Įkraunama...
Įkraunama...

1,5 metų berniukui reikia pagalbos

QUOTE(Daivaa @ 2007 02 03, 00:05)
Sveikos, aš sergu, o ir interneto neturėjau kurį laiką.
Klausykit, bet gal yra kažkokia riba, kiek reikia vežti tų rūbų? Ar dabar jau visą laiką visi nereikalingus daiktus tai šeimai atidavinės? Mano manymu, jiems labai nemažai jau buvo nuvežta g.gif Gal negalima įprasti, kad visą laiką kažkas rems? Tuo labiau, kad tai tikrai nėra skurdžiausiai gyvenanti šeima. Buvo bėda, padėjom, bet negi dabar iki gyvenimo galo reikės siuntinius jiems vežioti?
Gal yra šeimų, kurioms labiau reikia?

Turbūt būsiu nesuprasta  cool.gif

As Tave suprantu. Tu vaziuoji pas ta seima ir matai, kokios problemos, kokios issprestos ir kokios ne. Tam ir padedam, kad seima pradetu normaliai pati gyvent. Ne visiems yra galimybe nuvaziuot. Tad visi noretu zinot, kokios ir kiek pagalbos dar reik. O jei nebereik, tad saunu - visi dziaugsis, jog pagalba nenuejo veltui, jog zmones stojasi ant koju patys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 02 03, 01:05)
Sveikos, aš sergu, o ir interneto neturėjau kurį laiką.
Klausykit, bet gal yra kažkokia riba, kiek reikia vežti tų rūbų? Ar dabar jau visą laiką visi nereikalingus daiktus tai šeimai atidavinės? Mano manymu, jiems labai nemažai jau buvo nuvežta g.gif Gal negalima įprasti, kad visą laiką kažkas rems? Tuo labiau, kad tai tikrai nėra skurdžiausiai gyvenanti šeima. Buvo bėda, padėjom, bet negi dabar iki gyvenimo galo reikės siuntinius jiems vežioti?
Gal yra šeimų, kurioms labiau reikia?

Turbūt būsiu nesuprasta  cool.gif

riba tai tikrai yra. kai tomaite pasakys, kad jau privezhta pakankamai, tai ir neberinksime. tiesiog lai pasidalina daugiau info tokiu atveju, nes kiek as zinau buvo paimti rubai tik is GreenLady drauges. Ar ten buvo batu? nes dabar teciui parinkta batu yra. Taip pat pukine striuke, mamai kailinukai - tokie dalykai retai pasitaiko. Paprastai zmones atiduoda daug megztiniu, marshkiniu, maikiu. Sakykit kokia situacija pas juos ir spresim. Jei rubu pakanka, tai niekas ir nebeieshkos daugiau.
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif

Jeigu dar reikia turiu visą maišą rūbelių 2-3 metų berniukui: megztiniai, džemperiai, kelnės, treninginės kelnės, liemenė, marškiniai, pėdkelnės, kojinės, kepurės ir pan. Jei reikia rašykit į AŽ. Rūbeliai Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2007 02 02, 13:13)
schmoll.gif seiki as zinau kas tai ira as ir pati bandziau

a6 tai manyčau, kad tokių daiktų, kaip batai, tikrai nebus per daug, aš buvau įdėjus mamai kelias kasdienines striukes, kailinukus tokius irgi kasdieninius, keli geresni grabužiai irgi nepamaišytų, o vaikučiams dalima didesnių rūbelių įdėti, išaugimui, nes šiais metais šeimai bus labai reikalingi pinigėliai, tai ,jei nereikės pirkit vaikams rūbų, jau bus didelė parama. o gal paprasčiau būtų paklausti, ko jiems labiausiai reikia, nuvažiavus pas juos pačius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2007 02 03, 17:05)
a6 tai manyčau, kad tokių daiktų, kaip batai, tikrai nebus per daug, aš buvau įdėjus mamai kelias kasdienines striukes, kailinukus tokius irgi kasdieninius, keli geresni grabužiai irgi nepamaišytų, o vaikučiams dalima didesnių rūbelių įdėti, išaugimui, nes šiais metais šeimai bus labai reikalingi pinigėliai, tai ,jei nereikės pirkit vaikams rūbų, jau bus didelė parama. o gal paprasčiau būtų paklausti, ko jiems labiausiai reikia, nuvažiavus pas juos pačius mirksiukas.gif

Dar yra kita pusė, tas daiktų surinkinėjimas ir vežiojimas.
Pas mane tų surinktų daiktų visiškai nėra kur laikyti, dėl tam tikrų aplinkybių butas turi būti visada tvarkingas ir kuo tuštesnis. Spintų ar rūsių aš neturiu, kad galėčiau sukišti tą surinktą turtą.

Tai reikia kažkaip spręsti sandėliavimo problemą.
Atsakyti
blush2.gif ne į tą skyrelį papuoliau, atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maslinka: 03 vasario 2007 - 18:14
QUOTE(Daivaa @ 2007 02 03, 16:41)
Pas mane tų surinktų daiktų visiškai nėra kur laikyti, dėl tam tikrų aplinkybių butas turi būti visada tvarkingas ir kuo tuštesnis. Spintų ar rūsių aš neturiu, kad galėčiau sukišti tą surinktą turtą.

manau, yra mamyčių, kurios mielai surenka daiktelius, ir atiduoda tiems, kam reikia, tik čia reikia žmogaus, kuris važiuodanas į Ukmergę tuos daiktus paimtų blush2.gif
aš mielai tai padaryčiau, tik kad ne vilniuj gyvenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 02 03, 17:41)

tai sandeliuoti nereikia. jei zinotume kada mazdaug tomaite zada buti Vilniuje, tai diena pries ar dvi dienas pries atvezhtu tau. arba jei tomaite gali is kito rajono paimti, tai galima pas kazhka kita priglausti. cia jau susitarimo reikalas. ir manau, kad nuvezhus surinkta partija daugiau neberinktume rubu, taip, kad realiai tik vienas vaziavimas butu.
Atsakyti
Sveikos,as taip pat manau kad gal jau reikia pristabdyt ta rubu vezima Kaseliams,yra tikrai kur kas skurdziau gyvenanciu seimu nei si seima-ju didziausia problema buvo ir yra pecius ir namo apsiltinimas,o sie darbai be pavasario nepajudes g.gif ,ir tai nereiskia, kad nera noro padeti skurdziau gyvenancioms seimoms,as suzinojau kad yra Ukmergeje dar skurdziau gyvenanti seima-nezianau ar yra vyras toje seimoje,taciau mama su penkiais berods vaikais i poliklinika kazkur 15 km eina pestute su savo vaikuciais-ji motyvuoja kad nevaziuoja autobusai,taciau tikra priezasti yra sunku atspeti-o gal neturi pinigeliu bilietukams verysad.gif ,va cia tai yra baisu
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2007 02 03, 19:58)
Sveikos,as taip pat manau kad gal jau reikia pristabdyt ta rubu vezima Kaseliams,yra tikrai kur kas skurdziau gyvenanciu seimu nei si seima-ju didziausia problema buvo ir yra pecius ir namo apsiltinimas,o sie darbai be pavasario nepajudes  g.gif ,ir tai nereiskia, kad nera noro padeti skurdziau gyvenancioms seimoms,as suzinojau kad yra Ukmergeje dar skurdziau gyvenanti seima-nezianau ar yra vyras toje seimoje,taciau mama su penkiais berods vaikais i poliklinika kazkur 15 km eina pestute su savo vaikuciais-ji motyvuoja kad nevaziuoja autobusai,taciau tikra priezasti yra sunku atspeti-o gal neturi pinigeliu bilietukams  verysad.gif ,va cia tai yra baisu

konkrečiai parašyk apie tą šeimą,nes niekuom negalim padėti,nes nematau konkretumo,kuom jiems reikia padėti,o tu ar pažysti tą šeimą ,aš dabar irgi atidariusi temą esu {kauno sandeliukę}ir gelbėju gerai draugei,labai daug mamų atsiliepė ir tikrai nemažai atidavė ir padėjo už ką aš joms labai dėkinga ,pas ją ir lankėsi mamų iš šio forumo tai žino konkrečia situaciją ir žino ,kad viskas bus perduota ir atiduota ,o pagalbos ,kad ir Kaseliams tikrai nebus per daug ,nesvarbu ,kad yra skurdžiau gyvenančių šeimų ,svarbu yra ne nauda mums,o didelė pagalba jiems ,kurie niekada nepamirš ,ką mes del jų padarėme,ir svarbiausia ,kad visą tai ką mes darome yra širdingai viskas priimta ,ir jie žino ,kad mes nepaliekame jų bėdoje,aišku gerai būtų žinoti ,daugiau tokiu šeimu ir padėti visiems kurie to yra verti ,ir nuo mūsų pradėtos pagalbos pradėtu stotis ant kojų patys.
Atsakyti
Viskas buvo perduota ir Augusto seimai (jeigu kam delto kyla abejoniu),o apie ta moteriske su vaikuciais as nieko tiksliai nezinau,si seima man nera nei zinoma,nei pazistama, as manau kad duoti visada yra lengviau nei imti ar prasyti ax.gif
Atsakyti
tomaite, tai nusprendziam ka darom, nes dalis rubu batu yra jau surinkta butent Ukmerges seimynai pagal ju ishmeras, kita dalis rezervuota ir pakeliui, zaislu augusteliui viena mama pririnko - ar dar nuveshi jiems ar viska atshaukti ir isdalinti cia vietoje Vilniuje. nes jusu su Daiva sprendimas toks kaip is giedro dangaus - lyg ir rinkom, kad dar reikia tai seimai pagalbos ir staiga nebereikia. kazhkaip idomiai. ar is tikro nebereikia ar jus cia tiesiog taip nusprendet? nes jei problema tik surinkime ir sandeliavime, tai ji ishsprendziama, juolab, kad sita partija nuvezhus daugiau kaip ir nesiruoshem iehskoti tai seimai rubu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 03 vasario 2007 - 23:13