Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis darželyje

QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 21, 11:55)
O dėl šampano blink.gif , alkoholio ir kitų vaišių auklėtojoms atskirai - griežtas NE  schmoll.gif

Nenešiau šampano smile.gif Įdėjau paką kavos.
Atsakyti
Nesuprantu, kam per vaiko gimtadienį dar išskirtinai auklėtojas girdyti? Mano manymu, turėtų vaišės būti bendros tiek auklėtojoms, tiek vaikučiams. Mano mažojo pirmadienį tikroji diena. Planuoju nunešt šakotį, į jo vidų pridėti visokių saldainių. Taip pat sulčių, vaisių. Auklėtojų nereikėtų apsunkint su tortais, nes vaikai dažnai išsitepa + tortams reikia papildomų indų, ko nereikia šakočiui.
Atsakyti
QUOTE(editagu @ 2011 05 27, 10:21)
Nesuprantu, kam per vaiko gimtadienį dar išskirtinai auklėtojas girdyti? Mano manymu, turėtų vaišės būti bendros tiek auklėtojoms, tiek vaikučiams. Mano mažojo pirmadienį tikroji diena. Planuoju nunešt šakotį, į jo vidų pridėti visokių saldainių. Taip pat sulčių, vaisių. Auklėtojų nereikėtų apsunkint su tortais, nes vaikai dažnai išsitepa + tortams reikia papildomų indų, ko nereikia šakočiui.

GERA IDEJA 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus aukletojos pacios praso, kad nenestu tevai tortu, nes buna, kai vaikuciams apsunksta skrandukai, jeigu jis riebus, o sakoti tai ir mes nesame, arba savo kepta pyraga, visada nesame vaikiska sampana smile.gif sulciu, vaisiu, saldainiu kazkaip vengdavome, nes budavo grupeje ir metinuku, tai sokoladiniu jie nenori, o ciulpiamu baisu, kad neuzspringtu budavo, o vat o didziajai i mokykla, tai sakoti arba savo kepta pyraga ir saldainius nesasi, o arbatos turi mokykloje, tai nieko daugiau ir nereikia smile.gif Aukletojoms tikrai nieko atskirai nenesame, net mintis tokia nekilo, kad stipresniu gerimu nesti aukletojoms, jos pavyzdys vaikams, tai nera ko ten gadinti ivaizdzio
Atsakyti
oho bigsmile.gif - pasirodo kažkam dar kyla klausimas ar švesti gimtadienį darželyje blink.gif sužavėjo pasakymas kad geriau didesnę dovaną nupirkti doh.gif doh.gif ...vaje.....

mes nešim šakotį - kaip ir dauguma matau - sesuo paprotino -nes jau patirtis su dviem darželinukais atlaikyta.... tongue.gif o šiaip pritariu kad tortų kreminių geriau ne schmoll.gif ypač pirktinių...

..manau dar šakotį papuošim kokiais šokoladiniais burbuliukais šiandien vakare rolleyes.gif - nu man tai vaikas galėtų kad ir 10 kartų gimtadienį švesti.. gi geros emocijos taip svarbu.. ir netiesa kad mažiukai nieko neatsimena... schmoll.gif mes net pasaką prieš miegą turim vieną apie antrąjį gimtadienį ir jo šventimą vadinasi - kartu papasakojam kas tą dieną buvo, kas atėjo ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
na man dar neteko nešti vaišių į darželį, bet mano asmeninė patirtis, kad tokia proga labai tinka keksiukai, dukrai į mokykla kokia proga prikepdavau tiek, kad kiekvienam po vieną ir mokytojai būtų, keksiukus kepdavau popierinėse formelėse, tai ir tepliotis nereikia ir šiaip vaikai labai mėgsta, visada laukdavo dičkės firminių vaišių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 09 20, 14:59)
na man dar neteko nešti vaišių į darželį, bet mano asmeninė patirtis, kad tokia proga labai tinka keksiukai, dukrai į mokykla kokia proga prikepdavau tiek, kad kiekvienam po vieną ir mokytojai būtų, keksiukus kepdavau popierinėse formelėse, tai ir tepliotis nereikia ir šiaip vaikai labai mėgsta, visada laukdavo dičkės firminių vaišių  4u.gif

Ačiū už mintį, didžiosios artėja gimtadienis, pasinaudosiu patarimu thumbup.gif
Atsakyti
Mamos patarkit,musu gimtadienis siemet ispuola sestradieni,ar turetume vaikiukus pavaisint penktadieni,ar visai reiktu praleist sia svente...Manau vaikui butu malonu pavaisint savo draugus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2011 09 26, 20:47)
Mamos patarkit,musu gimtadienis siemet ispuola sestradieni,ar turetume vaikiukus pavaisint penktadieni,ar visai reiktu praleist sia svente...Manau vaikui butu malonu pavaisint savo draugus blush2.gif

Nepraleiskit, jei tik turit galimybę, nes per daug gerų emocijų vaikui tikrai nebus. Galit ir penktadienį, ir pirmadienį jau po gimtadienio (toks variantas gal net geresnis). Juk tokia šventė tik kartą metuose 4u.gif
Atsakyti
nu arteja ir mano dukrai pirmasis gimtadienis darže, vat ir susimąsčiau g.gif Nu nenoriu aš tuo šakočiu užgrūst, nu suprantu, saugu, nesukirmis, nesuges, bet nu..... nevalgom mes šakočių patys pvz. joks čia skanumynas ir dar visi kaip kareiviai jį tempia..... Giminaitė kepa napoleonus - su plikytu kremu. Baisu siaubas ojojoi - ten ir sviestas ir grietinė ieina blink.gif Dieviškai skanūs. Visada juos ir tik juos leidžiu ragaut savo vaikams, nes žinau iš ko ir kaip kepta ir nėra iš tiesų per riebu ar dar kažkaip netinkama. Labai noriu tokį didelį tortą nunešti vaikams. Bet ir bijau tuo pačiu..... blush2.gif Bliam, išmes mane iš darželio pasipiktinusios auklėtojos ir mamos dar su skėčiais užkapos lotuliukas.gif Forumiečių pasiskaičius. Jaučiu teks rizikuot, ir nuslinkt su tuo tortu, o auklėtojos tegul, apžiūri, apuosto ir pačios nusprendžia joms valgyt tą tortą, su vaikais pasidalint ar išvis išmest, kaip nesaugų ir nedraugišką darželio aplinkai. Paruošiu ir kokį atsarginį variantą (tik jau ne šakotį ir ne saldainių). Bet ką dar orginalaus ir smagaus sugalvot ???!!! Padėkit, pls ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2011 09 27, 11:00)
nu arteja ir mano dukrai pirmasis gimtadienis darže, vat ir susimąsčiau  g.gif  Nu nenoriu aš tuo šakočiu užgrūst, nu suprantu, saugu, nesukirmis, nesuges, bet nu..... nevalgom mes šakočių patys pvz. joks čia skanumynas ir dar visi kaip kareiviai jį tempia.....  Giminaitė kepa napoleonus - su plikytu kremu. Baisu siaubas ojojoi - ten ir sviestas ir grietinė ieina blink.gif Dieviškai skanūs. Visada juos ir tik juos leidžiu ragaut savo vaikams, nes žinau iš ko ir kaip kepta ir nėra iš tiesų per riebu ar dar kažkaip netinkama. Labai noriu tokį didelį tortą nunešti vaikams. Bet ir bijau tuo pačiu.....  blush2.gif  Bliam, išmes mane iš darželio pasipiktinusios auklėtojos ir mamos dar su skėčiais užkapos  lotuliukas.gif  Forumiečių pasiskaičius. Jaučiu teks rizikuot, ir nuslinkt su tuo tortu, o auklėtojos tegul, apžiūri, apuosto ir pačios nusprendžia joms valgyt tą tortą, su vaikais pasidalint ar išvis išmest, kaip nesaugų ir nedraugišką darželio aplinkai. Paruošiu ir kokį atsarginį variantą (tik jau ne šakotį ir ne saldainių). Bet ką dar orginalaus ir smagaus sugalvot ???!!! Padėkit, pls  ax.gif  4u.gif

asmeniškai aš esu prieš tortus darželyje ir labai džiaugiuosi jog mano vaikų darželyje jų neleidžia neštis. Jei jau nepatinka šakotis, tai galima pyragą kokį ar keksą iškepti.
Jūsų atveju tiesiog paklausčiau auklėtojų ką galima neštis į darželį. Aš visada auklėtojų atsiklausiu ar galima ir ką galima.
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2011 09 27, 11:00)
Bet ką dar orginalaus ir smagaus sugalvot ???!!! Padėkit, pls  ax.gif  4u.gif

Mano šešiametis jubiliatas šiandien iškeliavo darželin su meškučio formos namie keptu paprasčiausiu biskvitu. Toks "tortas" labai patiko ir vaikams, ir auklėtojoms, todėl jau kokius 6 metus yra mūsų šeimos tradicija. Tik pagal jubiliatų pageidavimus tai šokoladu meškutį išpaišau, tai spalvotu glajumi, tai razinomis pagardinu, tai želė saldainiukais. Kitos nusisekusios vaišės - glajumi puošti naminiai meduoliukai. Kepam pagal kalėdinį raceptą, tačiau parinkus formeles puikiai tinka ir gimtadieniui, ir Kaziuko mugei, ir daugybei kitų progų. Beje, ir vaikams be galo smagu patiems nagučius prikišti prie savo gimtadienio vaišių gamybos.
Atsakyti