Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Varpelis"

QUOTE(ugnytuke @ 2007 08 25, 21:10)
Labas, nuo rugsejo trecios ir mes pradesim lankyti si darzeli, nors visi prades,juk darzeliui buvo du menesiai atsotogu smile.gif eisim pas auklytes rita ir dalia, pirmieji susitikimai tikrai paliko gera ispudi  ax.gif  tikiuosi taip ir toliau  ax.gif

Mes irgi eisim į grupę pas šias aulėtojas biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas nors į Kiškučių grupę eina pas auklėtoją Ritą ir šeimininkutę Kristiną? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natyte: 04 rugsėjo 2007 - 16:07
na neužilgo eisiu savo mažės parsivesti smile.gif labai įdomu, kaip jai sekėsi.
Mamytės, o ir jums davė sąrašiukus, ko nupirkti? ax.gif
Atsakyti
vat ir prasidejo naujas sezonas g.gif buvau grupeje,mes lankome sauluciu grupe, ir pasirodo ten sueis net 20 musu vaikuciu doh.gif vargses aukletojos doh.gif o ir vaikuciams nebus itin lengva g.gif kaip cia pegerinti jiems kasdienybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnytuke @ 2007 09 05, 11:22)
vat ir prasidejo naujas sezonas  g.gif  buvau grupeje,mes lankome sauluciu grupe, ir pasirodo ten sueis net 20 musu vaikuciu  doh.gif  vargses aukletojos  doh.gif  o ir vaikuciams nebus itin lengva  g.gif  kaip cia pegerinti jiems kasdienybe  g.gif

oho, tikrai daug. bet pagal įstatymus tik 10 vaikų gali būti. O darželiuose dažnai ąį vaikučių grupės renkamos, nes ne visi ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natyte @ 2007 09 05, 10:19)

Mamytės, o ir jums davė sąrašiukus, ko nupirkti?  ax.gif

davė 4u.gif

QUOTE(Natyte @ 2007 09 05, 10:24)
oho, tikrai daug. bet pagal įstatymus tik 10 vaikų gali būti.

čia gal lopšelio grupėse tiek g.gif nes maniškis jau eina į darželinukų grupę tai sąraše 21 vaikas
Atsakyti
istatymai istatymamas, bet manau,jog jau geriau daugiau vaiku,bet ir daugiau aukletoju. nesdarzeliu paklausa siaubingai didele. ir be abejones aisku kodel. tarkim per tuos du laisvus menesiukus palikinejau mazyle su auklyte, tai jos valanda nuo 3 lt iki 4 lt svyravo. ziurint kaip ankti keltis ir pan jai tekdavo. nors kaip aukle tai labai gera moteris buvo. o darziukas,kaip bebutu ir pigiau,ir vaikas su itais bendraamzias pabuna. aisku,minusu velgi labai daug. bet viskas priklauso nuo poziurio.
Atsakyti
kaip sekasi Jūsų vaikučiams priprasti darželyje? ax.gif
Atsakyti
mes taip pat papuolem i saulutes,nors vedeja zadejo, kad busime peledziukuose.Tos grupes aukletojos man labai patiko.
Tai ispudziai tokie:pirma diena buvo viskas thumbup.gif Dabar gi suneli paliekam jei ne verkianti, tai tampanti lupyte.Aisku,mama ''tampo''taip pat. verysad.gif Ir aukletojos man nelabai. schmoll.gif
Atsakyti
tikiu,kad atsisveikinanat su susigraudinusiu mazyliu ir pacioms sirdeles plysta, nors imk ir nebeik i darbus ir veskis tam aizuka namo. bet deja verysad.gif manoji tai jautriau reaguoja,jei buna neissimiegojusi arba kai tenka anksti ryte atkeliauti(pvz si ryta jau 7val buvome grupeje, deja darbas nuo 07.30), oi tada asaros liejasi laisvai, apsikabina su visa jega,kad vos nenuplesti tenka jau veluojant i darba doh.gif bet pasak aukletoju, praiena vos kelios minutes ir ji vel sava,linksma,paslaugi ir pan. O atejus pasiimti tikrai nepanasu,kad jai kas nors ten nepatiktu ax.gif aisku,yra vaikuciu,kuriems visa diena itempta, tokiu atveju (manoji patirtis sako) reiktetu pabandyti kita grupe,kita darzeli :4u sauluciu grupes aukletojos is paziureos savotiskos, bet mano galva labai geros,na,bent iki siol tik tokie ispudziai. visada padeda dukrai ieiti i grupe rytais, pamojuoja jos kartu per langeli kai jau iseinu i lauka, visada papasakoja apie praejusia diena, visada del visko perspeja,pataria ir pan. oi,isispleciau ir nieko konkretaus nepasakiau 4u.gif
Atsakyti
o mums kol kas sunkoka apsiprasti, bet tikimės, kad greit pavyks smile.gif
Atsakyti
Kuom sunkoka ? kokio amziaus ?
Atsakyti