Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Varpelis"

Labas Labas bigsmile.gif tuoj rugsejis g.gif gal gerai,o gal ir ne smile.gif baigesi musu chachatuncikams atsotogos smile.gif reiks ir jiems pradeti naksti keltis ir uzsimiegojusiems keliauti i darzeli smile.gif tai iki susimatymo rugsejo 3 d thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,gal galite pasakyti iki kelintos valandos dirba šis darželis?
Atsakyti
Liabas smile.gif iki 19 val buna prailginta grupe, o siaip visos grupes iki 17 val smile.gif
Atsakyti
O man sakė,kad visas darželis užrakinamas 17:30,ir jokios prailgintos grupės nėra.Mano mergaitė irgi užrašyta į šį darža nuo rugsėjo 3d.Bet kai pasakė kad dirba iki pusešešių,tai gavau ieškoti kito darželio.O jums sakė kad yra prailginta grupė?
Atsakyti
ne tik sake,bet tekdavo maziuke pasiimti ir 18 val ir keletas minuciu po smile.gif kazkas kazka sumaise smile.gif
Atsakyti
Nu dabar pasimečiau,ir nežnau ka ir be daryti unsure.gif .Gal man nė neieškoti kito darželio,gal jis mums tinka g.gif .
Atsakyti
na,as asmeniskai esu patenkinta tuo darzleiu, nors dabar ten iki rugsejo atostogos,bet galbut jums pavyktu susirastikoki nors darbuotoja,kuris galetu suteikti jums info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("mymyte" @ 2007 08 16, 10:10)
Liabas smile.gif iki 19 val buna prailginta grupe, o siaip visos grupes iki 17 val smile.gif

ne iki 17, o iki 17:30val 4u.gif

QUOTE(ramune8113 @ 2007 08 16, 11:09)
O man sakė,kad visas darželis užrakinamas 17:30,ir jokios prailgintos grupės nėra.

prailginta grup4ėyra tik darželinukams ( na tiems kam jau 3 ir daugiau) lopšelinukams nėra, ir kiek žinau iš karto reikia ir užsirašyti į tą prailgintą grupę ( na ta prasme kad nėra tokios prailgintos grupės į kurią suveda vaikus iš visų grupių jei tėvai vėluoja pasiimti. jei tu žinai kad tavo darbas trunka ilgiau ir iki pusės šešių nespėsi, tai iškarto ir rašai prašymą į prailgintą grupę 4u.gif )
Atsakyti
sveikutes smile.gif pagalvokite,jei darzelyje yra grupe ar net kelios,kurios dirba ilgiau nei iprastai, ir jus del kazkokiu priezasciu veluosite pasiimti,na maza kas, nors neisivaizduoju dar kas 4u.gif , bet jeigu smile.gif tai aisku,kad jusu vaikuti ten ir nuves i ta prailginta grupe. be abejones, tiek aukletojoms,tiek jums,tiek vaikui,geriau,kai viskas suderinama is anskto smile.gif o beja, prailginta grupe,visiems taikoma,nes mums dar tik bus trys metukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune8113 @ 2007 08 16, 12:09)
O man sakė,kad visas darželis užrakinamas 17:30,ir jokios prailgintos grupės nėra.Mano mergaitė irgi užrašyta į šį darža nuo rugsėjo 3d.Bet kai pasakė kad dirba iki pusešešių,tai gavau ieškoti kito darželio.O jums sakė kad yra prailginta grupė?

Mes nuo šio rugsėjo eisim į šį darželį ir direktorė pati pasakė, kad papuolėm į prailgintos dienos grupę kuri dirba iki 19 val. Ir tikrai aš neprašiau į tą prailgintą grupę, nes žadu prieš piet jas parsivesti.

Papildyta:
QUOTE(ramune8113 @ 2007 08 16, 13:57)
Nu dabar pasimečiau,ir nežnau ka ir be daryti  unsure.gif .Gal man nė neieškoti kito darželio,gal jis mums tinka  g.gif .

Nueik kitą savaitę, bus direktorė, gal ir auklėtojos jau bus ir viską išsiaiškinsi.
Atsakyti
Labas, nuo rugsejo trecios ir mes pradesim lankyti si darzeli, nors visi prades,juk darzeliui buvo du menesiai atsotogu smile.gif eisim pas auklytes rita ir dalia, pirmieji susitikimai tikrai paliko gera ispudi ax.gif tikiuosi taip ir toliau ax.gif
Atsakyti
Labas,tikrai taip ir padarysiu rytoj nueisiu į darželį,ir išsiaiškinsiu galutinai,nes jau gavom ir kita darželį,bet linkstu labiau prie ,,varpelio'',jei vistik priims į prailginą,tai ir pasiliksim.Tikiiuosi kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti