Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti.
Ar greitai pradejote kitus santykius?
Atsakyti
Manau naivu manyti,kad mylint zmogu galima greitai pradeti naujus santykius. Nesvarbu issiskyrus ar pan.. zmogaus gali salia nebebuti o jausmai tai lieka... Po labai netiketo issiskirimo su buvusiu, labai sudetinga buvo isileisti i sirdi nauja zmogu.
Del paleidimo - paleidau is karto, nera reikalo laikyti jeigu jauti kad nebetrauki. O atleisti - tai tas pats kas pamirsti,atrodo jau viskas,bet sutikus vis tik jauciasi nuoskauda kaip koks mazolis smile.gif dabar kai turiu seima, vaika - kita gyvenima- galiu sakyti kad tai skaudi praeitis, kuriai uzgyti reikejo laiko ir daug veiklos.
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 01:38)
Jeigu jus issiskyrete arba jus paliko, kaip atleidote, paleidote kita zmogu, ypac jeigu norejote su juo buti.

Po 5metų.
Atsakyti
manes tai nieks neklause, paeme ir isejo ir paliko su suduzusia sirdim verysad.gif o saves su kitu zmogum dar niekaip neisivaizduoju, tam reikes daug laiko.
Atsakyti
Na manau, jei zmogui pradedi neberupeti, tai jis tikrai nebeklaus nieko ims ir iseis. Manau dar blogiau, kai tampo nervus ir sveikata gadina del nieko, nes nieko seniai nejaucia, tik gaila palikti, o del ko tai priezastis neaiski.
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 01:38)

O taip....skaudi tema....nžn....labai norėjau, kad išsilaikytų mūsų santuoka, dariau viską, kad tik būtų geriau.... bet geriau nebuvo, nes ėmiau sirgti...verkiau daug....bet vieną gražią dieną atsibundi ir supranti- kiek galima? ar galop būsi laiminga šitiek prisikentėjusi? ar vaikas yra laimingas matydamas visą tą mėšlą? Tiesiog neištvėriau ir pati pasiūliau skirtis...ir dėl to nesigailiu...esu mylima ir laiminga su kitu žmogumi, o mano vaikas pagaliau gavo tai ką ir turėjo gauti-tetuką, kuris negaili jam dėmėsio tiek, kiek trokšta maža vaiko širdelė...žodžiu-nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2006 12 19, 23:18)
O taip....skaudi tema....nžn....labai norėjau, kad išsilaikytų mūsų santuoka, dariau viską, kad tik būtų geriau.... bet geriau nebuvo, nes ėmiau sirgti...verkiau daug....bet vieną gražią dieną atsibundi ir supranti- kiek galima? ar galop būsi laiminga šitiek prisikentėjusi? ar vaikas yra laimingas matydamas visą tą mėšlą? Tiesiog neištvėriau ir pati pasiūliau  skirtis...ir dėl to nesigailiu...esu mylima ir laiminga su kitu žmogumi, o mano vaikas pagaliau gavo tai ką ir turėjo gauti-tetuką, kuris negaili jam dėmėsio tiek, kiek trokšta maža vaiko širdelė...žodžiu-nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.... drinks_cheers.gif

Jetau, Karnisauskiene, kaip smagu tokia tavo istorija skaityti. Kad tik daugiau tokiu laimingu likimu butu wub.gif thumbup.gif Sekmes jums saunuoliai. hi.gif
Atsakyti
Aš nežinau, kiek metų reikia, kad užmegsti naujus santykius...Man-labai daug. Ne tik reikia, kad skausmas praeitų -man jis jau senų seniausia praėjęs. Taip kažkaip reikia vėl į pradinę padėtį grįžt. įsimylėt galima, bet va, kaip su tuo santykių tvirtumu būtų -nežinau
Atsakyti
O man atrodo, kad tai absoliučiai nepriklauso nuo laiko... Jis aplamai reliatyvus smile.gif Ir gebėjimas sukurti naujus santykius priklauso tik nuo to, ar sutiktasis yra tavo žmogus.
Atsakyti
Sako:Laikas-geriausiai gydo žaizdas,bet kartais Tavo žmogus gali imti ir atsirasti ir nemanau,kad tada galvot,kaip elgtis.. tai gali pasakyti tik tavo širdis.. ir jausmai žmogui
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2007 01 03, 10:42)
Sako:Laikas-geriausiai gydo žaizdas,bet kartais Tavo žmogus gali imti ir atsirasti ir nemanau,kad tada galvot,kaip elgtis.. tai gali pasakyti tik tavo širdis.. ir jausmai žmogui

Visiskai sutinku.Tavo zmogus pagal visatos desni atsiranda visada laiku, o pagal musu-kada maziausiai to tikiesi
Atsakyti
O man tas tavo ne tavo apskritai kažkoks netikras. Įsimyli -atrodo tavo:) Išsiskiri, pasirodo nei nepanašus į tavo. Man rodos, su daug kuo gali būti laimigas -tik reikia jausmų, abipusio supratimo ir geranoriškumo būti kartu
Atsakyti