Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Anglijoje

sveikute,
as kai atvazevau tai pradejau dometis darzeliais tai radau ir tokias moteriskes kurios saugo po kelis vaikuciu...jos jau leidima turi tam..bet palyginus kainas tai darzelis pigiau....saugot gal ir apsimciau...nes namie bunu....kai jau galimybe bus tai iskart mano beibis zygiuos i darzeli...nes kiek cia skaitinejau tai dingsta visos bedos(buteliukas,neturejimas kas veikt,zyzimas, miegas)ir mano mama vis kartoja kai vaikas eina i darzeli visai kitas vaikas buna....tai as vis prie tos nuomones pasilikus...o ka tu darysi?
Atsakyti
o ka tu darysi?

o as esu nusiteikusi visdar neleisti savo Dukrytes i darzeli.Nuo rugsejo jau noreciau i mokyklele vesti...
Na o kolkas pasedesiu dar pati su ja kuri laika. Is tiesu gal ir nelabai protingai elgiuosi, nes vaikui butinas bendravimas su bendraamziais be Mamyciu...Visdelto, kol galimybes ( finansines ) leis, tol draugausim abi - noriu, kad ji labiau pramoktu anglu kalba, kad maziau problemu butu su vaikais kitatauciais. Juk ir siaip mes susitinkam su vaikais tai kieme, tai parke...
Kartais dar pamanau apie aukle...Nebent...
Dar- mano panickai jau i mokyklele greit laikas (paruosiama grupe - ar kaip ji ten vadinasi)... g.gif group.gif
Atsakyti
o as tai atvirksciai nenorisi man aukles i darzeli noriu vest nors pora valandziukiu su vaikais pabendraut .....nes kai pamato vaikus tai akys issproge sypsena nuo ausies iki ausies....nenustepciau kad i darzeli patiks eit......gatvej ar parduotuvej tai ji tiek kibina visi vaikuciai dar bucki karta zaidimu aikstelej gavo.....tai jau happy vaikas buvo....tai gaila man jo kai namie bendrauja tik su mumis suaugeliais.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaltl @ 2005 01 13, 00:12)
tai gaila man jo kai namie bendrauja tik su mumis suaugeliais....

Gaila...
Siaip mes gyvename kartu su kita lietuvaiciu seima, tai mano mergina turi su kuo pabendrauti, t.y. turi drauga, nors ir vyresni. Tai ir kvailioja, zaidzia vakarais abu. megalol.gif thumbup.gif megalol.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2005 01 13, 18:43)
Gaila...
Siaip mes gyvename kartu su kita lietuvaiciu seima, tai mano mergina turi su kuo pabendrauti, t.y. turi drauga, nors ir vyresni. Tai ir kvailioja, zaidzia vakarais abu. megalol.gif  thumbup.gif  megalol.gif  tongue.gif
AST ALAUS as turiu labai gera drauge kuri gyvena Kedainiuose, gal sakau tu ja zinai? rolleyes.gif jos vardas Asta.....
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2005 01 13, 19:02)
AST ALAUS as turiu labai gera drauge kuri gyvena Kedainiuose, gal sakau tu ja zinai? rolleyes.gif jos vardas Asta.....

nagi nagi Kristin, papasakok konkreciau kas gi per Asta??? smile.gif
Siaip is tiesu pazistu keleta savo bendravardziu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamytes saugancios kelis vaikucius savo namie - chailmanderiais vadinas:) ir bent jau musu rajone joms moket pigiau iseina negu uz darza megalol.gif tik man atrodo kad i darza patikimiau - ten vistiek yra daugiau visokiu uzsiemimu vaikam, ir siaip kazkaip man labiau darzas patinka:unsure: mes va jau natra savaite keliaujami darza iki pietu ir labai gerai, manoji angliskai nemokejo ne vieno zodzio, bet darzeli probelmu del to jokiu thumbup.gif ir i tualeta kazkaip pasipraso, ko as labiasiai bijojau, ir aukletojos labai normaliai i tai ziuri, zodziu as manau, kad jie tik yra galimybe reikia vaikuciam i darza biggrin.gif o del mokejimo, tai kiek zinau galima gauti kompensacija iki 70 %, tik atrodo abu tevai turi dirbti, mamytei uztenka 16 val. per savaite, taip kad tas mokestis dar sumazeja, o jei norit tik keliom valandom pabandykit susirast zaidimu grupes, jos nebrangios ir priima vaikucius porai valandu per diena, tik man atrodo anksciausiai nuo 2 metu wink_3.gif reiktu pasidoemt savo rajone
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2005 01 14, 22:59)
mamytes saugancios kelis vaikucius savo namie - chailmanderiais vadinas:) ir bent jau musu rajone joms moket pigiau iseina negu uz darza megalol.gif tik man atrodo kad i darza patikimiau - ten vistiek yra daugiau visokiu uzsiemimu vaikam, ir siaip kazkaip man labiau darzas patinka:unsure:  mes va jau natra savaite keliaujami darza iki pietu ir labai gerai, manoji angliskai nemokejo ne vieno zodzio, bet darzeli probelmu del to jokiu thumbup.gif ir i tualeta kazkaip pasipraso, ko as labiasiai bijojau, ir aukletojos labai normaliai i tai ziuri, zodziu as manau, kad jie tik yra galimybe reikia vaikuciam i darza biggrin.gif  o del mokejimo, tai kiek zinau galima gauti kompensacija iki 70 %, tik atrodo abu tevai turi dirbti, mamytei uztenka 16 val. per savaite, taip kad tas mokestis dar sumazeja, o jei norit tik keliom valandom pabandykit susirast zaidimu grupes, jos nebrangios ir priima vaikucius porai valandu per diena, tik man atrodo anksciausiai nuo 2 metu wink_3.gif  reiktu pasidoemt  savo rajone

Bandziau ir as uzsiregistruoti kaip childminder,bet persigalvojau(neturiua s tiek kantrybes kad su visais uzsiimti,o vakare dar ir su savo vaiku gera buti,tad pagailejau visu vaikuciu ir persigalvojau tongue.gif tongue.gif tongue.gif )bet kur anksciau gyvenau,tai priesais name angle priziurejo vaikus,tai jei atvirai,tai pasibaisejau blink.gif ,gyvenime nevesciau jai.ji tame paciame kambaryje ruko kazin ar visi tevai apie rukyma zino.ir taip palieka vaikus vienus kambaryje,o pati su draugemkavute geria ar su kaimyne plepa.
Nors kad prisiregistruoti tikrai reikia daug nesamoniu praeiti(net visus gyventojus tikrina per policija),tikrina namus,reikaikursus pereiti ir taip dar visokiu nesamoniu,bet as vis tiek laikausi nuomones,kad geriausia vesti i darzeli.Matau,kaip mano sunus pasikeite pradejes eiti i darzeli.Pati uzaugau darzelyje,tad nenoriu,kad vaikas augtu tik su manim,nes kokia gera mama bebutum,bet niekada neatstosi to bendravimo su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2005 01 15, 00:02)

nes kokia gera mama bebutum,bet niekada neatstosi to bendravimo su vaikais.

Cia tu 1000 % esi TEISI...
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2005 01 14, 22:06)
nagi nagi Kristin, papasakok konkreciau kas gi per Asta??? smile.gif
Siaip is tiesu pazistu keleta savo bendravardziu... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ji turi suzadetini Laimi rolleyes.gif ,ir neseniai pasake gera naujiena, kad ji nestuke.gif .Tai gal zinai ja?Ji nuostabus zmogus, tarp kitko jie buve Londone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2005 01 15, 17:18)
Ji turi suzadetini Laimi rolleyes.gif ,ir neseniai pasake gera naujiena, kad ji nestuke.gif .Tai gal zinai ja?Ji nuostabus zmogus, tarp kitko jie buve Londone rolleyes.gif

Nea, ko gero nezinau tokios Astos... g.gif
Siandien su viena is daugelio Astu taip graudziai atsisveikinom...Nekenciu visokiu atsisveikinimu gun_bandana.gif ,o ypac ilgam laikui su maloniais zmonemis.

Klausimas daugumai sio forumo mamyciu o kodel Jus neisduodat informacijos apie save???Pvz. gimimo datos ar tikrojo vardo? Kazkaip ilendu paskaitineti apie viena kita, o jokios info nerandu... wacko.gif
Atsakyti
tai kad cia ast_alaus nezinia kur tokia informacija rasyti jokios cia paslapties.....sukurk nauje tema kas nores parasys.....
Atsakyti