QUOTE(silainiai @ 2009 11 23, 18:51)
Ramiz, as neslepsiu, kad dabar irgi naudoju granulini katila, tik skirtingai nei Paliukas, kurenu grudus(tiksliau grudu-granuliu miksa). Dar name turiu dujas,kas galiu garantuoti,patogumo poziuriu pilnai prilygsta Jusu elektriniam(elektrodiniam) sildymui. Bet po praejusio sildymo sezono, kai uz dujas salciausia menesi sumokejau 1000Lt
, nutariau - ieskosiu alternatyvos. Deja, apie elektrodini sildyma tada dar nebuvau girdejes ( ir dabar tuo dziaugiuos), todel pasirinkau,mano manymu, sekanti sildymo buda, pigiausia komforto prasme. O Jusu tema stebiu grynai is sportinio intereso, nenoriu nei peikti Jusu pasirinkimo, nei girti savojo. Tiesiog bandau viska ivertinti pinigu/komforto santykiu. Nekantriai lauksim tikru skaiciu sildantis.
P.S. Skaiciuojant nesikuklinkit skaiciuoti pagal populiariausia tarifa 0,35 Lt/kWh - daugumai Lietuvos gyventoju jis standartinis.

P.S. Skaiciuojant nesikuklinkit skaiciuoti pagal populiariausia tarifa 0,35 Lt/kWh - daugumai Lietuvos gyventoju jis standartinis.
Viskas tvarkoj, sutinku kad Jusu sildymas pigesnis. O pateiksiu skaicius ne pinigais o kw per men., nes pas mane ne 0,35, o 0,37 Lt uz kw/h. Tad tegul kiekvienas skaiciuosis pagal tuos tarifus kuriuos turi, ar turi galimybe isideti. Pas mane kol kas nera galimybes isideti naktini ir dienini tarifus, nes sodu bendrija.