QUOTE(BaltaJuoda @ 2007 02 13, 12:13)
Na kadangi nei vaikino nei vyro aš neturiu, tik giliai į akį ir širdį  kritusį žmogutį, kurio pamatyt šią dieną nepavyks, tai sukūriau jam filmiūkštį ir rytoj nusiųsiu nuorodą, kad pažiūrėtų- tikiuosi patiks
  kritusį žmogutį, kurio pamatyt šią dieną nepavyks, tai sukūriau jam filmiūkštį ir rytoj nusiųsiu nuorodą, kad pažiūrėtų- tikiuosi patiks   

Filmukas
 kritusį žmogutį, kurio pamatyt šią dieną nepavyks, tai sukūriau jam filmiūkštį ir rytoj nusiųsiu nuorodą, kad pažiūrėtų- tikiuosi patiks

Filmukas
Nu negaliu nepasigirti dabar
 man draugas padovanojo toki panasu filmuka, tik jis ilgesnis buvo ir jis ten sudejo labai daug nuotrauku is musu visos draugystes nuo pat pradziu, dar prifotkino visokias svarbias vietas - na tarkim kur pirmakart mylejomes, vakarieniavom, kur jis pasiule man jau tapt pora, dovanas nufotkino net ir viska i toki filmuka sudejo, o as visiskai nieko nezinojau, jis man net be progos dovanojo tai buvau apakus
 man draugas padovanojo toki panasu filmuka, tik jis ilgesnis buvo ir jis ten sudejo labai daug nuotrauku is musu visos draugystes nuo pat pradziu, dar prifotkino visokias svarbias vietas - na tarkim kur pirmakart mylejomes, vakarieniavom, kur jis pasiule man jau tapt pora, dovanas nufotkino net ir viska i toki filmuka sudejo, o as visiskai nieko nezinojau, jis man net be progos dovanojo tai buvau apakus  ai o visa to filmuko grojo aerosmitu 'i don't wanna miss a thing'..
 ai o visa to filmuko grojo aerosmitu 'i don't wanna miss a thing'..