Aišku nepergeriausiai,bet visų pirma aparato vamzdis bus nukreiptas ne i jus,kažkiek dozės gaus tik rankos,jei vaiką laikysite,o jei labai mažas vaikutis kartais gali primigdyti,tada nereiks ir buti toj patalpoj,be to visada duoda apsauginį žiurstą ar tokį sarafaną (ten švino yra),jei neduotų būtinai paprašykite.
taip,vartojom furadonina ir jau nuo vasario menesio gydytoja sake bandyti nutraukti vaistukus,super.Nes anksciau jei bent diena nesuduodavau is karto leukocitu slapime daugedavo
birzelio men.turetumem kartoti cistograma,kad issiaiskinti kokia is tiesu padetis ar isaugome refliuksa ar ne,bet man ir baisu pagalvoti kokia procedura dukrytes laukia
musu pediatre uzsimine,kad gal pakaktu echoskopo,nes zino gyd.kuris puikiai nusimano sioje sferoje

QUOTE(inguciukas @ 2011 05 12, 12:07)
taip,vartojom furadonina ir jau nuo vasario menesio gydytoja sake bandyti nutraukti vaistukus,super.Nes anksciau jei bent diena nesuduodavau is karto leukocitu slapime daugedavo
birzelio men.turetumem kartoti cistograma,kad issiaiskinti kokia is tiesu padetis ar isaugome refliuksa ar ne,bet man ir baisu pagalvoti kokia procedura dukrytes laukia
musu pediatre uzsimine,kad gal pakaktu echoskopo,nes zino gyd.kuris puikiai nusimano sioje sferoje

Kiek laiko geret furadonina?
Ta cistograma, ner taip baisu kaip kad pvz reiketu operuoti.VErke mano mazute,bet man gydytoja vis tvirtino, jog neskauda, tik del to kad laikom..Ir kazkaip pasiseke greitai viskas, sklandziai.Nors mano patirtis dar maza, bet kiek jau susidurtiau tik cistograma parodo.O jums dare DMSA art kaip ten del randejimo?As siandiena pridaviau slapima taip pat.Tik pasake truputi leukocitu yra ( mes is ligonines isejom su 10, nors mikroskopuojant nebuvo.atvaziavom su 500), pries menesi 10 buvo, dar vis pavieniu bakteriju mates, bet augimo nebuvo.
Nuosirdziai linkiu,. jog butumet pasveike

Gerokai virs metu gereme furadonina.Na cistograma nemaloni procedura,kai ja atliko dukrytei dar metuku nebuvo,del sios ligos mes 4kartus ligonineje gulejome,tai nuo to laiko gydytoju bijo nerealiai,pamato ir rekia

QUOTE(Terapankė @ 2011 05 12, 23:08)
Kiek laiko geret furadonina?
Ta cistograma, ner taip baisu kaip kad pvz reiketu operuoti.VErke mano mazute,bet man gydytoja vis tvirtino, jog neskauda, tik del to kad laikom..Ir kazkaip pasiseke greitai viskas, sklandziai.Nors mano patirtis dar maza, bet kiek jau susidurtiau tik cistograma parodo.O jums dare DMSA art kaip ten del randejimo?As siandiena pridaviau slapima taip pat.Tik pasake truputi leukocitu yra ( mes is ligonines isejom su 10, nors mikroskopuojant nebuvo.atvaziavom su 500), pries menesi 10 buvo, dar vis pavieniu bakteriju mates, bet augimo nebuvo.

O kodel Jums paskyre si tyrima atlikti? Ar echoskopu matyti, kad gali buti randas

QUOTE(pupinis @ 2011 05 19, 20:52)
O as ir nepaklausiau kodel...Insktuko seneles padidejusios, geldeles iki 4mm..Tai cia tikriausiai todel ir daro..
O mums e.coli vel..Ryt kartoju slapima, nes truputi slapimas buvo pasiklydes labaratorijoj..

QUOTE(Terapankė @ 2011 05 19, 23:22)
O as ir nepaklausiau kodel...Insktuko seneles padidejusios, geldeles iki 4mm..Tai cia tikriausiai todel ir daro..
O mums e.coli vel..Ryt kartoju slapima, nes truputi slapimas buvo pasiklydes labaratorijoj..

Jei yra randu, tai echoskopu mato, kad nelygios inkstuku sieneles, turbut taip, jei gerai supratau, birzelio pabaigoj mes vaziuosim pas nefrologa, reiks pasiklausinet.
E. coli ir musu priesas nr. 1. O kiek Jusu maziukui laiko, kokio dydzio refliuksas? Ar vis dar geriat nitrofurantoina? Kokiu dar profilaktikos priemoniu imates? Mes jau 5 men kaip negeriam vaistu. Labai dziaugiuosi.
QUOTE(pupinis @ 2011 05 20, 09:21)
E. coli ir musu priesas nr. 1. O kiek Jusu maziukui laiko, kokio dydzio refliuksas? Ar vis dar geriat nitrofurantoina? Kokiu dar profilaktikos priemoniu imates? Mes jau 5 men kaip negeriam vaistu. Labai dziaugiuosi.
Mano dukrytei 1m6men. 3 laipsnio refliukas.GEriam...Profilaktika tai duodu hemeopatiniu zirniuku, daugiau nieko

Duociau gal kokiu arbatyciu, bet negeria ji arbatu tik vandeni.
QUOTE(Terapankė @ 2011 05 20, 10:42)
Mano dukrytei 1m6men. 3 laipsnio refliukas.GEriam...Profilaktika tai duodu hemeopatiniu zirniuku, daugiau nieko

Ar padeda tie zirniukai? Mes geriam arbatas ir spanguoles, beje, mamytes, jei kyla klausimas, kaip paciom pasigaminti spanguoliu sultis, kad efektas butu max, nes ne visi maziukai gali luobeles praryti, tai yra paruostos spanguoliu sultys zuravita (cia ne tos kur parduotuvese parduodamos), as jas pirkau vaistinej, galima ir vaikams, ten dar deta betagliukanu, kurie didina organizmo atsparuma, kainuoja 30 lt, atidaryta galima laikyti 20 dienu saldytuve, brangoka, bet lb patogu.
QUOTE(pupinis @ 2011 05 20, 11:18)
Ar padeda tie zirniukai?
Nu ka as zinau...Mes suzinojom kad turim refliuksa tik dabar kovo menesi."sviezia"as sitoj bedoj...Pagal tai, kad auga e.coli gal ir nieko nepadeda, nes mes po 2sav antibu kurso ligonineje..Kiek cia tepraejo..Ankciau visa laik budavo temperatura, dabar nieko.Nuveziau siandien slapima, tegul man sviezia padaro.As ne Lietuvoje, metus laiko mums nezinojo kas yr...Konegrizau i LT ir atsigulem.
Pupinis, koki antibiotika jums paskirdavo su e.coli, kokia veiklioji medziaga? Ar visuomet guldydavo?