Įkraunama...
Įkraunama...

1,5 metų berniukui reikia pagalbos

QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 25, 23:06)

Bagdoncik, bet tu nepergyvenk. Tomaite gali ir Anyksciu siuntini paimti, o paskui perduoti. wink.gif
Atsakyti
Jusu visu sukrautos dovanos jau sekmingai transportuotos thumbup.gif sunesem viska ir lekem namucio,todel neturiu kazi ko papasakot. a tiesa Tomaite pademonstravo savo technikinius sugebejimus ir pajunge kompa thumbup.gif Augusteli tik pro praviras duris maciau lovytej vaikstinejanti smile.gif
Atsakyti
Labas,visus daiktus nuvezem siandien su Bonavi Augustelio seimai,labai marius apsidziauge gaves kompa,pajungem jam,tai dabar per salcius tures vaikas uzsiemima ax.gif ,aciu jums visoms,o siaip gyvena gerai,visi sveiki
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 01 25, 23:38)
Bagdoncik, bet tu nepergyvenk. Tomaite gali ir Anyksciu siuntini paimti, o paskui perduoti. wink.gif

O tai aciu 4u.gif Nes as perskaiciau, kad ji bus Vilniuje ir gali nuvezti i Anykscius, todel ir pradejau jos ieskoti smile.gif As jai parasiau i az savo tel nr ir tikiuosi, kad MAslinka seknigai gaus siuntinuka ir iki to laiko nesusals g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 01 26, 09:27)
O tai aciu 4u.gif  Nes as perskaiciau, kad ji bus Vilniuje ir gali nuvezti i Anykscius, todel ir pradejau jos ieskoti smile.gif As jai parasiau i az savo tel nr ir tikiuosi, kad MAslinka seknigai gaus siuntinuka ir iki to laiko nesusals g.gif

ps drabuziu vyresneliui ir kazkiek pririnkau, tik niekaip nerandu vyrisku batu 45 ismieros schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2007 01 25, 22:41)
Labas,visus daiktus nuvezem siandien su Bonavi Augustelio seimai,labai marius apsidziauge gaves kompa,pajungem jam,tai dabar per salcius tures vaikas uzsiemima  ax.gif ,aciu jums visoms,o siaip gyvena gerai,visi sveiki

thumbup.gif thumbup.gif jei kompiuteris su cd romu, kaip ir žadėjau, įdėsiu kelis kompaktus su įrašais mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Jums, mergytes 4u.gif wub.gif
Smagu, kad ir Mariui džiaugsmelį suteikėm mirksiukas.gif Jis jau dičkis lotuliukas.gif Tai natūralu, kad vaikas nenori atsilikt nuo bendraamžių, o galimybės nelabai leidžia mirksiukas.gif
Džiaugiuos labai labai mirksiukas.gif

Ačiū Vitrai už kompą, AsJa ir kitoms už drabužėlius wub.gif
Jus nuostabios wub.gif

P.S. Buvo iškilusi dilema-kokį monitorių Mariui atiduot, kadangi 2 turėjom - vieną Vitros, vieną mano brolio atiduotą. Bet nusprendem, kad Vitros gal tiks labiau- ne toks didelis kaip mano brolio ir nors ir specifiškai įsijungia, tačiau galės prie jo ilgiau pasedėt, nes prie mūsų monitoriaus labai ilgai nepabūsi, raidelės kažkodėl mažokos ekrane, o kai labai labai ilgai sėdi toks jausmas, kad ir susilieja verysad.gif

Na bet gal ir tokio kam nors prireiks, vis dar stovi pas mane ir laukia šeimininko mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu šaunu thumbup.gif kad Marius gavo kompą, o šeimyną drabužėlių. Dėkoju visoms už nuoširdžią pagalbą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Daivaa, atsirask, prašau, kur nors - noriu perduoti siuntinuką...bet nepavyksta susisiekti su tavim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 31, 23:08)
Daivaa, atsirask, prašau, kur nors - noriu perduoti siuntinuką...bet nepavyksta susisiekti su tavim  verysad.gif

aha, prapuole kapitaliai g.gif bo musu siuntinys irgi neperduotas dar. einu Tomaitei rashyt kas ten atsitiko? Virbalai, tik niekam neatiduok notworthy.gif
Atsakyti
schmoll.gif neatiduosiu, tikrai niekam kitam, juk sutarta.
O Daivaa parašė man sms, kad serga, tai kitą savaitę nuvešiu, gal per tą laiką dar ką parinksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš sergu, o ir interneto neturėjau kurį laiką.
Klausykit, bet gal yra kažkokia riba, kiek reikia vežti tų rūbų? Ar dabar jau visą laiką visi nereikalingus daiktus tai šeimai atidavinės? Mano manymu, jiems labai nemažai jau buvo nuvežta g.gif Gal negalima įprasti, kad visą laiką kažkas rems? Tuo labiau, kad tai tikrai nėra skurdžiausiai gyvenanti šeima. Buvo bėda, padėjom, bet negi dabar iki gyvenimo galo reikės siuntinius jiems vežioti?
Gal yra šeimų, kurioms labiau reikia?

Turbūt būsiu nesuprasta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 02 03, 00:05)
Sveikos, aš sergu, o ir interneto neturėjau kurį laiką.
Klausykit, bet gal yra kažkokia riba, kiek reikia vežti tų rūbų? Ar dabar jau visą laiką visi nereikalingus daiktus tai šeimai atidavinės? Mano manymu, jiems labai nemažai jau buvo nuvežta g.gif Gal negalima įprasti, kad visą laiką kažkas rems? Tuo labiau, kad tai tikrai nėra skurdžiausiai gyvenanti šeima. Buvo bėda, padėjom, bet negi dabar iki gyvenimo galo reikės siuntinius jiems vežioti?
Gal yra šeimų, kurioms labiau reikia?

Turbūt būsiu nesuprasta  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif tikarai nesuprantu tokio pasakymo ,jei nenori nevežk ,bet tai yra malonu padėti ,aš gyvenčiau vilniuje tikrai bučiau pirsidėjusi blink.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti