QUOTE(pupinis @ 2012 03 01, 00:07)
Nežinau dėl nemiškinių spanguolių efektyvumo, nieko negaliu pasakyti, bet svarbiausia spanguolių yra žievelė, man taip Puzinas sakė, tai pamėginkit kuo smulkaiu sutrinti, kad tų žievelių pakliūtų, sunku, kai dar toks mažas vaikutis, aš vienu metu gaudavau Širdažolėj pirkti Žuravitos, tai ten spanguolių sultys, skirtos gydymui, bet gal tik nuo metų galma duoti, reik pasiklausinėti.
Dabar, kai dukrytė didesnė, tai keliuosi 2 kartus per naktį, o anksčiau, tai net nepamenu, gal ir panašiai. O bakterijos, paprastai e. coli, tai su išmatom ir pakliūva, ypač kai tuštinasi į sauskelnes. Jei kils klausimų, klauskite, visada atsakysiu, žinau, kaip sunku, kai nieko nežinai ir šaudai visur info.
Dabar, kai dukrytė didesnė, tai keliuosi 2 kartus per naktį, o anksčiau, tai net nepamenu, gal ir panašiai. O bakterijos, paprastai e. coli, tai su išmatom ir pakliūva, ypač kai tuštinasi į sauskelnes. Jei kils klausimų, klauskite, visada atsakysiu, žinau, kaip sunku, kai nieko nežinai ir šaudai visur info.
Labai aciu uz parama patarimus. Tikrai pasinaudosime. Ir klausimu begales, nes neatseku ka blogai darau, kad infekcija kartojasi. Nakti nekeiciu pamperso, o , matyt, reikia. Gal dar profilaktine doze 0.005 po du kartus dienoje yra per maza. Dabar sveriame beveik 8 kg. Reikia turbut ilgiau ir plika sikna palaikyti

Jauciu mumi spanguoliu zieveliu dar per mazi valgyti. Radau spanguoliu sirupa Urinal, Zurovitos nebegauna. Tarsiuos su pediatre kaip vartoti.
Aciu dar karteli )
Jei kokie patarimai saus i galva, parasykite. Esu dekinga is anksto