Įkraunama...
Įkraunama...

Kas apmokėjo vestuves?

Apklausa: Kas apmokėjo vestuves (didžiąja dalį)? (935 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Reika @ 2010 01 27, 14:25)
na gal tevai nori pasikviesti sau kompanija, kad butu jiems linksmiau tongue.gif

Tai pasiūlyčiau jiems kompaniją į svečius pasikviesti, o ne į mano vestuves doh.gif
Atsakyti
Pas mus didesnioji dalis buvo musu, kita mano tevu.Siek tiek prisideji vyro tevai mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif tevai visas vestuves apmokejo...:)ka padarysi musu algos tam neuztenka ...
Atsakyti
Patys viska apmokam, tik tiek, kad dovanu gavom vestuvinius ziedelius nuo seneliu... bigsmile.gif
Atsakyti
nors planuojam kuklią vakarienę,be daug šurmulio ir bereikalingų svečių, gavos taip,kad ir už tai sumokės mano tėveliai,nes kai sužinojo kad jau nusprendėm tuoktis, padovanojo mums pinigėlius ir paliepė leisti savo nuožiūra ax.gif niekur nesikiša, jokių pageidavimų neturi 4u.gif
Atsakyti
Mes vestuves tik planuojam, neseniai ivyko suzadetuves/ pasipirsimas... Todel dabar laukia taupymas vestuvems smile.gif
Zinau, kad vestuves bus keliamos is musu pinigu. Aisku tikimes, kad dalis islaidu gris per dovanas blush2.gif
Atsakyti
Noriu jusu nuomoniu ir patarimu. iki musu vestuviu liko siek tiek daugiau kaip pora menesiu.. Mano(jaunosios) teveliai negali mums padeti finansiskai, o jaunojo kisa savo pagalba per prievarta. . As sito labaiusiai bijau uz viska pasaulyje. Ne kiek apkalbu po vestuviu, o kiek to, kad tuomet musu vestuves butu jau nebe musu svente o tevu...
Galvojame kaip daryti vestuveles.. zaksas, baznycia, po baznycios TIK su tevais i restorana... O po viso pabuvimo su tevais. Lekiam su draugais, broliais ir seserimis atsvesti sodyboje... blush2.gif Sekancia diena isskrendam i kelione. (jau uzsakyti bilietai). Noriu jusu nuomoniu.
Atsakyti
Joliete, jūs jau pati gerai aprašėte ko norite. smile.gif
Jei būsimo vyro tėvai yra linkę kištis, nurodinėti, primigtinai siūlyti savo nuomonę, tada aš mandagiai atsisakyčiau ir daryčiau iš savų lėšų, tokias vestuves kokių noriu, kad jos būtų dviejų žmonių, kuriančių naują šeimą, noras, o ne kažkieno tėvų smile.gif

O jei tėvai geranoriški ir sukalbami, pasikalbėkite ko jie tikisi taip darydami, ar nori pakviesti kažką, ko jūs nenorite ir pan. mirksiukas.gif

Bet vis dėl to aš už tokias vestuves kokias jūs aprašėte. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 03 01, 19:37)

Bet vis dėl to aš už tokias vestuves kokias jūs aprašėte. bigsmile.gif

Aciu tau uz nuomone. Visi aplinkui tik ir girdziu kaip kalba, kad niekas tokiu vestuviu nedaro, i ka cia panasu ir t.t. Visiems geras nebusi. Man labai reikejo isgirsti toki padrasinima. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2010 03 02, 10:40)
Aciu tau uz nuomone. Visi aplinkui tik ir girdziu kaip kalba, kad niekas tokiu vestuviu nedaro, i ka cia panasu ir t.t. Visiems geras nebusi. Man labai reikejo isgirsti toki padrasinima. Aciu labai.
Tikrai nėra už ką. mirksiukas.gif Aš visada už šventę jauniesiems, o ne jų svečiams, bei visai giminei. mirksiukas.gif
Neklausykit aplinkinių. Elkitės taip, kaip jums liepia širdis, norai, išgalės. Juk jei aplinkiniai sakys: šok nuo tilto, tai juk nešoksit smile.gif Išklausyt nuomones galima, bet nereikia jomis aklai sekti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliete @ 2010 03 01, 18:48)
Noriu jusu nuomoniu ir patarimu. iki musu vestuviu liko siek tiek daugiau kaip pora menesiu.. Mano(jaunosios) teveliai negali mums padeti finansiskai, o jaunojo kisa savo pagalba per prievarta. . As sito labaiusiai bijau uz viska pasaulyje. Ne kiek apkalbu po vestuviu, o kiek to, kad tuomet musu vestuves butu jau nebe musu svente o tevu...
Galvojame kaip daryti vestuveles.. zaksas, baznycia, po baznycios TIK su tevais i restorana... O po viso pabuvimo su tevais. Lekiam su draugais, broliais ir seserimis atsvesti sodyboje...  blush2.gif Sekancia diena isskrendam i kelione. (jau uzsakyti bilietai). Noriu jusu nuomoniu.

Jusu svente - jus ir planuojat drinks_cheers.gif Visiem geras nebusi, visiem neitiksi. Taip kad, siulau laikytis savo plano ir maziau kreipt demesi i tai, ka kalba kiti (net jei tai labai artimi zmones). Suprantama, kad vyresni gali nesuprasti tokio pasirinkimo, bet bus taip, kaip JUS, jaunieji, norit 4u.gif Ramaus planavimo ir grazios sventes jum mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Apmokejo vyras ir mano mama. Tuo metu nedirbau, tai pati negalejau padet finansiskai. Siaip nemegstu, kai uz mane moka. Geriausias variantas: nori tuoktis, susikaupk pinigeliu. Va tada bus ramu, nieks niekam nebus skolingas. ax.gif
Atsakyti