QUOTE(erik'son @ 2011 03 09, 14:20)
Sveiki, perskaiciau visa foruma apie slapimo pusles uzdegima (ne vaikuciams) o moterims,bet pasikonsultuoti su niekuom ten negaliu kadangi puslapis jau uzdarytas seniai,taigi rasau i cia...Gal kas padesite man patarimais ir faktais...Neturiu vaiku,esu 23metu mergina,ir jau 5-6 metai kankinuosi su pusles usdegimu
nelinkeciau tokio skausmo niekam...Lietuvoje sirgdavau 4-5 kartus i metus o siuo metu gyvenu Norvegijoj,ir jau metai kaip viskas man paumejo ir sergu kas menesi!
Taip,tai dregnas ir saltas krastas,bet issigydyti sios ligos niekaip negaliu,jau visus metus gryzineju i Vilniu pas privatu urologa,priraso vaistu ir homeopatiniu ir zoliniu ir antibiotinu ir leidziamu i raumeni bet padeda tik tam kartui
Prisiskaiciau visokiausiu patarimu cia,ir rasoma ant garu pasedeti (medetkos,ramuneles,meskauoges,bruknes,petrazoles) tiesa sakant nebandziau,nes tik ciut kas ir puolu gerti arbatas ir aisku vaistus..galbut prie ju jau ir pripratau? Prasau pagelbekite savo patarimais,ir nuomonemis..Nebeturiu jokios vilties pasveikti. 

gal tau reiktu kokia gera doze antibiotiku kura isgerti, kad sunaikinti ta bakterija, o ne prislopinti.
reik saugoti labai kojas!