek valandu buna tame darzelyje ir kiek jie kainuoja.Perskaiciau visa tema bet vistiek man kyla daug klausimuku. Labai buciau jums dekingos uz savo nuomone  4u.gif  4u.gif

4u.gif mane ir labai domina.tai jeigu kas turit patirties prasome pasidalinti. mirksiukas.gif mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(londa @ 2007 03 09, 02:39)
man gerai mano vyras jau i valdiska mokykla eina bet nepatinka man ten....
kaip galima vesti vaikus i lauka jei lietus pliaupia?

4u.gif pas mus ir uz lago darzelis matos,tai as niekaip negaliu atsistebeti kaip tie vaikuciai lietui pliaupiant ir vejui stipriausiam puciant sedi sau lauke ant zemes ir zaidzia.ir dar po trumpom rankovem. g.gif g.gif g.gif
kazkaip man net noras vesti vaika praeina,niu bet kad reiketu jau.ir dukrai vaiku truksta ir man norisi atsikvepti kartais. gal dar kas parasytu placiau apie tuos darzelius kur 2.5valandos?na kiek ten kainuotu,ka jie ten veikia ir apskritai jei vaikas moka tik kelis zodzius in english tai kaip ji ten supranta kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2007 04 27, 16:16)
4u.gif  mane ir labai domina.tai jeigu kas turit patirties prasome pasidalinti.  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif  ax.gif
Papildyta:

4u.gif  pas mus ir uz lago darzelis matos,tai as niekaip negaliu atsistebeti kaip tie vaikuciai lietui pliaupiant ir vejui stipriausiam puciant sedi sau lauke ant zemes ir zaidzia.ir dar po trumpom rankovem.  g.gif  g.gif  g.gif
kazkaip man net noras vesti vaika praeina,niu bet kad reiketu jau.ir dukrai vaiku truksta ir man norisi atsikvepti kartais. gal dar kas parasytu placiau apie tuos darzelius kur 2.5valandos?na kiek ten kainuotu,ka jie ten veikia ir apskritai jei vaikas moka tik kelis zodzius in english tai kaip ji ten supranta kas? g.gif

Mano sunus bus tuoj 2m, i darzeli eina jau virs metu, apskritai tai thumbup.gif
jam ten patinka ir man labai gerai.... neteko niekada matyt vaiku zaidzenciu lietuje blink.gif i kiema eina tik kai geras oras, o vaikus priziuri tikrai normelei, kiek nueinu niekad neteko is jokio vaiko isgirst keiksmazodzio ar matyt kad mustusi ir t.t. vaikui patinka, nes garzeli gali tai ko namie negali... zaidzia vandeny, semelio dezese, piese ir t.t. aisku po tokiu zaidimu namo grista labai grazus lotuliukas.gif bet esme tame kad jam tai suteike dziaugsma, o beto ir kalba mokosi... kai pradejo eit i darzeli dar nekalbejo.. o dabar jau pusetinai sako po zodi..ir labai skire kalbas, leituviskai nelabai nori kalbeti, gal anglu zodzius jam lengvaiu istart g.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2007 04 27, 16:42)
Mano sunus bus tuoj 2m, i darzeli eina jau virs metu, apskritai tai  thumbup.gif
jam ten patinka ir man labai gerai.... neteko niekada matyt vaiku zaidzenciu lietuje  blink.gif i kiema eina tik kai geras oras, o vaikus priziuri tikrai normelei, kiek nueinu niekad neteko is jokio vaiko isgirst keiksmazodzio ar matyt kad mustusi ir t.t. vaikui patinka, nes garzeli gali tai ko namie negali... zaidzia vandeny, semelio dezese, piese ir t.t. aisku po tokiu zaidimu namo grista labai grazus  lotuliukas.gif  bet esme tame kad jam tai suteike dziaugsma, o beto ir kalba mokosi... kai pradejo eit i darzeli dar nekalbejo.. o dabar jau pusetinai sako po zodi..ir labai skire kalbas, leituviskai nelabai nori kalbeti, gal anglu zodzius jam lengvaiu istart  g.gif

O tu savo vaikinuka jauciu i koki privatu vedi? As galeciau vesti tik i paprasta nes jauciu privaciam neuzdirbsiu verysad.gif Zinoma savo vaikui norisi visko kas geriausia,bet kad galimybes neleidzia. Ydomu ar cia ymanoma padoru valdiska darzeli vaikui surast? Mes gyvename siaures vakaru Londone,gal yra mamyciu kurios savo kleckucius aplinkiniuose rajonuose i darzelius veda,gal galetu koki parekomenduoti? Zodziu busiu dekinga uz bet kokia info smile.gif
Atsakyti