QUOTE(egle.cia @ 2009 04 16, 16:50)
sveikutes
noriu jusu patarimo
mes turim tokiu bedeliu: pora kart sirgom pielonefritu...po antro pasikartojimo pradejau aiskinti ir tyrtis kodle kartojasi ar neisisigydem ar del refliukso...na tai mums g=cistogramios nedare nes yra tikimybe kad sukels alr=ergija ji mum(yra ten jodo0 tai dare tik ekoskopa...jo metu nustate kad kogero yra refliuksas.dabar metus laiko turesim gert slapima valncius vaistukus
mes juos geriam dar tik menuo (trimetoprima) ir jau antras kart is eiles mano mergyte pykina ir ji vemia..... man atrodo kad daugiau jau nera nuo ko...labai bijau kad nesugadinciau vaikuciu skrandzio juk dar ilgai reiks gerti.....uzsisakiau kitu vaistu furagina....pradeisu duoti vle probiotikus nes kuri laika nedavem gal dar jie mum pades...ar kuri nors girdet trimetoprima???gal galit pasakyt kaip jis vieke jusu vaikucius?

gal vemia ne nuo patie vaisto, o nuo kartumo? nes mano mažutė, kol gydytoja nepatarė maišyt tabletę su erškėuogių sirupu (tirštu iš vaistinės) irgi laiks nuo laiko išvemdavo. Tiesiog šitei vaistai labai kartūs. Mums padėjo, galit ir jūs pabandyti