QUOTE(Ramiz @ 2009 09 17, 21:55)
Labas. Noriu pasistatyti GALAN 9kw katiliuka. Mano namas 95 kv, radijatoriu daug, nes daug patalpeliu. Grindinio nera, boileriai nuo elektros. Tik vienas elektros tarifas.
Noriu paklausti kiek kw el. energijos isnaudociau per para ar menesi (gal kas turit patirties)?
Nepykit skaiciau nuo pradziu, bet jau po trecio lapo susiveliau.
Ka BERIL pasakytu, kuo ju katiliukai man butu naudingesni uz GALAN???
gales atsakyti vienas klientas, kuris pasikeite galan katila i Beril.
gales pasakyti, kai prades sildyma.
Tiek zinau, kad praeita ziema isleido 12 litu uz kv.m. per menesi su galan katilu.
As kolkas neturiu klientu, kurie tiek daug moketu.
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2009 09 18, 09:09)
Iš kur tokios kainos?

Pas mus Drazice 160 l, karšto vandens turim visada, nustatę, kad šiltų nakčia ir už visą visą elektrą, t.y. el.viryklė, indaplovė, gyvatukas, kompas non stop visą parą, skalbiankė, el.virdulys ir visa kita kas reikalinga buityje mums atsieina apie 120 Lt vasaros metu ir max 150 Lt žiemos metu. Tiesa pas mus dvitarifis skaitiklis su tarifu el. viryklei.
Ir as nesuprantu.
keturiu asmenu seima, kur trys moterys (dvi paaugles, studentes).
ir vandeni naudoja ir TV ziuri, ir kompas istisai sukasi, ir sviesu, nes jos tamsos bijo.
ir net valgyti ruosiame, nes trys seimininkes.
Ir mokame uz visa elektra vasara 100 litu.
o man sako, kad vandeniui alergiskas.
gal. bet vandens sunaudojame apie 8 kubus.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2009 09 18, 08:18)
Musu praktiniais matavimais - 1-1,5 kw valandai reikia. (9 kw sildytuvas).
Idomiausia, vakar pasidomejau, Galan kainos jau arteja prie protu suvokiamu ribu - apie 2 -3 t, Beril gi dar laikosi 7-8 t uz gelezies gabala...
Uzdarbiai neblogi, gi pas kaimynus jie kelis kartus pigesni .
http://ruskotly.ru/i...o...&Itemid=160
Spresti aisku mums patiems...
Kaina.
kieto kuro katila perkate be visos irangos, kad jis veiktu (be kamino, malkines, be siurbliu, sklendziu, filtru ir t.t.. Taip ir su galan katilais.
Mano kaina su visu butinu elementu komplektu, kad katilas butu teisingai pajungtas i sistema, kad teisingai veiktu, kad atitiktu (taip klientu trokstamo) sertifikato reikalavimus.
Tuo labiau, kad as garantuoju katilo veikima 10 metu.
Ir elektros sanaudos yra mazesnes nei elektrodiniu katilu. (net silumos siurbliu pardavejai neturi klientu, kurie taip mazai moketu uz sildyma).
Galite nusipirkti vezima ir su juo vaziuoti, tik dar reikes to kas traukia (galite patys...).
Galite nusipirkti visa automobili ir su juo vaziuoti.
Ju kainos taip pat skiriasi.
Galite vaziuoti i rusija ir nusipirkti Beril katila, as nieko pries. Tik sertifikato nebuvimas jus labai gazdina. O gal nebe? juk jie net instrukciju lietuviu kalba jums nepateiks, ir tai jums tinka? Tai kokio B visi lietuviai mane kankinate, kad reikia sertifikatu, kad reikia instrukciju, kad reikia reklamos?
Visa tai pateikiau, pasiuliau pilna servisa, kad jums galva neskaudetu, tada jus lekiate i rusija, nes ten pigiau. Paskui "sekmingai" paleidziate katila (dazniausiai su vandeniu) paskui rekiate, kad ir Beril yra nesamone ir tokspat kaip kiti elektrodiniai katilai.
Galite ju garantijomis naudotis, gedimo metu nuvezti jiems katila ir parsivezti.
Visada prasom.
Jusu teise pasirinkti.
As nedraudziu, kad jus patys mokytumetes, susipazintumete, eksperimentuotumete.
Kuo daugiau tokiu bus, tuo man lengviau.
As reklamuoju gera produkta.
Jusu teise pasirinkti.