sveikutes, mes ir Santariskiu urologinio klientes, paskutininkart turejom slapimtakiu uzdegima ir tik ........... nerva ima , atsitiktinai daktare pamate, siuo metu stiprinames urinaliu, spanguoliu kapsulem, duodu J.Balvociutes arbatu ir vos ne kas sav tikrinu sysiu, nusipirkau slapimo juosteliu, tai nereik lakstyti pas daktarus, na jei parodys ne ta ka reik tada jau dieve padek . gal kam reikia SLAPIMO JUOSTELIU, nes man vyro sesuo persiunte dvi pakuotes, o vienoj ju 100 juosteliu, galioja iki 2011 11. mes tierk nesusysiosim
QUOTE(Pusele_ @ 2009 10 16, 23:27)
sveikutes, mes ir Santariskiu urologinio klientes, paskutininkart turejom slapimtakiu uzdegima ir tik ........... nerva ima , atsitiktinai daktare pamate, siuo metu stiprinames urinaliu, spanguoliu kapsulem, duodu J.Balvociutes arbatu ir vos ne kas sav tikrinu sysiu, nusipirkau slapimo juosteliu, tai nereik lakstyti pas daktarus, na jei parodys ne ta ka reik tada jau dieve padek . gal kam reikia SLAPIMO JUOSTELIU, nes man vyro sesuo persiunte dvi pakuotes, o vienoj ju 100 juosteliu, galioja iki 2011 11. mes tierk nesusysiosim
Linkiu daugiau nebesusirgt

KAip supratau, juosteles ko gero siustumet? Esu is Vilniaus. Kazkiek tikrai noreciau turet, tik didelio kiekio nereikia.
sveikos mamytes,
norejau isgirsti jusu patarima, va jau trys menesiukai kaip laukiuosi ir uzklupo mane slapimo pusles uzdegimas, i toaleta nakti daznai lakstau, ginekologe israse spanguoliu tableciu "Urosafe" ir pati nemokamai dave kazkokiu antibiotiku vokisku pavadinimu. Tai net nzn ar vartoti juos, kazkaip nekyla ranka, vien del to, kad jie antibiotikai. gal kuri buvote susidurusi su tuo, laukiu jusu patarimu
norejau isgirsti jusu patarima, va jau trys menesiukai kaip laukiuosi ir uzklupo mane slapimo pusles uzdegimas, i toaleta nakti daznai lakstau, ginekologe israse spanguoliu tableciu "Urosafe" ir pati nemokamai dave kazkokiu antibiotiku vokisku pavadinimu. Tai net nzn ar vartoti juos, kazkaip nekyla ranka, vien del to, kad jie antibiotikai. gal kuri buvote susidurusi su tuo, laukiu jusu patarimu
Sveikos mamytes, jau matau, senokai si tema bejudinta, bet gal atsiras slapimo taku infekcijos naujokiu. Mano mergytei (3,5 men) nustate slapimtakiu refliuksa. Ji slapimo infekcija sirgo viena karta ir viena karta pielonefritu. Gal atsiras daugiau mamyciu su sia bedele, pasidalintume patirtimi.
Mes siuo metu su maziuku va klinikose gulim su slapimo taku infekcija
mums tik sestadieni bus 3 savaites..
esam dar laabai mazi ir jau ligos puola. Na mes dar laiku atvaziavom i klinikas, inkstukai nepazeisti, todel gaunam tik ampicilino, bet vis tiek antibiotikas, del to labiausiai ir nerimauju, kad nusilps man vaikiukas
Gal kuri mamyte su tokia pat problemele pasakytu, ar kartojasi slapimo taku uzdegimas vaikeliui? ar tai tampa nuolatine problema?

Labas vidurnaktis, ko gero jungiuos prie jusu, Apsilankysiu cia dazniau, pasidalinsiu patirtim. Sunui beveik 1,5 metu, kartu praejom ne tai kad ugni ir vandeni (zinau, kad buna blogiau), bet prisiragavom daug visokiu gyvenimo prieskoniu.
Dziaugiuosi, mamytes, kad atsiliepet su sia problema, kartu visgi lengviau, kai gali su kuo apie tai pasikalbeti. Mes 2 kartus sirgom pielonefritu, nors mums tik 4 mėn. Dabar menesi istverem sveikos, labai tikiuosi, kad taip bus ir toliau
Vikiel, būna, kad nesikartoja ši problema, bet jei bus igimtu anomalija, tai gali ir kartotis. Mes turim igimtu anomaliju, todel kiekviena diena tarsi isbandymas.
Angelu kalva, gal galite pasipasakoti savo patirti, kaip Jums sekesi?

Vikiel, būna, kad nesikartoja ši problema, bet jei bus igimtu anomalija, tai gali ir kartotis. Mes turim igimtu anomaliju, todel kiekviena diena tarsi isbandymas.
Angelu kalva, gal galite pasipasakoti savo patirti, kaip Jums sekesi?
QUOTE(pupinis @ 2010 07 19, 09:17)
Pasipasakosiu siek tiek,veliau, siuo metu labai neturiu laiko,isvykstame atostogauti, kraunames terbas. Mano berniukas turi Prune-Belly sindroma. Sunki liga,daug anomaliju slapimo sistemoj, kateterizuojamas manes ir tecio kas 3 val ir tt ir tt... Vaistai, tyrimai.........
QUOTE(angelu kalva @ 2010 07 19, 12:23)
Pasipasakosiu siek tiek,veliau, siuo metu labai neturiu laiko,isvykstame atostogauti, kraunames terbas. Mano berniukas turi Prune-Belly sindroma. Sunki liga,daug anomaliju slapimo sistemoj, kateterizuojamas manes ir tecio kas 3 val ir tt ir tt... Vaistai, tyrimai.........
Vajej vargsiukas angelelis

O kazin tas slapimtakiu uzdegimas is kur gali pas kudyki (pvz. toki kaip mano vos 3 savaiciu) atsirasti?

Beje, siandien musu tyrimukai jau geri, kaliaujam namuciu rytoj, valiooo

Vikiel, žarnyne gyvena bakterija, kuri patekusi į šlapimo sistemą sukelia uždegimą, gal tai norėjo pasakyti gydytojai. Mūsų atveju abu kartus buvo ta pati bjaurybė iš žarnyno, kuri su išmatomis patenka į šlapimtakius.
Gal ir Jums buvo ta pati bakterija. Jei Jūsų atveju nėra įgimtų anomalijų, tai gali ir nesikartoti. Linkiu, kad daugiau niekada netektų susidurti su šia bjauria liga.
Papildyta:
Angelų kalva, gerų atostogų ir lauksiu žinių
Gal ir Jums buvo ta pati bakterija. Jei Jūsų atveju nėra įgimtų anomalijų, tai gali ir nesikartoti. Linkiu, kad daugiau niekada netektų susidurti su šia bjauria liga.

Papildyta:
Angelų kalva, gerų atostogų ir lauksiu žinių

Sveikos visos. Mes pagaliau ir dideliam džiaugsmui išaugom šlapimo takų refliuksus. Oi kiek iškentėjo vaikinas... Ir gal ne visai į temą - turim Furagino (rusiško) likutį, gal kam reikia.