Įkraunama...
Įkraunama...

Rachitas

Pakeitėm vandeninį D į aliejinį, nes per mėnesį jokio pagerėjimo nebuvo. Dar pradėjom osteocare sirupą gerti. Labai į ūgį stypsta vaikinas biggrin.gif (matyt MP kaloringas labai - rūgsta kaip ant mielių lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inginė: 25 balandžio 2008 - 20:52
mums taip pat rachito pradzia verysad.gif vartojom po 2lasiukus,dabar po 5lasiukus.gydytoja patare duoti aliejini,sake nuo jo gali berti,bet tai nieko baisaus.ir grieztai liepe daugiau 2lasiuku neduoti,nes siaip 1lasiuko uztenka.vitamina D3 perdozavimas blogiau uz jo trukuma g.gif ta aliejini daviau 3kartus.pradejo berti kuneli.kazkaip baisiai atrode tos demele,grizom prie vandeninio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 26, 20:19)
mums taip pat rachito pradzia verysad.gif vartojom po 2lasiukus,dabar po 5lasiukus.gydytoja patare duoti aliejini,sake nuo jo gali berti,bet tai nieko baisaus.ir grieztai liepe daugiau 2lasiuku neduoti,nes siaip 1lasiuko uztenka.vitamina D3 perdozavimas blogiau uz jo trukuma g.gif ta aliejini daviau 3kartus.pradejo berti kuneli.kazkaip baisiai atrode tos demele,grizom prie vandeninio ax.gif

Linkim greičiau rachito atsikratyti 4u.gif ir augti sveikiems.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inginė @ 2008 04 25, 21:50)
Pakeitėm vandeninį D į aliejinį, nes per mėnesį jokio pagerėjimo nebuvo.

o mes pradėjom gerti aliejinį ir atsirado rachitas verysad.gif matyt, organizmas jo nepasisavino verysad.gif gyd.liepė gerti vandeninį 10 dienų 2 kartus per dieną po 5 lašus, o paskui 2 kartus per dieną po 3 lašus. man kilo įtarimas, kad labai jau didelė dozė g.gif bet pasikonsultavau su kita pediatre, sakė norma yra 12 lašų. lauksim pagerėjimo unsure.gif
Atsakyti
o mūsų padėtis visai neaiški... gydytoja žodžio rachitas nemini, o jau trečią mėnesį vis skiria po 5 lašus. Sako jokių plokštėjimų nėra, bet vis minkštokas pakaušiukas... unsure.gif o gerti po tiek kažkaip labai nesmagu...
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2008 04 30, 14:18)
o mūsų padėtis visai neaiški... gydytoja žodžio rachitas nemini, o jau trečią mėnesį vis skiria po 5 lašus. Sako jokių plokštėjimų nėra, bet vis minkštokas pakaušiukas...  unsure.gif o gerti po tiek kažkaip labai nesmagu...

Tai tikriausiai yra rachito požymių, kad šitaip...
O pas kitą gydytoją nebandėt nueit?
Atsakyti
QUOTE(inginė @ 2008 04 30, 19:22)
Tai tikriausiai yra rachito požymių, kad šitaip...
O pas kitą gydytoją nebandėt nueit?

gal tas minkštumas kaip požymis. Nebandėm... blush2.gif bet tikriausiai reiktų apie tai pagalvot - dvi nuomonės visada geriau už vieną.
Va gi mano protelį nušvitimas pagavo, taigi po švenčių siunčia profilaktiškai pas pediatrą, tai jis ir bus ta kita nuomonė doh.gif
Atsakyti
Nustatė ir mums rachitą... verysad.gif Tikiuosi pavyks kuo greičiau juo atsikratyt...
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2008 05 07, 11:38)
Nustatė ir mums rachitą...  verysad.gif  Tikiuosi pavyks kuo greičiau juo atsikratyt...

Aš taip ir norėjau rašyt, kad minkštas pakaušėlis ir yra rachito požymis, kol galo neperskaičiau. mums irgi tas pats console.gif tik geriam po šešis lašus (anksčiau po dešimt) verysad.gif gydysimės kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 05 07, 15:16)
Aš taip ir norėjau rašyt, kad minkštas pakaušėlis ir yra rachito požymis, kol galo neperskaičiau. mums irgi tas pats  console.gif tik geriam po šešis lašus (anksčiau po dešimt)  verysad.gif gydysimės kartu  4u.gif

jo, kompanija turėti yra gerai, bet galetų būti ne tokioje blogietiškoj temoje ax.gif Parašyk, kaip jums seksis 4u.gif Dabar man šiokia tokia paranoja prasideda - juk tuoj atsises, tai kaip stuburiukas? g.gif O per kiek laiko išsigydo šita bjaurybė? Kiek aš supratau, tai gan ilgokas procesas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliux_ @ 2008 05 07, 11:38)
Nustatė ir mums rachitą...  verysad.gif  Tikiuosi pavyks kuo greičiau juo atsikratyt...

QUOTE(monikiux @ 2008 05 07, 15:16)
Aš taip ir norėjau rašyt, kad minkštas pakaušėlis ir yra rachito požymis, kol galo neperskaičiau. mums irgi tas pats  console.gif tik geriam po šešis lašus (anksčiau po dešimt)  verysad.gif gydysimės kartu  4u.gif

Tikrai atsikratysit to bjaurybės 4u.gif
QUOTE(akviliux_ @ 2008 05 08, 08:59)
jo, kompanija turėti yra gerai, bet galetų būti ne tokioje blogietiškoj temoje  ax.gif Parašyk, kaip jums seksis  4u.gif  Dabar man šiokia tokia paranoja prasideda - juk tuoj atsises, tai kaip stuburiukas?  g.gif  O per kiek laiko išsigydo šita bjaurybė? Kiek aš supratau, tai gan ilgokas procesas...  blink.gif

Mums rachitą nustatė 3 mėnesių ir stiprų - "žydintis rachitas". Labai pergyvenau, nes per mėnesį nebuvo jokio pagerėjimo, o gėrėm vandeninio vitamino D po 12 lašiukų doh.gif . Pasidomėjusi apie vitaminą D nusprendžiau pakeisti į aliejinį, lyg tai geriau pasisavinamas, tik jo geriam po 6 lašiukus. Dar gydytoja osteocare sirupą liepė gerti.
Tai va, šiandien mums 5 mėnesiukai ir buvome pas gydytoją. Nudžiugino thumbup.gif . Yra žymus pagerėjimas. Dabar dar 2 savaitėles pagersime po 6 lašiukus, o po to 2 savaites po 3 ir gal vėl sumažins. Reiškia, kad gėrėja mūsų būklė. Sūnelis šiaip labai stiprus - vartosi, keliasi įsikibęs. Kasdien sportuojam, stiprinam raumenukus.
Pasiklauskite savo gydytojos, gal ir jums skirs osteocare.
Ir kuo ilgiau būkite lauke ir gaudykit saulutę biggrin.gif
Linkiu kuo greičiau sustiprint kauliukus 4u.gif
Atsakyti