Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Anglijoje

sveikutes,
jau sakyciau ilgokai cia gyvenu -9 metukai rolleyes.gif
del dokumentu nieko tikslaus nepasakyciau,nes i privatu darzeli mergaiciu nevedziau rolleyes.gif nors tiesa, i viena buvau uzrasius,bet ten nieko man nereikejo nesti, pati ka ten uzpyldziau ir uzteko g.gif ,nieko nebeprisimenu rolleyes.gif ,nes galiausiai vis vien nevedziau,nes maniske labai jau nenorejo eiti,gerai,kad cia galejom pries tai ismeginti ir nereikejo is kart susimoketi thumbup.gif bet cia tik vienas pvz.,visur ,visaip buna,tad siuo klausimu nelabai turiu info rolleyes.gif
Atsakyti
aciu Zivile.. o valdishki darzeliai jei ka nemokami Londone? ir i darzeli tau nereikejo pazymos is gydytojo? as cia talkininkauju savo draugei ji Londone, bet turi ti labai retai priemima prie kompo.. tai padedu
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 11 08, 19:52)
aciu Zivile.. o valdishki darzeliai jei ka nemokami Londone? ir i darzeli tau nereikejo pazymos is gydytojo? as cia talkininkauju savo draugei ji Londone, bet turi ti labai retai priemima prie kompo.. tai padedu

Valdiski yra nemokami.Jokiu pazymu nereik , tik uzpildyt ju duotas formas.
Atsakyti
merginos tik atsiminkit kad tie valdiski ir nemokami tik 2,5 val. per diena!!!!!
o privaciam gali eiti iki 5 metu nuo 3 metuku buna kazkiek pigiau, kiek tiksliai nezinau, ir valandos ilgos t.y. visa diena, bet kainuoja apie 200sv. per savaite...
dokumetu reik vaikucio metriku ir adresa patvirtinancio dok.
Atsakyti
QUOTE (kunigunda @ 2004 11 08, 22:23)
merginos tik atsiminkit kad tie valdiski ir nemokami tik 2,5 val. per diena!!!!!
o privaciam gali eiti iki 5 metu nuo 3 metuku buna kazkiek pigiau, kiek tiksliai nezinau, ir valandos ilgos t.y. visa diena, bet kainuoja apie 200sv. per savaite...

Nu, nu Kunigunda,mano drauges sunus eina i valdiska darza visa diena rolleyes.gif iki 3 metu reikejo moket,o nuo 3metu nieko nereik wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristin @ 2004 11 08, 22:27)
QUOTE (kunigunda @ 2004 11 08, 22:23)

Nu, nu Kunigunda,mano drauges sunus eina i valdiska darza visa diena rolleyes.gif iki 3 metu reikejo moket,o nuo 3metu nieko nereik wink.gif

tai gal cia dar ir nuo konkretaus darzelio priklauso, nes ju gi cia daug ir visokiu yra, as kalbu apie tokius kur pati domejausi, o kiekviena savo rajone ras ivairiu
Atsakyti
tai pas mano drauges vaiko yra Lietuviskas gimimo liudijimas, tai ar su tokiu priims?
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 11 08, 22:41)
tai pas mano drauges vaiko yra Lietuviskas gimimo liudijimas, tai ar su tokiu priims?

ir mano Beatrices lietuviskas, del to tikrai nera problemu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 11 08, 22:41)

Turi issiverst i anglu kalba.O kas liecia mokyklas ir darzelius, tai tikrai, kad visur skirtingos salygos ir reik skirtingu dokumentu.Ji turi nueit i darzeli ir viska susizinos.
Atsakyti
Jie kaz kaip dar pediatro neturi.. tikslai nzn visis istorijos.. bet ar tikrai nereikiais gydytojo pazymos? Pas mumis JAV tai vaiko nepriims i darza be pazymos.. as jauciu ir pati nelaabi noreciau vesti,, gal jis kokiaks vejaropiais serga.. ir kitus apkres unsure.gif
Atsakyti
sveikos visos gyvenancios londone....as neseniai atvykau gyvent i londona su 1.5m sunumi...gal zinot ka apie darzelius ar pacios vaikucius auginat namie.....as tai bunu namie..ir man laaaabbbaaai nuobodu.....
Atsakyti
clap.gif Loreta sveikute prisijungusi, mes plepam kavinukeje, o apie darzelius jau irgi rasem kitose temikese pasiieskok sitam skyriuj, nes kai atsikels Taure prijunks tavo temele kitur tongue.gif, cia musu londonieciu tikrai nemazai sukasi wink.gif patarsim kuo galesim
Atsakyti