O mano dukryte irgi Saulutes grupej. Siaip esam patenkinti ir darželiu ir auklėtojomis. Kuklus darželis, bet šiltas ir visai mielas

labutis mamytes.
Nuo rugsejo ir mano maziukas jau keliaus i si darzeli, siandien susipazinom su aukletoja,lankysim Peledziuku grupe pas aukletoja Dalia,pirmas ispudis tai tikrai geras,bus matyt kaip mum ten seksis
gal dar yra mamyciu,leisianciu rudeni i sia grupe savo mazylius???
Nuo rugsejo ir mano maziukas jau keliaus i si darzeli, siandien susipazinom su aukletoja,lankysim Peledziuku grupe pas aukletoja Dalia,pirmas ispudis tai tikrai geras,bus matyt kaip mum ten seksis

gal dar yra mamyciu,leisianciu rudeni i sia grupe savo mazylius???
Mano mažoji eina dabar į pelėdžiukų grupę, bet gaila kad jau rugsėjį teks auklėtoją užleisti kitiems mažyliams. apie šią grupę ir auklėtoją tik geri atsiliepimai ir šeimininkėlė gera. Grupė yra virš šiluminių trasų, tai žiemą būna šilčiausia visame darželyje. Tai man dabar rūpestis dėl darželinukų grupių, nes nuomonės išgirstos nekokios kol kas.
mano dukra lankė ši darželi, tikrai palygint kuklus, bet didelių problemu neturėjom nei del maisto, nei nel aukletojų, savo pagranduke irgi žadu čia leist, juk labiausia nuo kontingento priklauso, kokie mažyliai kartu lankys, jei iš tvarkingu šeimu, tai ir bedu nebus ... Musu aukletoja Erika buvo, miela, rūpestinga, paprasta, maniškė po darželio dar atbėgdavo ją aplankyt...
Papildyta:
Tik tel. nr. irašytas be vieno skaičiaus, kažkaip pasižiūrėt reiktu koks tiksliai jis yra
Papildyta:
Tik tel. nr. irašytas be vieno skaičiaus, kažkaip pasižiūrėt reiktu koks tiksliai jis yra

sveikos mamytės.as esu naujokė,tik skaitydavau ankščiau,o šiandien ir užsiregistravau čia.
mano berniukas lanko šį l/d.esame tikrai viskuo patenkinti,lankome "Bitučių"gr. labai gera yra auklėtoja Daivutė ir auklytė Lina.spektakliukų būna,įvairios šventės vaikams.dabar ruošiamės Kalėdoms,šventė bus gruodžio22d.labai jaudinuos,nes dar tiksliai nežinau kaip elgtis šiame klube

ir mano dukryte lanke si darzeli. prabanga netviska,bet dirba daug gabiu ir geru aukletoju. ypac dziaugiausi peledziuku grupes kolektyvu
, kad taip rupestingai priziuri mazuosius. dabar drauges mazylis lanko sia grupe ir jam sekasi puikiai.
vakar darzelyje vyko svente , zibintu svente.
kadangi kaimynes dukra lanko si darzeli, stebejo sia svente ir labai prase padekoti
voveraiciu, pasakeles, peledziuku grupiu aukletojoms bei muzikos vadovei uz tokia silta, jautria, miela svente, kuri suvirpino ne vieno ziurovo sirdeles. tokios sventes darzelyje dar nebuvo
[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]

vakar darzelyje vyko svente , zibintu svente.
kadangi kaimynes dukra lanko si darzeli, stebejo sia svente ir labai prase padekoti

[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
QUOTE(lgota @ 2008 11 25, 12:05)
sveikos mamytės.as esu naujokė,tik skaitydavau ankščiau,o šiandien ir užsiregistravau čia.
mano berniukas lanko šį l/d.esame tikrai viskuo patenkinti,lankome "Bitučių"gr. labai gera yra auklėtoja Daivutė ir auklytė Lina.spektakliukų būna,įvairios šventės vaikams.dabar ruošiamės Kalėdoms,šventė bus gruodžio22d.labai jaudinuos,nes dar tiksliai nežinau kaip elgtis šiame klube 

mamytės tai jūs ir dėkokit pačiom auklėtojom, tikrai ne visos čia forume jūsų padėkas perskaitys