Mes jau paaugom ir įpratom kasdien apsitvarkyti... Priešingu atveju, mano stogas važiuotų, nes nekenčiu betvarkės. Vaiko žaislai turi savo vietą - kiekvieną vakarą sudedu į dėžę. Valgom ir trupinam tik virtuvėje, todėl kiekvieną rytą po pusryčių susitvarkau. Dulkių siurblį įsijungiu tik porą kartų per savaitę, o mano mažius man netgi padeda jį pastumdyti.

Jam labai patinka visokie garsai. Kiekvieną dieną verdu vakarienę, tačiau nesistengiu tam skirti daug laiko ir jėgų. Po pietų, kai mažius miega, spėju šiek tiek pamegzti, paskaityti arba pasedėti prie kompo. Jei noriu miego, pamiegu kartu...
Aišku, būna visko. Tenka jį ir panešioti, ir leisti šiek tiek pazirsti. Dalį kambario užtvėrėm, kad neprieitų prie gėlių ir kompo, tačiau čia jis labai nori papulti... Kai kurios spintelės užrištos, kitose sukrauti žaisti tinkami indai.
Mūsų tėtis tvarkingas, todėl nešvarūs rūbai keliauja į skalbinių dėžę, o švarūs ilsisi spintoje. Visi daiktai turi savo vietas, todėl ir nesimėto. O žaislai tam ir yra, kad mėtytųsi.

Manau, kad šiokia tokia tvarka privalo būti... Ir ne tik buityje, bet ir visur kitur.
url=http://www.supermama.lt/liniuote/2vaikai/]

[/url]