QUOTE(Svajoklė* @ 2008 09 02, 10:57)
Ar jūsų vaikučiams pasveikus liovėsi prakaituoti padukai? Mums rachito jau seniai nėra, o padukai kaip prakaitavo, taip ir prakaituoja, ir net labai
na nebūtinai prakaituojantys padukai rachitą rodo, jei per visus karščius parkaitavo, tai normalu
QUOTE(SGT @ 2008 09 03, 22:23)
sveikutes, prisijunksim ir mes prie jusu, nenorejo gydytojas mum ivardinti sitos ligos, tik pasake akd vit D gertume po 3 lasiukus kasdiena...mazajai prakaituoja galunes ir galvyte paberta, bet siaip judri, sporuotjam, patinka jai, ankti visa ismiega...tik pastarasias dienas nelabia noerjo valgyt bet vistiek suvalgydavo savo visa norma...ir dabar vat suku galva, cia mum nieko baisaus ar reiktu susirupinti...
nemanau, kad 3 lašiukai reiškia rachitą. Mes jau pasveikom, bet mums vistiek 3 lašiukus paliko, kaip profilaktinę dozę. O apetitas, pas mažiukus diena dienai nelygus
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 09 07, 16:31)
mano mazyliui 15 men,jo kojytes panaSIOS I O FORMA,GYD PADARE NUOTRAUKA IR PASAKE,KAD MAZAI GAVO VITAMINO D,NORS GEREM SAZININGAI.KIEKVIENO VAIKO ORGANIZMAS SKIRTINGAI JI ISISAVINA,TAD ISRASE OSTEOCARE KALCIO SIRUPA IR VIT D,SAKE VISKAS SUSITVARKYS,LABAI TIKIUOSI.
sveikit

, sako, tokios bėdos dažniausiai visiškai visiškai susitvarko
QUOTE(bimkutele @ 2008 09 12, 23:35)
dukrytei kuo toliau tuo labiau prakaitavo delnukai ir padukai,gydytoja liepė vistiek po 5lašiukus duoti,o aš visai nebedaviau jau koks mėnuo kaip neprakaituoja,pabaigoj mėnesio lėksim pas gydytoja žiūrėsim ką pasakys
sekmės
QUOTE(Tito_mama @ 2008 09 13, 13:37)
Kad padukai prakaituoja ''kitaip''negu turėtų pastebėjo masažistė.Daktarė liepė vasarą nieko nedaryt ,o vakar jau teko sugirdyt vit.D vienkartinę ampulytę. Šiaip jis laaaaaabai smarkiai prakaituoja(po pietų miego pribunda šlaputėlis),nors tikrai kambarį vėsu ir nekloju šiltai

Net ir tas prakaito kvapas kažkoks ''rūgštus''.Ar čia dėl rachito taip

Daktarė nekreipia dėmesio,lyg taip normalu būtų
o kas patarė vienkartinę ampulytę? gydytoja? Dėl viso kūnelio prakaitavimo aš irgi karts nuo karto pergyvenu, bet manoji tikra storuliukė, tai visas šitas bėdas tam sumetu, o toks prakaitavimas pasireiškia karštomis dienomis, kai ir namie kokie 25, arba kai laksto lyg padūkus. Manau, kad tikrai čia nebėda, nes tokie dalykai darydavosi ir gydytojai konstatavus, kad rachito jau nėra