QUOTE(Šakalė @ 2011 12 02, 15:42)
Jus nejuokinkit.Kievienas pielonefritas neapseina be temperaturos.
Neastrus skausmas! Nelabai man atrodo suprantat apie ka snekat!
Nereikia sitai mamai buti tokiai uztikrintai savo nuomone. Nes pielonefritas gali eiti be tempos (ypac kudikiams) ir pastebeti tikrai nelengva. Mano vaikas pirma pielonefrita gavo dar net neturedamas 2 men. Be to, kad pasidare mieguistesnis, pablyskes ir eme isvalgyt tik puse normos MP, daugiau jokiu simptomu nebuvo. Nei irzlumo, nei temperaturos. Tingiu pasakot visa istorija, bet eiga buvo tokia besimptome, kad sunku patiketi net. Taip kad nereikia visko maut ant vieno kurpaliaus...
QUOTE(pupinis @ 2012 01 13, 00:27)
Tai aš visą dieną nieko nedarau, tik puoduką plaunu, reikėtų pamatyt, kaip mano rankos atrodo nuo vandens, bet ką padarysi, reikia.
Angelų kalva, tai jūs beveik nuo pat gimimo ir geriat nitrofurantoiną? O mums kaži kodėl šį kartą paskyrė 2 mg kilogramui, anksčiau, prieš pasikartojant ŠOI, gėrėm irgi tik 1 mg
Tai kad jus ir prie geriausiu noru nieko kito nesuspetumet padaryt.

O rankos isivaizduoju, kaip atrodo. Buvo laikas, kai as rankas po plovimo dar nuspirituodavau apie 6 kartus per diena, tai oda plysinedavo istisai

ir ant tu suplysimu visvien reikdavo vel dezinfektanta piltis. Net pagaugai per kuna praejo prisiminus.....
Taip. Nitrofurantoinas buvo paskirtas po pirmo pielonefrito, t.y. 2 men amziaus (iki 1 men amziaus jo isvis negalima skirti), nuo pirmos gimimo dienos gere Trimetoprima, bet jis nera toks efektyvus pries e.coli, tai pralauze. O nitrofurantoinas butent labai efektyvus pries e.coli.
Del dozes jums reikia sneketis su gydytoja. Galbut jusu atveju 2 mg ir nera daug, nes ji - mergaite.
QUOTE(Terapankė @ 2012 01 13, 01:33)
na siaip saunuole mergaite, kad sedas tiek daznai ir dar padaro .Maniske niekaip nesestu
as naudojuosi ir senoviniu budu-silpna kalio permanganato tirpaliuku
nuvalom vatyte
BEt mes kaip sakiau geriam nutrupejusi ketvertuka tikriausiai ta pati 20
Maniskis niekaip nesestu. Niekaip. Kas 3 valandas reikia visas diplomatijos pastangas sutelkti, kol ikalbu nueiti pasisioti

, bet nieko nepadarysi, toks amzius.
Jus turbut zinot, kad kalio permanganatas sukelia odos ligas ir netgi vezi. Ypac kudikiams, kuriu oda yra plona ir jautri.
As apsiribociau ramunelemis
O vata nepalieka plauseliu?
Kiek miligramu vienoj tabletej to jusu vaisto? Maniskiui perkam 50 mg tabletes ir duodam taip pat ketvirti = 12, 5 mg.