QUOTE(diava5 @ 2007 08 22, 16:19)
Gal ir taip.... O kas padarys, jei ne mes pacios??? Tikrai nesu pedante, bet tvarka megstu, tuo labiau, kad maziukas jau daug laiko praleidzia ant grindu.... Po vaikucio gimimo kuri laika labai blaskiausi, nieko nespedavau, bet po truputi isivaziavau... Tiesiog stengiuosi, kad nesusidarytu didele betvarke...
kad pvz dulkiu nenuvalysi siandien, tai iki rytojaus nori tikek, nori ne, bet jos niekur nepabegs

kaip ir nepabegs ka tik isdziuve skalbiniai, o tu juos gali islyginti sekancia diena, kai nusluostysi dulkes

pradzioje man padedavo toks susirikiavimas visu darbu galvoje, jei visko labai daug, galima ir ant popieriaus rasytis

bet as gana greitai ipratau viska daryti LABAI GREITAI, bet ne atmestinai, o gerai ir kokybiskai, kaip kad darydavau letai
Dabar, kai vaikui jau 2 metai ir jis itin aktyvus, visko jam reikia ir viskas idomu, kai realiai negalima jo palikti be prieziuros nei minutei, kad ko neiskrestu, as laiko turiu daugiau, nei tada, kai jis buvo visai mazutis ir dar nevaiksciojo

paradoksas, bet taip yra, nes ismokau derinti dabar absoliuciai atrodo viska.
Kita vasara, kai jam sueis treji zadu grizti i darba, o vaikiuka patiketi labai gerai auklei. Tai reiks derinti motinyste, darba ir dar savo amzinus mokslus, nes nesimokyt man kazkaip neiseina

ir dar but gera zmona ir dar paciai islikti savim. Galvoju, ar ne per daug cia is manes reikalaujama

, bet is tikruju, kas is manes ko reikalauja? tai cia as pati is saves reikalauju - buti gera mama, darbuotoja, studente ir dar zmona

Vyrui uztenka, kad as gera mama ir zmona

o mano darbuotojos ar studentes pasiekimai jam -nioliktoj vietoj. Gerai, kad dar man nesako, kad tu sedi namie, vaika augini, tai nieko neveiki....