QUOTE(valinčius @ 2009 11 19, 21:01)
na kad žioplas este tai jau matyti,net iš komentarų, kur jūs mstėtė ''Beril '' sistemą
šiaip ten viskas neblogai tik va karšto vandens neruošia prie senos sistemos jungti negalima ,gal dar ko negali,
paskaitykite tą mano nurodytą puslapį atidžiau ta sistema viską gali,nes tai ir vadinasi sistema o ne kas kita ir galima prijungti prie bet ko ( alytnamio vienamio ar kitokio .... uinamio)
dėl to granulinio kur paveiksliukį pas jus gal turite austrišką morotoringą kiek tokių bunkerių užsidegę bovo
jeigu jau parduodete, parduokite saugų daiktą o ne š.... br
šiaip ten viskas neblogai tik va karšto vandens neruošia prie senos sistemos jungti negalima ,gal dar ko negali,
paskaitykite tą mano nurodytą puslapį atidžiau ta sistema viską gali,nes tai ir vadinasi sistema o ne kas kita ir galima prijungti prie bet ko ( alytnamio vienamio ar kitokio .... uinamio)
dėl to granulinio kur paveiksliukį pas jus gal turite austrišką morotoringą kiek tokių bunkerių užsidegę bovo

Nesuveskime viso į mano žioplumą. Tokius dalykus mano amžiaus žmogui galima atleisti: jau atviros vidutinio amžiaus krizės durys, o horizonte šmėžuoja senatvinis marazmas

Jau esu įspėjęs Beril, kad artinasi pavojus jo katilams- SUPER BRITVOS, kurios šluoja konkurentus visais punktais. Tiesa, kiek teko pasiskaitinėti rusakalbius forumus- tas pats "лохотрон'as", tik gerokai agresyvesnis, o pats marketingas paremtas moto: "Visos konkurentų britvos- grynas šlamštas, ir laikas pradėti melstis naujam mesijui".
Nustebsite- tikrai turiu. Ir kiek sudega, ir kokie remonto kaštai, ir ką tik dar pageidausite. Tam ir egzistuoja nepriklausomas monitoringas, kad tokia statistika būtų prieinama produktą tobulinantiems gamintojams, ar sistemas besirenkantiems klientams. Gerai "pagrybavote" apie geoterminį, dabar šnekate nesąmones apie GKK. Tai gal pirmiau pasiaiškinkite pas Paliuką, kaip pas jį sprendžiami šie klausymai- o ne skleiskite čia nesamones. Pagal Jūsų postus susidaro toks įspūdis, kad porą dešimtmečių praleidote komoje, ir prabudęs dar nespėjote susiorientuoti aplinkoje...