Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Varpelis"

Mes lankom šį darželį tik nuo rugpjūčio 1 dienos ir lankysime mėnesį, bet jau dabar galiu pasakyti, kad darželis super thumbup.gif na mano vaikas dar šiek tiek priešinasi rytais, tačiau palyginus su praeitu darželiu, kurį lankėme liepos mėnesį (kaip dabar atsimenu kaip reikėdavo iš namų vesti verkiantį, o nuo mašinos iki grupės tiesiog spiegiantį ir besispardantį verysad.gif ), tai čia eina tiesiog labai gerai rolleyes.gif O auklėtojos labai mielos ir šiltos, jaučiuosi labai rami palikdama savo sūnelį su jomis - didelis AČIŪ joms wub.gif kad rūpinasi mano sūneliu rolleyes.gif Mes lankom Saulutės grupę (lygtais taip ji vadinasi blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakatanga: 12 rugpjūčio 2009 - 08:38
Ir aš noriu pasidžiaugti šiuo darželiu, jau tris metelius atžygiavome ir esame labai patenkinti smile.gif Tikriausiai pas labai geras auklėtojas papuolėme thumbup.gif
Šiaip darželis atrodo paprastai, bet ne išvaizda svarbiausia. Svarbiausia, kad auklėtojos šaunios.
Dėl maisto tai viskas ten normaliai, kartais pasitaiko "liapsusu", bet nemanau, kad kitur geriau duoda...
Žodžiu viskas ok lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien pirma diena isleidom savo mazyli i si lopseli, i "kiskuciu" grupe. Gal kartais kas vedat cia savo vaikuti ir ka nors zinot apie aukletoja? As kazkaip net vardo kol kas jos nesuzinojau blush2.gif
Atsakyti
visa info apie auklėtojas turi būti rūbinėje prie spintelių skelbimo lentoje, jų vardai, telefono numeriukai 4u.gif
o šiaip tai reikėjo klausti, gi šiam darželyje visos auklėtojos malonios tikrai pasakys mirksiukas.gif
maniškis irgi išėjo po vasaros, taip tuščia ir tylu namuose verysad.gif tik mes jau didesni 4u.gif
o lopšeliukui kiškučiui biggrin.gif linkiu lengvai ir greitai priprasti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arinva: 01 rugsėjo 2009 - 08:29
QUOTE(Arinva @ 2009 09 01, 09:28)
visa info apie auklėtojas turi būti  rūbinėje prie spintelių skelbimo lentoje, jų vardai, telefono numeriukai  4u.gif
o šiaip tai reikėjo klausti, gi šiam darželyje visos auklėtojos malonios tikrai pasakys  mirksiukas.gif
maniškis irgi išėjo po vasaros, taip tuščia ir tylu namuose  verysad.gif  tik mes jau didesni  4u.gif
o lopšeliukui kiškučiui  biggrin.gif  linkiu lengvai ir greitai priprasti  4u.gif

Dekui 4u.gif , reiks pasiimant apsiziuret rubinej smile.gif.
Atsakyti
Dukra lanke Kiskuciu grupe.Labai patiko, kildavo keblumu pasiimant namo, nes noredava dar pasilikt. biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunus ejo i kiskuciu grupe, dabar jis darzelio grupeje. Viskas buvo labai gerai. Ten yra aukletoja Regina, vyresnio amziaus moteris ir Rita (jauna, sviesi tik nezinau ar dabar ji buna sioje grupeje). Rita labai maloni ir gera vaikams. As likau patenkinta siomis aukletojomis, per 2,5 metu jokiu problemu nekilo.
Atsakyti
Pritariu, Rita labai puiki auklėtoja. thumbup.gif Man net labiau patiko už Reginą.

Dabar mes einame į Voveraičių grupę pas Eriką ir Ritą. Priekaištų jokių neturime biggrin.gif Labai džiaugiamės jomis 4u.gif

Tiesa, pradėjome lankyti šokių ir muzikos būrelius darželyje. Tai maniškė jų laukia nesulaukia kaskart. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amulet: 21 rugsėjo 2009 - 14:25
QUOTE(Amulet @ 2009 09 21, 15:22)

Tiesa, pradėjome lankyti šokių ir muzikos būrelius darželyje. Tai maniškė jų laukia nesulaukia kaskart.  biggrin.gif

Šokių vadovė tikrai labai šauni, maniškėms irgi labai patinka ir labai noriai eina. Dar ir namie grįžę šoka ką išmoko pamokėlėje.
Atsakyti
sveikos mamyčiukės smile.gif
dabar mūsų darželyje šventinės nuotaikos.auklėtojos daro nuostabius karpinius ,eilėraštukus mokinasi vaikai.visi laukiam kalėdų senelio smile.gif
noriu palinkėti auklėtojom be galo daug sveikatos ir kantrybės su mūsų vaikučiais.ačiū Joms.
Atsakyti
QUOTE(Lion79 @ 2009 08 21, 09:54)
Ir aš noriu pasidžiaugti šiuo darželiu, jau tris metelius atžygiavome ir esame labai patenkinti smile.gif Tikriausiai pas labai geras auklėtojas papuolėme  thumbup.gif 
Šiaip darželis atrodo paprastai, bet ne išvaizda svarbiausia. Svarbiausia, kad auklėtojos šaunios.
Dėl maisto tai viskas ten normaliai, kartais pasitaiko "liapsusu", bet nemanau, kad kitur geriau duoda...
Žodžiu viskas ok  lotuliukas.gif

Džiaugiuosi thumbup.gif , kad darželis ir šiuo nelengvu laikotarpiu vis dar gerai prižiūri ir ugdo mūsų vaikelius. Giminaitė veda vaikutį į šį darželį ir nuolat giria auklėtojas už gerą vaikų priežiūrą. tik sako, kad šiemet didelė vaikų kaita grupėse, nes tai į užsienį vaikai su tėveliai išvažiuoja, tai gripo panika apima ir atsiima vaikelį iš darželio. kiek teko girdėti tai lopšelyje tikrai labai laukiami smile.gif 2-3metukų vaikučiai, darželyje 3-5m biggrin.gif Tad mamytės paraginkime kaimynes, drauges ir kt.pažįstamus atvesti savo vaikučius į mūsų šaunų darželį 4u.gif
Atsakyti
sveiki..
mano kruopytei tik puse metuku, nuo kito rudens noreciau pradeti leisti i si lopseli. Klausmas butu, ar reikia jau dabar eiti registruoti ir stoti i eile?
Ir koks menesinis mokestis yra?
Atsakyti