QUOTE(Nuska @ 2011 09 27, 12:16)
asmeniškai aš esu prieš tortus darželyje ir labai džiaugiuosi jog mano vaikų darželyje jų neleidžia neštis. Jei jau nepatinka šakotis, tai galima pyragą kokį ar keksą iškepti.
Jūsų atveju tiesiog paklausčiau auklėtojų ką galima neštis į darželį. Aš visada auklėtojų atsiklausiu ar galima ir ką galima.
Jūsų atveju tiesiog paklausčiau auklėtojų ką galima neštis į darželį. Aš visada auklėtojų atsiklausiu ar galima ir ką galima.
O gal galėtumėte plačiau ir išsamiau apie priežastis kodėl Jūs prieš tortą darželyje ?

auklėtojos klausiau, jos atsakymas, darželyje negalima, bet jei Jūsų naminis tai atneškit

Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2011 09 27, 12:22)
Mano šešiametis jubiliatas šiandien iškeliavo darželin su meškučio formos namie keptu paprasčiausiu biskvitu. Toks "tortas" labai patiko ir vaikams, ir auklėtojoms, todėl jau kokius 6 metus yra mūsų šeimos tradicija. Tik pagal jubiliatų pageidavimus tai šokoladu meškutį išpaišau, tai spalvotu glajumi, tai razinomis pagardinu, tai želė saldainiukais. Kitos nusisekusios vaišės - glajumi puošti naminiai meduoliukai. Kepam pagal kalėdinį raceptą, tačiau parinkus formeles puikiai tinka ir gimtadieniui, ir Kaziuko mugei, ir daugybei kitų progų. Beje, ir vaikams be galo smagu patiems nagučius prikišti prie savo gimtadienio vaišių gamybos.
Ačiū

Meduoliai - super. tik reikia galvot kuo papuošt. O tas glajus glajus - juk į jo sudėtį įeina žali kiaušinio baltymai

Mano norimo nešti napoleono kremo sudėtis - pienas, sviestas, miltai. Kažkaip sakyčiau pagal produktus visai tinkama

šiaip tai kai pradedi apie sudėtis galvoti ir smulkintis, tai visai gali niekas netikti. Liks iš viso baliaus tik kokie džiuvėsėliai