mums taip pat rachito pradzia
vartojom po 2lasiukus,dabar po 5lasiukus.gydytoja patare duoti aliejini,sake nuo jo gali berti,bet tai nieko baisaus.ir grieztai liepe daugiau 2lasiuku neduoti,nes siaip 1lasiuko uztenka.vitamina D3 perdozavimas blogiau uz jo trukuma
ta aliejini daviau 3kartus.pradejo berti kuneli.kazkaip baisiai atrode tos demele,grizom prie vandeninio
QUOTE(bimkutele @ 2008 04 26, 20:19)
mums taip pat rachito pradzia
vartojom po 2lasiukus,dabar po 5lasiukus.gydytoja patare duoti aliejini,sake nuo jo gali berti,bet tai nieko baisaus.ir grieztai liepe daugiau 2lasiuku neduoti,nes siaip 1lasiuko uztenka.vitamina D3 perdozavimas blogiau uz jo trukuma
ta aliejini daviau 3kartus.pradejo berti kuneli.kazkaip baisiai atrode tos demele,grizom prie vandeninio 
Linkim greičiau rachito atsikratyti
QUOTE(inginė @ 2008 04 25, 21:50)
Pakeitėm vandeninį D į aliejinį, nes per mėnesį jokio pagerėjimo nebuvo.
o mes pradėjom gerti aliejinį ir atsirado rachitas
o mūsų padėtis visai neaiški... gydytoja žodžio rachitas nemini, o jau trečią mėnesį vis skiria po 5 lašus. Sako jokių plokštėjimų nėra, bet vis minkštokas pakaušiukas...
o gerti po tiek kažkaip labai nesmagu...
QUOTE(akviliux_ @ 2008 04 30, 14:18)
o mūsų padėtis visai neaiški... gydytoja žodžio rachitas nemini, o jau trečią mėnesį vis skiria po 5 lašus. Sako jokių plokštėjimų nėra, bet vis minkštokas pakaušiukas...
o gerti po tiek kažkaip labai nesmagu...
Tai tikriausiai yra rachito požymių, kad šitaip...
O pas kitą gydytoją nebandėt nueit?
QUOTE(inginė @ 2008 04 30, 19:22)
Tai tikriausiai yra rachito požymių, kad šitaip...
gal tas minkštumas kaip požymis. Nebandėm...
Va gi mano protelį nušvitimas pagavo, taigi po švenčių siunčia profilaktiškai pas pediatrą, tai jis ir bus ta kita nuomonė
Nustatė ir mums rachitą...
Tikiuosi pavyks kuo greičiau juo atsikratyt...
QUOTE(akviliux_ @ 2008 05 07, 11:38)
Aš taip ir norėjau rašyt, kad minkštas pakaušėlis ir yra rachito požymis, kol galo neperskaičiau. mums irgi tas pats
QUOTE(monikiux @ 2008 05 07, 15:16)
Aš taip ir norėjau rašyt, kad minkštas pakaušėlis ir yra rachito požymis, kol galo neperskaičiau. mums irgi tas pats
tik geriam po šešis lašus (anksčiau po dešimt)
gydysimės kartu 
jo, kompanija turėti yra gerai, bet galetų būti ne tokioje blogietiškoj temoje
QUOTE(akviliux_ @ 2008 05 07, 11:38)
QUOTE(monikiux @ 2008 05 07, 15:16)
tik geriam po šešis lašus (anksčiau po dešimt)
gydysimės kartu 
Tikrai atsikratysit to bjaurybės
QUOTE(akviliux_ @ 2008 05 08, 08:59)
jo, kompanija turėti yra gerai, bet galetų būti ne tokioje blogietiškoj temoje
Parašyk, kaip jums seksis
Dabar man šiokia tokia paranoja prasideda - juk tuoj atsises, tai kaip stuburiukas?
O per kiek laiko išsigydo šita bjaurybė? Kiek aš supratau, tai gan ilgokas procesas... 
Mums rachitą nustatė 3 mėnesių ir stiprų - "žydintis rachitas". Labai pergyvenau, nes per mėnesį nebuvo jokio pagerėjimo, o gėrėm vandeninio vitamino D po 12 lašiukų
Tai va, šiandien mums 5 mėnesiukai ir buvome pas gydytoją. Nudžiugino
Pasiklauskite savo gydytojos, gal ir jums skirs osteocare.
Ir kuo ilgiau būkite lauke ir gaudykit saulutę
Linkiu kuo greičiau sustiprint kauliukus