vaje, vaje kaij paskaitai apie vaiku darzelius palukai siausiasi Mes atvykstam i Thetforda, tik va beda su mano berniukais, dilema kur as juos paliksiu? Viena seimos tikrai neislaikysiu, o jei vienam dirbti jokio tolko nera vaziuoti....... Taip kad ????? Ka daryti su vaikais?????????????//
Tik aš žinau savo istorija. Tik aš galiu save teisti, kritikuoti,ir sau pasiploti.
vaje, vaje kaij paskaitai apie vaiku darzelius palukai siausiasi
Mes atvykstam i Thetforda, tik va beda su mano berniukais, dilema kur as juos paliksiu? Viena seimos tikrai neislaikysiu, o jei vienam dirbti jokio tolko nera vaziuoti.......
Taip kad ????? Ka daryti su vaikais?????????????//
As klausiau Aupaire, sake moketi reikia 50svaru i savaite plius pilnas islaikymas, kelione. dar kazkokiam forume esu ksiaciusi kad mamytes kurios leliukus augina apsiima paziureti. Bet visas veiksmas vyksta daugiausia LOndone. Ir dar, o taij nera kokiu normaliu pigiu darzeliu???Taij jei darzas 400svaru minimum i menesi???? Ir.... Kas tie Child benefits
Tik aš žinau savo istorija. Tik aš galiu save teisti, kritikuoti,ir sau pasiploti.
tAI VALSTYBES PASLAPA MOKAMA KAS SAVAITE PO 16 SVARU (O UZ ANTRA VAIKA BERODS 11) KIEKVIENAM VAIKUI IKI SESIOLIKOS METU.
As dar po siai dienai tvarkausi (pirma karta man atsake o antra syki kai prasidejo popierizmas nuo spalio tai dar iki siolei tesesi)...vienas pliusas kad besitvarkydama child benefitus gavau inshuransa
O tie child benefitsai priklauso tik vaikuciams kurie yra gime UK ar ir tiems kurie gyvena su teveliais atvyke is LT. O taij tas darzelio uzmokestis kompensuojamas. Kazi koki ti procenta????????????? O tas gitulka ishurancas ta vienkartine pasalpa vadinama
ce darzelius kompensuoja 100%, nu nereik isvis moket jai mokinies full-time college arba universitete arba jai abu tevelei dirba ir mokejo pilnus metus taxus, tada irgi kompensuoja apie 70%, ne daugeau kaip £90 savaitei. ir seip tai ce tie darzelei perpildyti, tai pries koki puse metu reik uzsirasyt i eile...
O tie child benefitsai priklauso tik vaikuciams kurie yra gime UK ar ir tiems kurie gyvena su teveliais atvyke is LT. O taij tas darzelio uzmokestis kompensuojamas. Kazi koki ti procenta?????????????
O tas gitulka ishurancas ta vienkartine pasalpa vadinama
man rodos kad nebutinai gimusiems anglijoje....tiksliai to negaliu patvirtinti...o as gavau inshuranso nr-tai kaip soc draudimo nr-kuris pravercia norint isidarbinti...
o del darzeliu kompensacijos tikrai nieko nezinau-man paciai idomu butu gauti tokia info-nes mano mazius ir jau neleliukas...tai neuzilgo leks ir darza
ce darzelius kompensuoja 100%, nu nereik isvis moket jai mokinies full-time college arba universitete arba jai abu tevelei dirba ir mokejo pilnus metus taxus, tada irgi kompensuoja apie 70%, ne daugeau kaip £90 savaitei.
ir seip tai ce tie darzelei perpildyti, tai pries koki puse metu reik uzsirasyt i eile...