QUOTE(Sanita @ 2009 03 23, 21:09)
Vaikai sergantys alergijom tokiu skanestu atsisakyti nemoka o suvalges toki su sokoladiniu biskvitu torta ar sakoti gali isvaziuoti is darzelio su greitaja
cia jau yra tiktai ju problema. Mazuma taikosi prie daugumos, o ne atvirksciai.
Iki kokiu keturiu metu is sunaus spinteliu po tokiu gimtadieniu susirinkdavau saldainius ( jisai zinodamas, kad jam negalima, pats sudedavo, o as uz tai ji stengdavausi pamaloninti kuo nors kitu) ir nedareme is to pasaulines problemos, nes tai mano ir mano vaiko reikalas - dabar isaugome.
QUOTE(Sanita @ 2009 03 23, 21:09)
pries pradedant lankyti darzeli, tevams yra duodama uzpildyti anketa apie vaiko pomegius ir poreikius.
Bet bendrai paemusi manau, kad su tokiais poreikiais ( stipria alergija maistui) vaikas turi buti arba ismokytas kas jam galima, kas negalima arba lankyti specializuota darzeli, kuris bus pritaikytas tokiems poreikiams. Tevu pasirinkimas, kuriuo keliu jie nori eiti.
Aisku gali bandyti ir reikalauti, kad visi taikytusi prie ju - aukletojos atrinkinetu maista, virtuve gamintu atskirus patiekalus jam, kiti tevai pries nesdami skanumyna vaikams i darzeli pagalvotu butent apie ji, o ne apie tai, kad likusiems vaikams tai patiks.... bet cia manau sunkiausias kelias, kuris galbut ir tinkamas suaugusiam, bet savo vaikui vargu ar toki uzkrauciau.
P.s. mano dukrai yra stipri alergija berzu ziedadulkems - su tavo mastymu tureciau pareikalauti, kad darzelio teritorijoje butu iskirsti visi berzai.