Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienis darželyje

Gerai,kad pasiskaiciau,o tai greitai dukrytes gimtadienis ir galvojau kuo vaikucius pavaisint smile.gif
Atsakyti
Aš pernai metais tai ir nešiau šakotį ir sulčių, ir užteko vaikučiams. O auklėtojoms tai nieko nenešiau smile.gif
Atsakyti
aš irgi nešiau tik vaikam.
Atsakyti
QUOTE(Gluosneta @ 2009 09 15, 12:45)
Tortu negalima nesti nei y viena darzely.Galima tik pyragus,sakocius nu zodziu kur nera tu pertepimu visokiu.Aukletojoms papildomi rupesciai, bet vaikams tai patinka.Mes su maziais gimtadienio proga padarom piesinuku knygele,padainuojam daineliu,pasokam.Jiem smagu biggrin.gif

o pas mus visada yra nesami tortai, sultys, na kas ka sugalvoja tas ta nesasi...
zaidimai, sveikinimai, mini dovaneles (simbolines is grupes fondo)
smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 09 25, 16:41)
o pas mus visada yra nesami tortai, sultys, na kas ka sugalvoja tas ta nesasi...
zaidimai, sveikinimai, mini dovaneles (simbolines is grupes fondo)
smagu  smile.gif

Na cia jau aukletojos prisiima sau atsakomybe tada.Nes veterinarija neleidzia grieztai .O ir darzelio dietistas gali uzeiti,ir bus tada jau ne pyragai.O aukletojom as ir sutinku kad nereikia cia juk vaiko gimtadienis,ir vaiku svente.
Atsakyti
QUOTE(Gluosneta @ 2009 09 25, 17:59)
Na cia jau aukletojos prisiima sau atsakomybe tada.Nes veterinarija neleidzia grieztai .O ir darzelio dietistas gali uzeiti,ir bus tada jau ne pyragai.O aukletojom as ir sutinku kad nereikia cia juk vaiko gimtadienis,ir vaiku svente.

na as tai nieko pries tortus nematau, vis del to gimtadienis, o ir kiek ten to torto tenka vaikui kai 24(pas mus grupese tiek) vaikai + 2 aukletojos +auklyte issidalina... mazas gabaliukas labai. savo akim maciau.

mano mergaite jau priesmokyklinuku grupej ir visus tuos metus negirdejau, kad butu kile del tortu kokiu problemu g.gif gal cia nuo darzelio priklauso, ir dar nuo tevu aisku...
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 09 25, 19:35)
na as tai nieko pries tortus nematau, vis del to gimtadienis, o ir kiek ten to torto tenka vaikui kai 24(pas mus grupese tiek) vaikai + 2 aukletojos +auklyte issidalina... mazas gabaliukas labai. savo akim maciau.

mano mergaite jau priesmokyklinuku grupej ir visus tuos metus negirdejau, kad butu kile del tortu kokiu problemu  g.gif  gal cia nuo darzelio priklauso, ir dar nuo tevu aisku...

As ir pries tortus nieko pries,ir pati savo sunui duodavau po truputy nuo metuku.Bet cia veterinarija neleidzia kur yra visokiu pertepimu is baltymu, grietines, jogurtu, su visom tom makaliosem.automatiskai ir dietistas darzelio negali leisti.Bet kituos darzeliuos taip grieztai neziuri.Man asmeniskai labiau ir patiktu ant torto degti zvakutes ne ant sakocio,nu pas mus neleidzia. unsure.gif Ir vaikai labiau manau megsta torta
Atsakyti
QUOTE(Gluosneta @ 2009 09 26, 10:06)
As ir pries tortus nieko pries,ir pati savo sunui duodavau po truputy nuo metuku.Bet cia veterinarija neleidzia kur yra visokiu pertepimu is baltymu, grietines, jogurtu, su visom tom makaliosem.automatiskai ir dietistas darzelio negali leisti.Bet kituos darzeliuos taip grieztai neziuri.Man asmeniskai labiau ir patiktu ant torto degti zvakutes ne ant sakocio,nu pas mus neleidzia. unsure.gif Ir vaikai labiau manau megsta torta

Torta galima suvalgyt ir namie biggrin.gif
Grupej 24 vaikai vadinasi vien darzelyje per metus vaikas jau gaus 24 gabaliukus torto biggrin.gif nezinia kokiais idarais (sokoladiniai, riesutiniai, karameliniai -prifarsiruoti dazu, konservantu, esensiju) ir visai nesvarbu ar sviezias ar senas... doh.gif Zinoma sakotis jei is parduotuves taip pat pilnas konservantu, dazu ir kitu .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 09 26, 10:38)
Torta galima suvalgyt ir namie  biggrin.gif
Grupej 24 vaikai vadinasi vien darzelyje per metus vaikas jau gaus 24 gabaliukus torto  biggrin.gif  nezinia kokiais idarais (sokoladiniai, riesutiniai, karameliniai -prifarsiruoti dazu, konservantu, esensiju) ir visai nesvarbu ar sviezias ar senas...  doh.gif  Zinoma sakotis jei is parduotuves taip pat pilnas konservantu, dazu ir kitu ....  doh.gif

Tai tas yra kad nezinai kas ten yra neduok dieve nuo to torto vaikas apsirgtu,tai aukletojai jau tada butu ne pyragai,nes mes esama informuotos kad tokiu dalyku negali buti.
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 09 26, 09:38)
Torta galima suvalgyt ir namie  biggrin.gif
Grupej 24 vaikai vadinasi vien darzelyje per metus vaikas jau gaus 24 gabaliukus torto  biggrin.gif  nezinia kokiais idarais (sokoladiniai, riesutiniai, karameliniai -prifarsiruoti dazu, konservantu, esensiju) ir visai nesvarbu ar sviezias ar senas...  doh.gif  Zinoma sakotis jei is parduotuves taip pat pilnas konservantu, dazu ir kitu ....  doh.gif

o kas cia blogo per metus suvalgyti 24 plonus gabaliukus torto? o be to kai pacios perkam valgymui namuose tai kas ten zino ar gera nusipirkom ar ne gi visko prekyboj pasitaiko, o as tikiu, kad vistiek gal kazkiek pasiskaito etikete ar gal perka is patikrintu pastoviu vietu mamos gi zino kad ir savas vaikas valgys
QUOTE(Gluosneta @ 2009 09 26, 09:55)
Tai tas yra kad nezinai kas ten yra neduok dieve nuo to torto vaikas apsirgtu,tai aukletojai jau tada butu ne pyragai,nes mes esama informuotos kad tokiu dalyku negali buti.

jei mano vaikas apsirgtu nuo darzelyje suvalgyto torto man tikrai nekiltu mintis kaltinti aukletoja
Atsakyti

jei mano vaikas apsirgtu nuo darzelyje suvalgyto torto man tikrai nekiltu mintis kaltinti aukletoja
[/quote]

Smagu jei jums nekiltu noras apkaltinti aukletoju biggrin.gif ,bet be jusu yra dar 23 tevai,ir bent puse drasiai tai padarytu .Tokie mes lietuviai,ir nemalonumu butu tikrai
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2009 09 26, 10:38)
Zinoma sakotis jei is parduotuves taip pat pilnas konservantu, dazu ir kitu ....  doh.gif

+ dar lygiai taip pat neaisku kokio senumo.
nu tai ir koks skirtumas tada tarp torto ir sakocio?
Atsakyti